Editörler : Kubil ay

semihuzun
Memur
24 Nisan 2023 13:22

Senin mesleğinde kariyer kadro olsa ne olur olmasa ne olur.en fazla uzman çavuş,uzman öğretmen olur senden.daha öteye gidemezsin.

kitabınortası
Şube Müdürü
24 Nisan 2023 13:44

Sen kimsin ya? Ne faydan var bu memlekete? Sen kimsin ne ürettin? Ne katmadeğer sağladın bu vatana? Bürokrasi cambazlığıyla gemi yürütme dönemi bitti. Ne üretiyorsan, taşın altınaelini ne kadar sokuyorsan o kadar karşılık göreceksin. Kendin de itiraf ediyorsun nasıl girdiğini. Mühendis bile olamamış bir ezikten uzmanlıkövgüsü duyma sayfası mı burası? O aşağılamak için saydığın meslek sahiplerinin tırnağı etmez bir karaktersin anlaşılan.

semihuzun
Memur
24 Nisan 2023 13:58

Hakimle, savcıyla, müfettişle,uzmanla karşılaştırmayacaksin kendini.hindistan nüfusuna erişecek yakında mezun sayınız ve kamudaki elemanınız.ulkede sayıları sınırlı,nitelikli personelden azar işitirsin yoksa.

kitabınortası
Şube Müdürü
24 Nisan 2023 14:11

Bu üslupla uzman olunabiliyorsa zaten başka somut bir örneğe ihtiyaç yok. Söyleyecek sözüolmayanın hakaret ettiğinin aleni olduğu durumda, takke düştü kel göründü denilir. Başlığı açan arkadaş da az çok fikir sahibi olmuştur herhalde. Mesleki tatmin, teknik gelişim istiyorsa mühendis olarak devam eder, maaşım fazla olsun da nolursa olsun derse de, şimdilik, yukarda da kazananların belirttiği yöntemlerle şansını deneyebilir. Kazanırsa da tavsiyem sürekli gelişim ve yenilenme bilincinde olması, yüksek lisans ve doktorayı tamamlamasının gerekli olduğudur. Yoksa belgenet?ten iki yazı yazıp kendinizi uzman sanırsa komik durumlara düşebilir.

semihuzun
Memur
24 Nisan 2023 14:39

Geçeceksin bir kere üslubu falan.karsindaki insanı kışkırtmsyacaksın.benim nasıl üslubum olduğu diğer yorumlarda bellidir.adamına göre bende üslup.herkes için uyarayım uzmanlık mülakatlarında adaletsizlik var mı var ama torpil yoktur.yeterince mülakata girdim bunu anlamak için.kisi kendine güveniyorsa gider uzmanlığı dener.yok ben sivrilmek istemiyorum.kalabalik arasında kalmak istiyorum,kariyer derdim yok,daha az maaş yeter diyorsa diğer mesleği seçebilir.

berk2632
Aday Memur
05 Mayıs 2023 19:41

Arkadaşlar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uzman yrd. alımı duyurmuştu resmi gazetede ancak daha ilan çıkmadı. Sorum şu bölümüm muhtemelen istenilen bölümler arasında olacak. Branş sıralamam güzel, mühendisim, YDS 75 puanım var. İlana çıķılırsa YDS ister mi ,isterse de YDS puanım yeterli olur mu acaba ?

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi