Editörler : **sude**
26 Mart 2023 23:41

Arkadaşlar ortalama kaç ile kapatacak fikri ve öngörüsü olan varsa paylaşırsa sevinirim p3 82.4 puanım var?

eastarc
Aday Memur
27 Mart 2023 04:29

meb alımı için bir telegram grubu var mı arkadaşlar mesaj ile bağlantı paylaşabilir misinz?

hakanaydas
Memur
27 Mart 2023 14:24

85 den aşağısını göreceğini sanmıyorum

ahmetsolak96, 6 ay önce
Arkadaşlar ortalama kaç ile kapatacak fikri ve öngörüsü olan varsa paylaşırsa sevinirim p3 82.4 puanım var?
27 Mart 2023 14:31

Arkadaşlar 90 puanlı mimar mühendis başvuru yapıyor çoğu kadro yanacak zaten atanan hemen geri kaçacak maaş düşük atamanın olduğuı yerler deprem bölgesi ev kiraları 10 bin tl olmuş imkanı yok büro memuru maaşı ile geçinmenin adanalı biri olarak adanada o kadar ev yıkılmadı ama çoğu agır hasar aldığı için yıkım kararı alındı merkez ilçe olan çukurovada büyük bir göç var ev kiraları uçtu zaten depremden öncede yüksekti depremden sonra tamamen uçtu yani çoğu kişiyi üzecek bir atama olacak boş yerede puanlar yakılacak aslında zaman olarak çok kötü bir atama zamanı öğretmen ataması var sağlık bakanlığı ataması var mebin memur ataması var 45 bin öğretmen 45 bin sağlıkçı topla 90 bin yapıyor çoğuda deprem bölgesine zaten orada oturan insanlar ev bulamıyor çadırda kalıyor 90 binin 50 bini deprem bölgesi olsa sen o zaman konut sıkıntısını gör işte tercih yapacaklar herşeyin hesabını yapsın

Rambo23
Aday Memur
27 Mart 2023 14:38

Ev kiraları çok yüksek, düz memur maaşıda az, kazanılan para kiraya gidecek. Ne yiyip ne içeceğiz hiçbir şey anlamadım.

Ekrem işletmeci
Aday Memur
27 Mart 2023 15:34

ösym de bu alımla atananlar merkezi atamaya başvuru yapamayacak galiba bilen varmı

umaybilge
Aday Memur
27 Mart 2023 21:52

deprem bölgesi gelirse eğer devlet bize kalacak yer sağlar mı? malum ev falan kalmadı.

Mrthkn00
Aday Memur
27 Mart 2023 22:21

Deprem bölgesinden başka yere taşınan biri olarak kiralık ev kesinlikle yok olanlarda orta hasarlı ya da yıkılacak devlet oradaki insanlara anca kalacak yer ayarlamaya çalışıyor biz konteyner yazılmamıza rağmen halen çıkmadı durumu anla sen

umaybilge, 6 ay önce

deprem bölgesi gelirse eğer devlet bize kalacak yer sağlar mı? malum ev falan kalmadı.

ARCHAK
Aday Memur
27 Mart 2023 23:15

süperzeka arkadaşım, sence mimarlar mühendisler bayıla bayıla mutlu hallerde mi bu kadrolara başvuru yapıyorlar sanıyorsun? Sence kendi alanlarında atanmak için çaba göstermiyorlar mı ? twitterda her gün etkinlikler yapılıyor. Kurumlarda saygın pozisyonlarda olan insanlarla sürekli olarak görüşmeler sağlanıyor. Sözde çok üzülüyorlar ama kimse elini taşın altına koyma girişiminde dahi bulunmuyor. Ağlaya ağlaya 4001 li kadroları araştırıyorlar. Böyle bir alım olduğunda da senin gibi süperzekaların şu yazılarına katlanıyorlar. Altyapın olmadan empati yapınca komik duruma düşüyorsun. YAPMA!!

Sdfrei, 6 ay önce

Mühendis, mimar, teknik bölüm mezunlarının kendi alanlarında atanmalarına en çok iibfliler sevinir emin olun. Keşke bu sayıda alım kendi alanlarınızda olsaydı da eğitimini aldığınız iş için atansaydınız. Mücadeleniz iibflilere karşı değil uzman olduğunuz alanda istihdam için olsaydı. Örneğin bir mühendisin büro memuru olacağı için sevinmesini benim aklım almıyor.

28 Mart 2023 01:00

hocam adanada millet hala parkta kendi çadırlarında yatıyor devlet size hiçbirşey sağlayamaz çünkü afetin boyutu büyük adana için koşursam 3000 binden fazla bina agır hasar nedeniyle yıkılacak yani her binada 10 daire olsa en az 30.000 ev demek yıkılanları hesaba katmadım bunu hatay adıyaman maraş boyutunda düşünürsek adana depremden en az etkilenen illerden biriydi ben bu merkez olan illeri düşünemiyorum bile yani çok zor bir dönem olacak herşeyi hesap edin

umaybilge, 6 ay önce

Customs19
Aday Memur
28 Mart 2023 01:30

45 bin öğretmen alımı 8 nisanda olacağı için öğretmenler bu alıma başvurmazlar şahsen.çünkü 45 bin öğretmen alımı için 60 65 bin öğretmen sözlü mülakata başvurur yada bekler .80 -100 puan aralığında 60 bin kişi var . bunların 25 bini öğretmen ,16 bini mühendis , 5 bini sağlıkcı ,9 bini iibf li kalan 5 bin hukukcu .

merkezi atamalarda şimdiye kadar yaklaşık 1,500 2000 mühendis atandı

sağlıkcılarda atandı öyle yüksek puanlı sağlıkcıda kalmadı

iibf lilerden de merkezi ve diğer alımlardan 2 bin civarı atama oldu yaklaşık 7 bin iibf li var 80 -100 puan bandında .

hukukcular ve mimarları bilemedim onların şimdiye kadar hatrı sayılır bir alımını göremedim.

bence 80,00 -100,00 puan aralığında

14 bin mühendis

7 bin iibfli

5 bin hukukcu

1 bin sağlıkcı

1 bin de diğer bölümlerin başvurma potansiyeli var 28 bin maksimum tercih verir .80 puanın altına da düşürmezler .hadi mühendisler tercih vermedi diyelim 80 ve üstü iibf lilerin hepsi tercih verir yine 80 in altına düşürmezler

peymmar, 6 ay önce

O da mümkün tabi.45 bin gidecek öğretmeni,saglikcilari,mühendisleri düşündüm bi umutlandim.sonra üç aşağı beş yukarı puanlar çok düşmez diyerek yerime döndüm,asdfghjkl

28 Mart 2023 03:13

Arkadaşlar ÖSYM de başvuru işlemi iptal edilebilir mi .MEB başvurusunu iptal etmek istiyorum.odeme de yaptim

cesxa
Aday Memur
28 Mart 2023 04:33

Devlet verse verse çadır verir :)

umaybilge, 6 ay önce

Sdfrei
Şef
28 Mart 2023 05:08

Ben devletin mühendis, mimar ya da kim hangi alanda eğitim aldıysa mezunlarını kendi alanlarında istihdam etmesi taraftarıyım. Zaten kadro açılmadığı için "iyi okullardan mezun" kişilerin ülkenin şartlarının sonucu bu tarz kadroları yazmak zorunda olduğunu da biliyorum. Daha önceki yazdıklarımda insanların birbirine girmesinin işsizliğin boyutunu ortaya koyduğunu belirtmiştim.Yazdığım cevap "büro memurluğunu yapamayacak değiliz ya" diye düşünen ve memurlar.net te bunun için sayfa açan arkadaşa yönelikti, "süper" zekanız ile alıntılama yaptığımı anlamış olmalıydınız diye düşünüyorum. Sizinle tartışmaya girecek değilim. Kimin altyapısı nedir, ne eğitim almıştır bilmeden birşeyler yazmışsınız öfkenizi bana karşı değil sizi bu duruma düşürenlere yöneltmenizi tavsiye ediyorum. Mimar ve mühendis kendi alanında atandığında sevinmek için empati kurmaya bile gerek yok, yaşanılan afetlere bakıp bir gün bizim de başımıza gelecek diye bekliyor olmamız bile yeterli.

ARCHAK, 6 ay önce

süperzeka arkadaşım, sence mimarlar mühendisler bayıla bayıla mutlu hallerde mi bu kadrolara başvuru yapıyorlar sanıyorsun? Sence kendi alanlarında atanmak için çaba göstermiyorlar mı ? twitterda her gün etkinlikler yapılıyor. Kurumlarda saygın pozisyonlarda olan insanlarla sürekli olarak görüşmeler sağlanıyor. Sözde çok üzülüyorlar ama kimse elini taşın altına koyma girişiminde dahi bulunmuyor. Ağlaya ağlaya 4001 li kadroları araştırıyorlar. Böyle bir alım olduğunda da senin gibi süperzekaların şu yazılarına katlanıyorlar. Altyapın olmadan empati yapınca komik duruma düşüyorsun. YAPMA!!

Mrthkn00
Aday Memur
28 Mart 2023 07:48

Madde 96 ? Olağanüstü hal, seferberlik ve savaş hallerinde veya genel hayata müessir afetlere uğrayan yerlerdeki Devlet memurları, çekilme istekleri kabul edilmedikçe veya yerine atanacaklar gelip işe başlamadıkça görevlerini bırakamazlar

Mrthkn00
Aday Memur
28 Mart 2023 08:16

Hukukçular daha iyi bilir ama istifa etmeniz halinde 6 ay memurluğa atanamıyorsunuz ohal bölgesi için söylüyorum bu kadrolu memur için mi sözleşmeliler için onu bilmiyorum ama yönetmelik böyle yazıyor bunu da dikkate alın

Mrthkn00, 6 ay önce

Madde 96 ? Olağanüstü hal, seferberlik ve savaş hallerinde veya genel hayata müessir afetlere uğrayan yerlerdeki Devlet memurları, çekilme istekleri kabul edilmedikçe veya yerine atanacaklar gelip işe başlamadıkça görevlerini bırakamazlar

yas3131
Memur
28 Mart 2023 08:30

arkadaşlar deprem bölgesinde yaşam çok zor kiralık ev bulamıyorsunuz .Paranızın bile gücü yetmiyor diyebilirim.Tutulan kiralık evlerde en kötüsü 10 binden başlıyor tabi bulabilirseniz.Açıkçası benim 82 puanım var hataydayım deprem bölgesindeki yerleri tercih edecem

yas3131
Memur
28 Mart 2023 08:31

pardon yanlış oldu deprem bölgesi dışındaki yerleri tercih edeceğim nasipse

28 Mart 2023 11:33

Ağzınıza sağlık
ARCHAK, 6 ay önce

Rambo23
Aday Memur
28 Mart 2023 11:43

Bazı büyükşehirlerde kiralar çok yüksek mesela Antalya. Rusya ukrayna savaşı nedeniyle ruslar burada ev alıyorlar, ev kiralıyorlar. Kiralar inanılmaz boyutlarda. Düz memur olarak gelen biri antalyada ev kiralamak isterse alacağı maaştan daha fazla kira ödemek zorunda kalıyor. Çoğu memurda antalyadan tayin olmak istiyor. Antalya'da yaşamak baya zor İstanbul gibi Ankara gibi. Büyükşehirler maalesef yaşanılacak gibi değil

Toplam 64 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi