Editörler : **sude**
«15161718192021222324252627

fetiyefty
Aday Memur
10 Nisan 2023 23:49

arkadaşlar diğer bakanlıklara da mail atın cimere kadro talebinde bulunun

Mehmet1298
Aday Memur
10 Nisan 2023 23:51

sesimiz duyulsun

Jeofizikçii
Aday Memur
11 Nisan 2023 01:39

Arkadaşlar, dün MühendiseveMimara50binKadro diye twitterdaydik. 20bin değil talebimiz 50bin ona göre dillendirelim.

Dmn35
Aday Memur
11 Nisan 2023 12:29

Arkadaşlar herkesi bugünkü Twitter etkinliğimize bekliyoruz

hipyy
Aday Memur
11 Nisan 2023 14:19

ne yazsak uyarı alıyoruz forumda bu ne yav bizi uyaracağınıza haber yapn mimar mühendisleri

Smokey
Aday Memur
11 Nisan 2023 16:43

....

50k lık etiketi de koyun arkadaşlar destek olun twitter da yazın cimere yazın bakanlıklara kadro talebinde bulunun

Mehmet1298
Aday Memur
11 Nisan 2023 17:29

arkadaşlar önce doğru düzgün bir tag oluşturun her yerde yazın

...

veya

...

konu başlığı 20bin kadro diye başladı birileri telegram grubu kurdu 50k dendi daha iyi o da olur

twitter da türkçe karakter tt oluşturmasına engel teşkil eder mi bilmiyorum

dün bir arkadaş ..yazmış

bu gün başka bir arkadaş #mühendisevemimara50binkadro yazmış o zaman ortak taglar bunlar olsun

...

..

#mimaravemühendise50binkadro şunlara yazalım gündem oluruz da yazan yok. Mimar arkadaşlar kendi adlarını öne koyuyorlar da unuttukları şu odanın ismine bakarak tag oluşturmuştuk

"Mühendis ve Mimarlar Odalar Birliği" de neyse her koşulda yazın gündem oluşturun da nasıl oluşturuyorsanız oluşturun branşınızı öne çıkarmadan

PelerinsizKahraman
Aday Memur
11 Nisan 2023 17:47

Mühendisler ve mimarlar olarak 50 bin kadro istiyoruz.

msdg
Yasaklı
11 Nisan 2023 18:14

50 bin kadro talebimizdir sesimiz duyulsun

hipyy
Aday Memur
11 Nisan 2023 18:32

hocam ben mühlerden 93le kadro bekleyen daha görmedim siz biraz yardımsever davranıp mimarları daha ilk başından koyabilirdiniz tagin başına mühendislerin bu konuda bencil olduklarını düşünüyorum

Mehmet1298, 6 ay önce

arkadaşlar önce doğru düzgün bir tag oluşturun her yerde yazın

...

veya

...

konu başlığı 20bin kadro diye başladı birileri telegram grubu kurdu 50k dendi daha iyi o da olur

twitter da türkçe karakter tt oluşturmasına engel teşkil eder mi bilmiyorum

dün bir arkadaş ..yazmış

bu gün başka bir arkadaş #mühendisevemimara50binkadro yazmış o zaman ortak taglar bunlar olsun

...

..

#mimaravemühendise50binkadro şunlara yazalım gündem oluruz da yazan yok. Mimar arkadaşlar kendi adlarını öne koyuyorlar da unuttukları şu odanın ismine bakarak tag oluşturmuştuk

"Mühendis ve Mimarlar Odalar Birliği" de neyse her koşulda yazın gündem oluşturun da nasıl oluşturuyorsanız oluşturun branşınızı öne çıkarmadan

Mehmet1298
Aday Memur
11 Nisan 2023 18:41

o bahsettiğin şerefsizler şu an geleneksel kadro yakma şenliklerine katılım sağlıyorlar da ondan.

Ne bencilliği hocam TMMOB neyse onu koyduk, bunu da ısrarla belirttik sizler alınmış kimliğinizi öne koymuşsunuz biz zaten branş öne çıkarmayın biriz diyoruz.Odalar birliğimiz ortak ötesi yok ki.

Farketmez benim için, branşlaşma olmasın diye diyordum ortak tag le gündem olunur herkes farklı bir şey derse gündem olamayız ondan dedim. İstediğiniz tag oluşturun ona yüklenelim yeter ki yüklenelim ama..

hipyy, 6 ay önce

hocam ben mühlerden 93le kadro bekleyen daha görmedim siz biraz yardımsever davranıp mimarları daha ilk başından koyabilirdiniz tagin başına mühendislerin bu konuda bencil olduklarını düşünüyorum

Dmn35
Aday Memur
11 Nisan 2023 19:35

Arkadaşlar akşam 8:30 ta Twitter da etkinliğimiz var herkesi bekliyoruz destek için

ozgee-11
Aday Memur
11 Nisan 2023 20:27

kadro talebimizi duyun 

PelerinsizKahraman
Aday Memur
11 Nisan 2023 23:41

Çok doğru konuşmuşsun. Ortak tagda kimin önce olmasının bir önemi yok. Önemli olan dağılmadan branş öne çıkarmadan, öğretmenler gibi birlik olup talebimizi yüksek sesle daha yüksek sesle dile getirmek... Dağılmayalım. Ben mühendis olarak mimar arkadaşların dediği gibi olsun diyorum. Yada oylama yapalım: Twiterda belirli bir saatte etkinlik yapalım. Mühendisler mühendise ve mimara 50 bin kadro diye twit atsın. Mimarlar da mimara ve mühendise 50 bin kadro olarak twit atsın. En çok etkileşim alan tagı bir ortak tag olarak kullanalım. Yarışmak maksadıyla twiterda ses getirmiş olabiliriz. Daha sonraki sosyal medya etkinliklerinde tek bir tagla yola devam edeiz. Bu fikrimi destekleyen ya da geliştirmek isteyenleri fikirlerinizi lütfen paylaşın

Mehmet1298, 6 ay önce

o bahsettiğin şerefsizler şu an geleneksel kadro yakma şenliklerine katılım sağlıyorlar da ondan.

