Editörler : E.Kayı Han
23 Mart 2023 18:20

Altılı masa gelirse dolar 40 TL olur

Yasa çıkmaz biri a der öbürü b der. Ülke işlemez hale gelir. Maalesef olacak olan budur

mmoommoo
Yasaklı
23 Mart 2023 18:24

Gelmezse 140 olur. Tercih sizin

ahmet06730
Aday Memur
23 Mart 2023 18:28

Ben Dolarımı aldım Ağa Kim gelirse gelsin. Benim için kimin kazandığı veya kimin kaybettiginin önemi yoktur. Benim ne kazanırım ona bakarım. Biraz bitcoin Biraz dolar Biraz borsa yoluma bakarım Agaaaaa. Memur Maaşıyla kim ihya olmuş da biz olalım. Memurluğu ek iş olarak görmezden Sıkıntı yaşarsın agaa

Yukatuman
Şef
23 Mart 2023 18:28

Senn nickine

Mikomila
Aday Memur
23 Mart 2023 18:36

Yinehüsran sen bıkmadın di mi hocam sürekli yeni hesap açıp bi orayı bi burayı karıştırmaktan?

bravo_başkan
Şube Müdürü
23 Mart 2023 18:40

masaya çık tepin istersen!

impostor
Şef
23 Mart 2023 18:41

Millet artık o kadar bıktı ki mevcut hükümet ve yarattığı koşullardan, dolar 100 lira da olsa, Vatikan Müslüman da olsa, Suriye Türkiye'ye baglansa da hükümetin karşısında kim varsa ona oy verecek. Masa veya başkası.

23 Mart 2023 19:09

Sen Türk halkının cehaletini çok hafife alıyorsun
impostor, 6 ay önce

Millet artık o kadar bıktı ki mevcut hükümet ve yarattığı koşullardan, dolar 100 lira da olsa, Vatikan Müslüman da olsa, Suriye Türkiye'ye baglansa da hükümetin karşısında kim varsa ona oy verecek. Masa veya başkası.

impostor
Şef
23 Mart 2023 19:22

Zaten ekonomi bu kadar batmamisken bile yüzde 52yi zar zor alıyorlardı. Şu durumda artık imkanı yok. dünkü olaydan sonra Yavaş yavas emekliler de uyanmaya başladı. Kaybetmeleri için öyle devasa bir şey gerekmiyor ki, yeni sistemde yüzde 3 bile oyları azalsa seçimi kaybediyorlar.

yeniüye.00
Aday Memur
24 Mart 2023 09:26

bırakın artık bu ağizları, yok beyaz toroslar gezer yok dolar 10tl olacakmış. kimse mükemmel değil ve hata yapacaksa BİRAZCIK onlar da yapsın, hatayı bile hep ben yapayım demeyin artık. aa unutuyordum isterse 1000 tl olsun artık YETER.

arrıval100
Aday Memur
24 Mart 2023 10:45

korkuya bak korkuya

6 lı gelirse dolar 40 olur ha

sakııın haaa..

komik

kim inanır kadir inanır

sarileblebi
Aday Memur
06 Nisan 2023 22:08

Onlar gelirse ülke bölünecek baksanıza adam teröristlere özerklik vaad edip kendi devletlerinin kurulmasını söylüyor. Terör sevici bir insanın ülkeye hayrı olur mu? Altılı masa, Kılıçdaroğlunun kuklası olmuş. Kendi içlerinde anlaşamayan bir ekip ayrıca bunlar. Bunlarıın bu hallerini mizahi bir şekilde çekmişler izleyen var mı bilmiyorum ama resmen sinir zıplatacak cinsten hareketleri var. Allah bu terör sevicilere fırsat vermesin. TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÖLÜNEMEZ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZIv0lgncZP4

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi