Editörler : **sude**
«15161718192021222324252627

bestolsun
Yasaklı
27 Nisan 2023 14:56

%100 doğru. düz memurdan sonra en düşük maaş mühendiste. öğretmenden, hemşireden, sağlık teknikerleri, işçiler vs.den daha az maaşlar
timido, 5 ay önce

Merhaba ,

7/1 mühendis - Eşi çalışan 2 adet çocuk sahibi

Memurlar.net maaş robotu verisi 17605 TL

Bu rakam doğruluk payı nedir ?

timido
Aday Memur
27 Nisan 2023 16:58

Çok uzun süredir memur mühendis maaşlarını takip etmemiştim.

Özel sektörün yoğunluğundan kaçmak için Kpss düşüneyim dedim , maaşı görünce şaşırdım.

Kadro istiyoruz evet hazır seçim öncesiyken memur maaşlarının düşüklüğünü de gündeme taşınması gereklidir.

Teşekkürler cevap için

bestolsun, 5 ay önce
%100 doğru. düz memurdan sonra en düşük maaş mühendiste. öğretmenden, hemşireden, sağlık teknikerleri, işçiler vs.den daha az maaşlar

mkarey10
Memur
27 Nisan 2023 18:19

Mühendis maaşları evet düşük ama bırakın şu asılsız, yalan söylemleri. Ailemden sağlıkçı da var öğretmen de maaşları mühendis maaşından bir tık düşük. Evet ek ders veya nöbet gibi olaylarıyla mühendisle kafa kafaya olan birkaçı var. Örneğin çift ek ders alan özel öğretim öğretmenleri gibi. Mühendis maaşlarının 20+ bin olmasını konuşalım ancak yalan yanlış bilgiler vermeyin, ne insanı ne kendini ahmak yerine koyma

bestolsun, 5 ay önce

istanbul yeditepe
Genel Müdür
27 Nisan 2023 21:54

Kardeşim, millette takıntı seviyesinde bir dezanformasyon zübüklüğü var. "Öğretmen, mühendisi geçti" demiş adam.

Başöğretmen, eğer TAM EK DERS ve haftasonu kurslarıyla falan geçiyorsa geçiyordur, 26 27 bin diyorlardı sanırım..

Uzman öğretmen de 23 24 bin alacak diyorlar. Ama TAM EK DERS ve haftasonu kursuyla falandır.

Millet dezanformasyon hastası olmuş sitede..

Bu arada Bakanlık, THS Mühendisiyim. Ama birisi özelden yazarsa da sevinirim yanlışın var, ben veya eşim Uzman öğretmen şu kadar alıyoruz deyin, inanayım.

mkarey10, 5 ay önce

Mühendis maaşları evet düşük ama bırakın şu asılsız, yalan söylemleri. Ailemden sağlıkçı da var öğretmen de maaşları mühendis maaşından bir tık düşük. Evet ek ders veya nöbet gibi olaylarıyla mühendisle kafa kafaya olan birkaçı var. Örneğin çift ek ders alan özel öğretim öğretmenleri gibi. Mühendis maaşlarının 20+ bin olmasını konuşalım ancak yalan yanlış bilgiler vermeyin, ne insanı ne kendini ahmak yerine koyma

KOSEMTR
Aday Memur
28 Nisan 2023 13:41

atama talep ediyoruz sesimizi duyun

prisonheart31
Aday Memur
28 Nisan 2023 14:07

her yerdeyiz sesimiz duyulsun

https://i.imgur.com/FjSnwgK.jpeg

hükümet kanadına da sesimizi duyuracağız atama istiyoruz

hipyy
Aday Memur
28 Nisan 2023 14:33

ozgee-11
Aday Memur
28 Nisan 2023 14:52

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü Giresun mitinginde mühendis mimar şehir plancıya atama sözü vermiştir. Videosu aşağıdadır.

https://streamable.com/xz2lcp

Sayın Recep Tayyip Erdoğan aynı sözü sizden de duymak istiyoruz.

Atama taleplerimizi lütfen görmezden gelmeyin

rolyef1
Aday Memur
28 Nisan 2023 20:14

Arkadaşlar çalışmalarımız bugün en yüksek perdelerden duyulmasını sağlamıştır atama sözlerini sayın K.Kılıçdaroğlu ve M.Akşener'den almış bulunmaktayız emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç olarak biliyorum;

Kılıçdaroğlu ve Akşener Atama Sözleri Bir Arada;

https://streamable.com/m8mdl0

https://a.uguu.se/gxrMOeMW.mp4

https://i.imgur.com/RYIGC89.mp4

Sıra sizde sayın Recep Tayyip Erdoğan, sayın hükümet yetkililerimiz lütfen atama talebimize kulak verin.

Sevgili meslektaşlarımız umutsuz olmayın herkese her yerde yüksek sesle atama talebimizi lütfen iletin BAŞARACAĞIZ yeter ki inanın. Bu konu siyaset üstü bir meseledir siyasi görüşünüzün hiç bir önemi yok devlet adamlarımızın hepsine atama talebinizi iletin.

Cimerden atama talebinde bulunun, bakanlıklara atama isteğimize dair elektronik posta atın, odalarınızı sürekli destek vermeleri için zorlayın inanın branş öne çıkarmayın başaracağız!

hipyy
Aday Memur
29 Nisan 2023 22:42

30 Nisan 2023 13:09

Kadro hakkımız

can kervanci
Aday Memur
02 Mayıs 2023 08:59

atama i̇sti̇yoruz

hipyy
Aday Memur
02 Mayıs 2023 19:00

atama isityoruzzzz

betty draper
Aday Memur
02 Mayıs 2023 19:56

sadece mühendis değil mimarlara da atama istiyoruz

hipyy
Aday Memur
04 Mayıs 2023 23:30

arkadaşlar konuyu güncel tutun her foruma girdiğinizde bi bakan vekil giresi tutar

cepniii
Memur
05 Mayıs 2023 09:51

Siz önce teşerondaki mühendislerin kadro verilmesini engelleyin. Ellerin ovuşturmuşlar kadro bekliyorlar. Hatta çalışacakları birimleri de seçme aşamasındalar. Adamlara kaç defa KPSS çalışın dedim, ne işimiz olur bize kadro gelecek dediler. Siz de inek gibi yatın kalkın kpss çalışın bir kadro için birbirinizi yiyin birileri gelsin sizin hakkınız yesin ve susun oturun.

betty draper
Aday Memur
05 Mayıs 2023 10:58

mimarlara 5 bin atamaaa

hipyy
Aday Memur
05 Mayıs 2023 14:54

Mimar ve mühendise 20 bin kadro istiyoruz

06 Mayıs 2023 00:48

Mühendislere 20bin kadro

hipyy
Aday Memur