Editörler : cihan27E.Kayı Han
«3456789101112131415

yetikhakkı
Yasaklı
27 Mart 2023 23:01

Ulan sen neyin nesi.benim ekmegime kadar elimden alacaklar ve ben sesimi cikarmayacam.ulan ben koyunmuyum.Allah senin gibi kul hakkı yiyenlerin ve kul hakkı yiyenleri alkislayanlardan hesap soracak elbett.sen milyonları üç kuruşa muhtaç olacak hale getir.sonra cik konuş.ar damariniz çatlamış sizin.siz iflah olmazsınız. 14 Mayıs gececi gariban ve mazlumlar sizi Allahin izniyle hak ettiğiniz çöplüğe gönderecek. Ramazan gecesi Rabbim sizi defeylesin de bu milleti kurtarsın.

06 ekrem, 6 ay önce
Allah seni bildiği gibi yapsın ne deyim. Kim trol millet görüyor zaten. Memursan edebini takın memur değilsende burda tatava yapma

akbaba2
Aday Memur
27 Mart 2023 23:22

Memuru ne iktidar ne muhalefet hiçbiri düşünmüyor

ysgreys
Aday Memur
27 Mart 2023 23:37

Yerli milli hüdapar mı? Terörist dinci olunca o ve onla işbirliği yapanlar yerli ve milli mi oluyor? Allah belanızı verecek hepinizin
Kuper, 6 ay önce
HDP nin ortak olduğu taraf seçilip %50 zam alip dökülen binlerce insanın kanının vebaliyle yaşamaktansa sevelim yada sevmeyelim yerli ve milli oldugunu bildiğim cumhur ittifakına oy vermeyi tercih ederim. Çok para alıp onursuzca yaşamamdan iyidir. Pkk nin ortağı olduğu bir hukumeti düşünemiyorum

Merhani.
Aday Memur
28 Mart 2023 00:35

3 nisan enflansyon sonucları açıklandıktan sonra Kesinlikle memur zammı ile ilgili bir açıklama gelecektir.

av.aday.serkan
Aday Memur
28 Mart 2023 00:57

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
daha 2 ay olmadı 11 ilimiz yerle bir oldu. utanmıyor musunuz zam istemeye. yazıklar olsun size. ben de memurum ama insan azcık utanır bu durumda zam talep etmeye. ama utanmazsınız

Maxplancx
Yasaklı
28 Mart 2023 02:03

Ne alaka zamla depremin cahil çomar o ayrı bu ayrı doğal afet bu kimse istemez doğal afet oluyor diye benim maaşım eriyecekmi
av.aday.serkan, 6 ay önce
daha 2 ay olmadı 11 ilimiz yerle bir oldu. utanmıyor musunuz zam istemeye. yazıklar olsun size. ben de memurum ama insan azcık utanır bu durumda zam talep etmeye. ama utanmazsınız

samet.by
Daire Başkanı
28 Mart 2023 04:21

Hocam konunun o olmadığını sizde biliyorsunuz. Zam verilecekse herkese verilmeli ama görüyorsunuz ki birine veriliyor diğerine verilmiyor. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopuyor.

hulk-mustang
Memur
28 Mart 2023 05:13

Açlıktan nefesiniz kokuyor ama hala malum sen de duruyorsunuz:D size herşey mustehak, temizlik güvenlik vs işçi kadrosu bu sene iki katı maaş alacak :D 20 yıl geçmiş hükümet seyyanen doğru düzgün zam yapmamış hala seyyanen zam duyumu aldım diyen makarna beyinliler var bu hükümet size anca 3/1 verir

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
28 Mart 2023 05:35

Kamuda çalışan geçici (asgari) işçiye sordum bu ne kadar maaş aldın diye 13 bin dedi. En düşük Memur maaşından fazla yani. Fıkra bu kadar. Evkirasının 6 bin olduğu bir şartlarda gelde geçin geçinebilirsen. Bunu bize reva görenlere Allah aynı şartlarda yaşamayı nasip etsin.

yetikhakkı
Yasaklı
28 Mart 2023 05:57

Sen konvoylarla gezen agababalarina şöyle onu.utanmazin önde gideni sen ve senin gibilerdir.sarayin dalkavuklari.

MS0640
Aday Memur
28 Mart 2023 06:01

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Akparti kadar başınıza taş düşsün Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar nankörlük yapmayın

Emir ka
Şube Müdürü
28 Mart 2023 08:08

Seninde bi yerine bişey girsin.insanlar burda hakkını arıyor.akparti bizim patronumuzmu anamız mı babamız mı ki nankörlük ediyormuşuz.üniversite okumuş hakkımızla mesleğimizi almış kişileriz hepimiz.birilerinin torpiliyle gelmedik.20 yıl önce memur maaşı asgari ücretin 5 katıydı şimdi 1 buçuk katı bile değil.daha neyin laga lugasını yapıyon
MS0640, 6 ay önce

Akparti kadar başınıza taş düşsün Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar nankörlük yapmayın

Painkiller0101
Aday Memur
28 Mart 2023 08:33

Emekliye zam yaparken, EYT ' yi çıkarırken deprem denmiyor para oluyor ama memura gelince Temmuzda densin. Ne güzel İstanbul be ..

player52
Memur
28 Mart 2023 08:38

Asıl nankörlüğü sen yapıyorsun, devletten maaş alıp parti şak şakçılığı yapıyorsun. Parti vasıtası ile işe girdiysen o ayrı. O zaman da haram lokma yiyip partine sadakatini gösteriyorsun. Senin için iki ucu da boklu değnek.

Emir ka, 6 ay önce
Seninde bi yerine bişey girsin.insanlar burda hakkını arıyor.akparti bizim patronumuzmu anamız mı babamız mı ki nankörlük ediyormuşuz.üniversite okumuş hakkımızla mesleğimizi almış kişileriz hepimiz.birilerinin torpiliyle gelmedik.20 yıl önce memur maaşı asgari ücretin 5 katıydı şimdi 1 buçuk katı bile değil.daha neyin laga lugasını yapıyon

player52
Memur
28 Mart 2023 08:39

Emir ka kusura bakma yanlış alıntı olmuş. Mesaj değiştirilmiyor ya da silinmiyor ne yazık ki.

anti4001ci
Memur
28 Mart 2023 08:53

para için vatanımızı satmadık satmayızda. kime vereceksin kılıçtaroglunamı. başkası olsaydı verırdım ama ömur boyu kırada otururum hergün işe otobüsle gider gelirim. yinede o çakallara oy moy vermem.

Gnyl42, 6 ay önce

Burada ek zam ek zam gecinemiyoruz diye veryansın edenler Eğer bu sefillige rağmen 14 mayıs günü iktidara verenlere hakkım helal değil sizler yüzünden bu haldeyiz

28 Mart 2023 09:13

Satılık 92 model Toros değişeni yok komple boyalı Çorum kaloriferi mevcut. 4 teker yeni. Tekneden takılmış direksiyonu ile sağa sola geriye manevra kabiliyeti yüksek son fiyattır ölücüler aramasın kalbinizi kırarım saygılarımla.

Türk Filozof
Aday Memur
28 Mart 2023 09:17

Hizbullahçılara verirsin ama :))

anti4001ci, 6 ay önce

para için vatanımızı satmadık satmayızda. kime vereceksin kılıçtaroglunamı. başkası olsaydı verırdım ama ömur boyu kırada otururum hergün işe otobüsle gider gelirim. yinede o çakallara oy moy vermem.

28 Mart 2023 09:26

En çok zoruma gidende memura zam vermek anayasaya aykırı diye aklımızla alay etmeleri oldu.

Bir memur neyin anayasaya aykırı olup olmadığını gayet iyi bilir siz merak etmeyin.

Memurun maddi olarak 20 yıllık alacağı var sizden borçlusunuz.

Toplam 281 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi