Editörler : cihan27E.Kayı Han
«3456789101112131415

ertugrularican
Aday Memur
29 Mart 2023 06:15

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Sanki gelen yağdıracak. Korkarım bu günleri mumla arayacağız
Mahmutt Kaya, 6 ay önce
Zam için Temmuz ayını işaret etmiş vekil bey. Halkta 14 mayısı işaret ediyor hiç endişesi olmasın.

ertugrularican
Aday Memur
29 Mart 2023 06:16

Gidip malüm partiye vereceğime.....
üçbuçukali, 6 ay önce

tam tersini dusunuyorum

memurdan her sarttta oy alacaklarini biliyorlar

hebelebelup
Şube Müdürü
29 Mart 2023 08:14

amerikada ki türk evinin sarı bugattili eniştesi huzur hakkını ek zam olarak bagıslayacakmıs h.o

isos1981
Memur
29 Mart 2023 09:48

Her gün yeni oylar kazanıyor muhalefet oy vermeyeceğim diyen memur sayısı hergun artıyor bu ekonomi hükumeti yıkacak gibi duruyor inşallah toparlar ama çok iyi zam verilmesi lazım az uz değil beklenti çok fazla bu aralar zam çıkmazsa 20 yıllık AKP li den bile oy alamayacak hükumet

muhtarnaptin
Aday Memur
29 Mart 2023 09:48

Bu konuda yazdığım mesajlar için hesabıma uyarı cezası verildi. Merak ediyorum fetö ağzıyla konuşanlarada ceza verildi mi?

profil444
Aday Memur
29 Mart 2023 10:10

1 temmuz da zaten Kılıçdaroğlu seçim i alırsa zam verecek.mühim olan şimdi ek zam vermek

horozcu
Memur
29 Mart 2023 10:43

Ne zammı verecekmiş.Neden susuyor şimdi.

profil444, 6 ay önce

1 temmuz da zaten Kılıçdaroğlu seçim i alırsa zam verecek.mühim olan şimdi ek zam vermek

memur-aklı32
Aday Memur
29 Mart 2023 11:06

Eğer oy verirsem namerdim
üçbuçukali, 6 ay önce

ben soyleyince bunlari karamsarsin

cartsin curtsun diyenler buyrun piste alalim sizleri

ben ne diyorsam o olur

siyaseti biraz okumayi ogrenmenjz lazim

her kesime bir seyler verilerek oylari alincak

memur zaten cepte

burda dirildanir sandikta yine oy verir diye dusunuyorlar

memur-aklı32
Aday Memur
29 Mart 2023 11:11

Şuan sendikalar ses çıkaramaz. Belki sendika yetkilileri malum partinin milletvekili aday adayı oldular. Kendi istikballerini karartıp memurun hakkını neden savunsunlar ki. Sendika başkanı milletvekili olup memuru daha nasıl süründürüp kanını emeriz hesapları yapıyolar. O Ali Yalçın denilen karaktersiz çıkıp iki kelime laf edemiyor yazıklar olsun

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
29 Mart 2023 11:56

şimdi konuşsa

hükümet extra zam verse

memurun yüzde kaçı ulan helal olsun adam sıkıştırdı da

hükümet bir şeyler verdi diyecek

herkes reis yine verdi helal olsun diyecek

horozcu, 6 ay önce

Ne zammı verecekmiş.Neden susuyor şimdi.

29 Mart 2023 11:59

Seçim sonrası memur zammı yeni hükümetin ilk sınavı olacağı için göze gelecek bir zam yapacaktır

SeaArrow
Aday Memur
29 Mart 2023 15:12

21 sene bunlar bir şey vermedi. biraz da yeni gelecek olanlar vermesin kaybedecek bir şeyimiz yok nasılsa. bunlar varken umudumuz yok, yeni hükümet gelirse en azından bir umudumuz olurr.

ertugrularican, 6 ay önce
Sanki gelen yağdıracak. Korkarım bu günleri mumla arayacağız

t.parlar
Aday Memur
30 Mart 2023 13:55

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Sadece senin umudun değiller zaten sıra sana gelmeyebilir, dışarı salacağı khklılara, özerklik vaadi verdiği dağ kadrosuna sözleri var sen yine avucunu yalarsın.
SeaArrow, 6 ay önce

21 sene bunlar bir şey vermedi. biraz da yeni gelecek olanlar vermesin kaybedecek bir şeyimiz yok nasılsa. bunlar varken umudumuz yok, yeni hükümet gelirse en azından bir umudumuz olurr.

luch
Şube Müdürü
30 Mart 2023 14:06

osman öcalan trt ye çıkartanlar, apo nun mektubu okutanlar kimdi kim.

30 Mart 2023 14:34

Ali Yalçın a küfür etmekten yoruldum be usta

deligok
Aday Memur
30 Mart 2023 16:37

Gelenin ne yapacağını gelmeden bilemeyiz ama gidenin ne yaptığını çok iyi biliyoruz, ekonominin içine ettiler, memurun düştüğü hale bak.

neat
Aday Memur
03 Nisan 2023 10:25

Troll bozuntusu 15 Mayıs'ta bu konuya tekrardan yazacam.

06 ekrem, 6 ay önce
Yavaş vur eline patlamasın

neat
Aday Memur
03 Nisan 2023 10:28

Sen kime ahkam kesiyorsun birader. Sana mı soracaz ne yazıp yazmayacağımızı? Memur olmadığın belli zaten gelmiş burda saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsun. Forum'un ne anlama geldiğini öğrende gel o zaman belki seni ciddiye alabilirim.

06 ekrem, 6 ay önce
Yok 14 Mayıs'ta öyle patlatacam yok şöyle yapacam sanki % 100 zam alsanız oy vereceksiniz birakin bu trol ağızlarını siz devlet memurusunuz siyaset yeri değil burası herkesin bir oy hakkı var gider oyunu atarsın burda laga luga yapmayı kesin

murat_operant
Müsteşar Yardımcısı
03 Nisan 2023 10:35

Değişim iyidir dostlar. Bu yönetim performans olarak miadını doldurmuştur. Kimsenin adamı olmayın yeter artık. Yeni gelen de böyle olursa basarız tekmeyi daha yenisine bakarız bu kadar basit bu iş.

şefce
Şube Müdürü
03 Nisan 2023 10:37

Zaten bu yönetim tüm icraatları (!) ile bizi yolcu edin artık diyor vatandaşa ama kimi vatandaş bu mesajı alamadı henüz. 14 Mayısta alacak ama herkez hükümetin bu mesajını ve hadi abbas güle güle diyecek. Az kaldı.

murat_operant, 6 ay önce

Değişim iyidir dostlar. Bu yönetim performans olarak miadını doldurmuştur. Kimsenin adamı olmayın yeter artık. Yeni gelen de böyle olursa basarız tekmeyi daha yenisine bakarız bu kadar basit bu iş.

Toplam 281 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi