Editörler : E.Kayı Han
24 Mart 2023 11:51   

Deprem bölgesindeki(antep) idari davaların tekrar ertelenme ihtimali

Mahkemelerin tekrar ertelenecegi söyleniyor böyle bir bilgisi olan var mi acaba

24 Mart 2023 20:23

Jackspraw
Aday Memur

Benim konuyla alakalı bilgim yok yalnız bölge idaresi mahkemesi ne kadar süruyor bilgisi olan var mı

26 Mart 2023 05:30

Asb20
Aday Memur

Deprem bölgesindeki idari mahkemeler ertelenmiş mi ? Olağanüstü hal var mahkemeler kısmı zamanlı çalışıyor, duruşmalar ertelendi ve idari davaların süreci devam ediyor diye biliyorum ben

26 Mart 2023 09:16

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

Deprem bölgesindeki idari mahkemeler ertelenmiş mi ? Olağanüstü hal var mahkemeler kısmı zamanlı çalışıyor, duruşmalar ertelendi ve idari davaların süreci devam ediyor diye biliyorum ben

Asb20, 2 ay önce - Alıntıya git

Davalarin devam ettiğine emin misiniz. Bakanın mahkemelerin tekrar ertelenmesi yönünde imza verdiği söyleniyor

01 Nisan 2023 02:36

Asb20
Aday Memur

Eminim benimde Urfa idari mahkemesi süreç devam ediyor yeni dosya eklendi hatta dün

01 Nisan 2023 17:56

Boraaaaaaa
Şef

Eminim benimde Urfa idari mahkemesi süreç devam ediyor yeni dosya eklendi hatta dün

Asb20, 2 ay önce - Alıntıya git
Beni Antep idari dava ara karar verildi devam şuan sıkıntı yok
08 Nisan 2023 16:34

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

Ben cevap vereyim bari. Deprem bölgesindeki tüm illerde 1 mayısa kadar tüm mahkemeler ertelendi. Acil davalar hariç...

09 Nisan 2023 12:23

şanslı-s2
Şef

Benim konuyla alakalı bilgim yok yalnız bölge idaresi mahkemesi ne kadar süruyor bilgisi olan var mı

Jackspraw, 2 ay önce - Alıntıya git

Antep bölgede 2 senedir dosyam var, depremden önce Ocak gibi aramıştım ne zaman çıkar istinaftan diye bir sorun olmazsa yıl sonuna çıkar demislerdi, deprem oldu herhalde 2024 e sarkacak istinaf dosyası, sozde istinaf mahkemeleri Danıştay'ın iş yukunu hafifletmek için kuruldu.

09 Nisan 2023 20:18

ekfo
Başbakan Müsteşarı
Eylül 2021'den beri gaziantep idari dava dairesinde bekliyor dosyam, idare istinaf etmişti.
09 Nisan 2023 20:24

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

Bir çeşit cezalandirma bu bekletmelerde. Yıllar sonra gelecek adalet adalet midir. Dava sayısı fazla, yoğunluk var denilerek durum basitlestiriliyor. Kişisel anlamda davaların çokluğu hakkını arayan insanları çok da ilgilendirmiyor. Bu sorunu çözecek kişiler ne hikmetse cözemiyorlar.

09 Nisan 2023 21:11

Boraaaaaaa
Şef

Bir çeşit cezalandirma bu bekletmelerde. Yıllar sonra gelecek adalet adalet midir. Dava sayısı fazla, yoğunluk var denilerek durum basitlestiriliyor. Kişisel anlamda davaların çokluğu hakkını arayan insanları çok da ilgilendirmiyor. Bu sorunu çözecek kişiler ne hikmetse cözemiyorlar.

mukbilyasamaz, 2 ay önce - Alıntıya git
Benim de Antep 2 idarede dosyam var . Kurumdan istenen belgeler geldi Nisan 4 te dosyam da mart 3 te açılmıştı. İlk derece mahkemeler ortalama ne kadar sürede sonuçlanıyor. Antep'ten göreve iade kararları var mı alan duyan vs .
09 Nisan 2023 21:24

Jackspraw
Aday Memur

İlk derece mahkemesi 10 ay sürüyor dava actigin tarihten itibaren Antep te

09 Nisan 2023 21:25

Jackspraw
Aday Memur

Diğer yazan arkadaşların dediğine göre de 2 yıl ve daha fazla sürüyor bölge idare mahkemesi

09 Nisan 2023 21:39

Boraaaaaaa
Şef

Diğer yazan arkadaşların dediğine göre de 2 yıl ve daha fazla sürüyor bölge idare mahkemesi

Benim iki kere dilekçe red verdi bunlar 20 günü geçmedi davayı açtık 3. Kez kabul edildi 16. Gün kurumdan yazı istediler kurumdan da istenilen yazılar geldi bakalım bekliyoruz eğer dediğiniz gibi ise çok bekleyeceğim gibi bende erkek açıklanır diyordum eğer aksi durum olursa buraya ds yazarım
09 Nisan 2023 21:42

Boraaaaaaa
Şef
Benim iki kere dilekçe red verdi bunlar 20 günü geçmedi davayı açtık 3. Kez kabul edildi 16. Gün kurumdan yazı istediler kurumdan da istenilen yazılar geldi bakalım bekliyoruz eğer dediğiniz gibi ise çok bekleyeceğim gibi bende erkek açıklanır diyordum eğer aksi durum olursa buraya ds yazarım
Boraaaaaaa, 2 ay önce - Alıntıya git
Benim daha ilk derece mahkeme
09 Nisan 2023 23:29

Jackspraw
Aday Memur

Hocam dava dilekçenizin kabul edildiği tarihten 10 ay sonra esastan karar çıkıyor benim Antep te öyle oldu şu an bölge idare de dosyam

09 Nisan 2023 23:58

Boraaaaaaa
Şef

Hocam dava dilekçenizin kabul edildiği tarihten 10 ay sonra esastan karar çıkıyor benim Antep te öyle oldu şu an bölge idare de dosyam

Teşekkürler bakalım bekliyorum bende hayırlı sonuç çıkısında inşallah
10 Nisan 2023 14:58

şanslı-s2
Şef

İstinaf süreci evet 2 yılı aşıyor ve benim 2 yılı aşmış durumda

10 Nisan 2023 16:35

donurh
Kapalı

İstinaf değil, ilk idari dava süreci 7 ay kadart sürüyor Mardin Antep ve çevre illerde. Birçok kişi böyle söyledi. Bildiğim kadarıyla, kadro için açılmış olan idari dava kazanılırsa işe başlanıyor, karşı taraf istinafa götürse bile maaş işliyor.

10 Nisan 2023 22:47

şanslı-s2
Şef

İstinaf değil, ilk idari dava süreci 7 ay kadart sürüyor Mardin Antep ve çevre illerde. Birçok kişi böyle söyledi. Bildiğim kadarıyla, kadro için açılmış olan idari dava kazanılırsa işe başlanıyor, karşı taraf istinafa götürse bile maaş işliyor.

donurh, 2 ay önce - Alıntıya git

Yok kardesim ihraç edilmistim adi suçtan Mardin'den iptal aldım, iade etmediler, istinaf sürecini bekliyor emniyet genel müdürlüğü

10 Nisan 2023 23:27

donurh
Kapalı

Yok kardesim ihraç edilmistim adi suçtan Mardin'den iptal aldım, iade etmediler, istinaf sürecini bekliyor emniyet genel müdürlüğü

şanslı-s2, 2 ay önce - Alıntıya git

Bu nasıl iş ya? Ortada olumlu bir mahk. kararı var, olumsuz karar yok. Naıl kişinini aleyhine işleyebilir süreç? Her davada böyle mi oluyor ve bu süreçte de maaşlar birikiyor mu? Yoksa sırf kişinini zararına laf olsun diye her davaya itiraz edip yıllarca hakkını yerler.

Toplam 22 mesaj