Ne bencilliği hocam TMMOB neyse onu koyduk, bunu da ısrarla belirttik sizler alınmış kimliğinizi öne koymuşsunuz biz zaten branş öne çıkarmayın biriz diyoruz.Odalar birliğimiz ortak ötesi yok ki.

Farketmez benim için, branşlaşma olmasın diye diyordum ortak tag le gündem olunur herkes farklı bir şey derse gündem olamayız ondan dedim. İstediğiniz tag oluşturun ona yüklenelim yeter ki yüklenelim ama..

cnn.essüis
Aday Memur
12 Nisan 2023 00:02

çok doğru ortak tag olsun asılalım sesimizi duysun herkes

PelerinsizKahraman, 6 ay önce

Çok doğru konuşmuşsun. Ortak tagda kimin önce olmasının bir önemi yok. Önemli olan dağılmadan branş öne çıkarmadan, öğretmenler gibi birlik olup talebimizi yüksek sesle daha yüksek sesle dile getirmek... Dağılmayalım. Ben mühendis olarak mimar arkadaşların dediği gibi olsun diyorum. Yada oylama yapalım: Twiterda belirli bir saatte etkinlik yapalım. Mühendisler mühendise ve mimara 50 bin kadro diye twit atsın. Mimarlar da mimara ve mühendise 50 bin kadro olarak twit atsın. En çok etkileşim alan tagı bir ortak tag olarak kullanalım. Yarışmak maksadıyla twiterda ses getirmiş olabiliriz. Daha sonraki sosyal medya etkinliklerinde tek bir tagla yola devam edeiz. Bu fikrimi destekleyen ya da geliştirmek isteyenleri fikirlerinizi lütfen paylaşın

hakanddd
Kapalı
12 Nisan 2023 00:07

aynen öyle ayrışırsak yok olacağız yine dik durun bakanlıklara cimere twitter a yazalım kadro talebimizi

Jeofizikçii
Aday Memur
12 Nisan 2023 00:29

MimarveMuhendise50binAtama istiyoruz.

#MimarveMuhendise50binAtsma

sadecemimar
Şube Müdürü
12 Nisan 2023 14:29

Dün twitter etkinliğinde bir mimar arkadaş 93.54 puanla atanamıyorum diye twit atmış

Yani bu arkadaş oturup ağlasa yeridir ama

Yine twitterda dün diyetisyen bir arkadaş da Sağlık Bakanını etiketleyip diyetisyen alımı için twit atmıştı

Diyetisyen alımı da dün 89 puanla kapatmıştı

Demek istediğim bu kadar mimar mühendis arkadaş nerde gerçekten? 90 üstü puanlarla boşta hala çoğu. Dün twitterda çok twit attık ama gündem olduğumuzu göremedim

Neden sesimiz çıkmıyor bu puanlarla anlamıyorum gerçekten

PelerinsizKahraman
Aday Memur
12 Nisan 2023 15:30

Bence twitterda etkinlik yapacağımızı buradaki arkadaşlarımıza ve cevremizdekilere reklamını yapamıyoruz. Ben bile foruma giriyorum bakıyorum etkinlik yapacağız yazılıyor, tarihine bakıyorum bir gün öncenin msjları. Demek istediğim üç dört gün sonraya bir tarih belirleyelim, twitter kullanmayanlar hesap açsınlar, tanıdıklarımıza etkinlik gün ve saatinden bahsedelim ve belirlenen gün ve saatte yüksek sesle talebimizi iletelim. Benim tavsiyem 14 Nisan saat 15:00 . Bir sonrakinide 17 Nisan Pazartesi saat 15.00 da yaparız. Ya da sizin önereceğiniz başka bir gün ve saatte olabilir ama 3 4 gün sonra olsun. Haberleşmeye vaktimiz olsun.

sadecemimar, 6 ay önce

Dün twitter etkinliğinde bir mimar arkadaş 93.54 puanla atanamıyorum diye twit atmış

Yani bu arkadaş oturup ağlasa yeridir ama

Yine twitterda dün diyetisyen bir arkadaş da Sağlık Bakanını etiketleyip diyetisyen alımı için twit atmıştı

Diyetisyen alımı da dün 89 puanla kapatmıştı

Demek istediğim bu kadar mimar mühendis arkadaş nerde gerçekten? 90 üstü puanlarla boşta hala çoğu. Dün twitterda çok twit attık ama gündem olduğumuzu göremedim

Neden sesimiz çıkmıyor bu puanlarla anlamıyorum gerçekten

betty draper
Aday Memur
12 Nisan 2023 15:34

mimar ve mühendise 50 bin atama.bizler de atanmak istiyoruz artık her bölümden en az 1000 kadro alınmalı en azz!!

Toplam 540 mesaj
«15161718192021222324252627

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi