Editörler : Kubil ay

dostar
Memur
24 Mart 2023 10:17

memur maaşı yeterlıdır ayda 1 maaşa araba alıp 5 yıldızlı otelde tatil yapabilir allah mercedezli burokradların kılıclarına toz kondurmasın amen

Siskentli
Aday Memur
24 Mart 2023 10:31

Sanayi bakanlığı mi maden petrol işleri genel müdürlüğü mü?

Merhaba arkadaşlar abiler ablalar amcalar maden mühendisi olarak 2 bakanlık arasında kaldım maden mühendisi olarak şartlar-tayin-maaşlar-lojman-sosyal hayat-çalışma ortamı vs hakkında ikisi hakkında da bilgi alabilir miyim rica etsem sizden şimdiden çok teşekkürler.

Bunu yazan sensin utanmadan hükümete laf söylüyorsun yediğin kaba psleme. Yürü git kendi sayfana

mmoommoo, 3 ay önce
Kimse beni hiç bi yere almadı. Ben devlet kurumuna girdim. Devlet akp nin babasının çiftliği değil

Batass
Aday Memur
24 Mart 2023 10:32

Anani hic mi sevmiyorsun, surekli bu konulari aciyorsun..

mmoommoo
Yasaklı
24 Mart 2023 11:25

At kafası devlete girmişim akp beni alıp işe mi sokmuş neyin kafasını yaşıyorsun? Akp yoksa devlet yok mu ? Senin kafanı sikeyim
Siskentli, 3 ay önce

Sanayi bakanlığı mi maden petrol işleri genel müdürlüğü mü?

Merhaba arkadaşlar abiler ablalar amcalar maden mühendisi olarak 2 bakanlık arasında kaldım maden mühendisi olarak şartlar-tayin-maaşlar-lojman-sosyal hayat-çalışma ortamı vs hakkında ikisi hakkında da bilgi alabilir miyim rica etsem sizden şimdiden çok teşekkürler.

Bunu yazan sensin utanmadan hükümete laf söylüyorsun yediğin kaba psleme. Yürü git kendi sayfana

MeteAkk
Aday Memur
24 Mart 2023 14:15

Daha yeni açıklama yapıldı memur zammı temmuz da diye bakalım bu kadar insanın ahıyla napaçak sın

komiserkolombo53
Yasaklı
26 Mart 2023 00:23

Günceldir.

komiserkolombo53
Yasaklı
27 Mart 2023 16:39

Dediğim gibi en az % 35 bir duyum var.

MESUT170
Aday Memur
27 Mart 2023 16:54

Bizde Enanla alakalı fantastik düşüncelerimizi hep beraber güncelliyoruz!!!
komiserkolombo53, 2 ay önce

Günceldir.

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi