Mahkemelerin tekrar ertelenecegi söyleniyor böyle bir bilgisi olan var mi acaba
Benim konuyla alakalı bilgim yok yalnız bölge idaresi mahkemesi ne kadar süruyor bilgisi olan var mı
Deprem bölgesindeki idari mahkemeler ertelenmiş mi ? Olağanüstü hal var mahkemeler kısmı zamanlı çalışıyor, duruşmalar ertelendi ve idari davaların süreci devam ediyor diye biliyorum ben
Deprem bölgesindeki idari mahkemeler ertelenmiş mi ? Olağanüstü hal var mahkemeler kısmı zamanlı çalışıyor, duruşmalar ertelendi ve idari davaların süreci devam ediyor diye biliyorum ben Asb20, 2 ay önce - Alıntıya git
Davalarin devam ettiğine emin misiniz. Bakanın mahkemelerin tekrar ertelenmesi yönünde imza verdiği söyleniyor
Eminim benimde Urfa idari mahkemesi süreç devam ediyor yeni dosya eklendi hatta dün
Eminim benimde Urfa idari mahkemesi süreç devam ediyor yeni dosya eklendi hatta dün Asb20, 2 ay önce - Alıntıya git
Ben cevap vereyim bari. Deprem bölgesindeki tüm illerde 1 mayısa kadar tüm mahkemeler ertelendi. Acil davalar hariç...
Benim konuyla alakalı bilgim yok yalnız bölge idaresi mahkemesi ne kadar süruyor bilgisi olan var mı Jackspraw, 2 ay önce - Alıntıya git
Antep bölgede 2 senedir dosyam var, depremden önce Ocak gibi aramıştım ne zaman çıkar istinaftan diye bir sorun olmazsa yıl sonuna çıkar demislerdi, deprem oldu herhalde 2024 e sarkacak istinaf dosyası, sozde istinaf mahkemeleri Danıştay'ın iş yukunu hafifletmek için kuruldu.
Bir çeşit cezalandirma bu bekletmelerde. Yıllar sonra gelecek adalet adalet midir. Dava sayısı fazla, yoğunluk var denilerek durum basitlestiriliyor. Kişisel anlamda davaların çokluğu hakkını arayan insanları çok da ilgilendirmiyor. Bu sorunu çözecek kişiler ne hikmetse cözemiyorlar.
Bir çeşit cezalandirma bu bekletmelerde. Yıllar sonra gelecek adalet adalet midir. Dava sayısı fazla, yoğunluk var denilerek durum basitlestiriliyor. Kişisel anlamda davaların çokluğu hakkını arayan insanları çok da ilgilendirmiyor. Bu sorunu çözecek kişiler ne hikmetse cözemiyorlar. mukbilyasamaz, 2 ay önce - Alıntıya git
İlk derece mahkemesi 10 ay sürüyor dava actigin tarihten itibaren Antep te
Diğer yazan arkadaşların dediğine göre de 2 yıl ve daha fazla sürüyor bölge idare mahkemesi
Diğer yazan arkadaşların dediğine göre de 2 yıl ve daha fazla sürüyor bölge idare mahkemesi Jackspraw, 2 ay önce - Alıntıya git
Benim iki kere dilekçe red verdi bunlar 20 günü geçmedi davayı açtık 3. Kez kabul edildi 16. Gün kurumdan yazı istediler kurumdan da istenilen yazılar geldi bakalım bekliyoruz eğer dediğiniz gibi ise çok bekleyeceğim gibi bende erkek açıklanır diyordum eğer aksi durum olursa buraya ds yazarım Boraaaaaaa, 2 ay önce - Alıntıya git
Hocam dava dilekçenizin kabul edildiği tarihten 10 ay sonra esastan karar çıkıyor benim Antep te öyle oldu şu an bölge idare de dosyam
Hocam dava dilekçenizin kabul edildiği tarihten 10 ay sonra esastan karar çıkıyor benim Antep te öyle oldu şu an bölge idare de dosyam Jackspraw, 2 ay önce - Alıntıya git
İstinaf süreci evet 2 yılı aşıyor ve benim 2 yılı aşmış durumda
İstinaf değil, ilk idari dava süreci 7 ay kadart sürüyor Mardin Antep ve çevre illerde. Birçok kişi böyle söyledi. Bildiğim kadarıyla, kadro için açılmış olan idari dava kazanılırsa işe başlanıyor, karşı taraf istinafa götürse bile maaş işliyor.
İstinaf değil, ilk idari dava süreci 7 ay kadart sürüyor Mardin Antep ve çevre illerde. Birçok kişi böyle söyledi. Bildiğim kadarıyla, kadro için açılmış olan idari dava kazanılırsa işe başlanıyor, karşı taraf istinafa götürse bile maaş işliyor. donurh, 2 ay önce - Alıntıya git
Yok kardesim ihraç edilmistim adi suçtan Mardin'den iptal aldım, iade etmediler, istinaf sürecini bekliyor emniyet genel müdürlüğü
Yok kardesim ihraç edilmistim adi suçtan Mardin'den iptal aldım, iade etmediler, istinaf sürecini bekliyor emniyet genel müdürlüğü şanslı-s2, 2 ay önce - Alıntıya git
Bu nasıl iş ya? Ortada olumlu bir mahk. kararı var, olumsuz karar yok. Naıl kişinini aleyhine işleyebilir süreç? Her davada böyle mi oluyor ve bu süreçte de maaşlar birikiyor mu? Yoksa sırf kişinini zararına laf olsun diye her davaya itiraz edip yıllarca hakkını yerler.