Editörler : cihan27E.Kayı Han
12345678910111213»

samet.by
Daire Başkanı
25 Mart 2023 10:19

bunların alternatifi bu adam olamaz... belediye seçimlerinde verdiği namus sözlerini de biliyoruz. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım...

profil444, 6 ay önce

Kılıçdaroğlu iktidar olunca memura zam yapar bence en az %100 ayrıca bayram ikramiyesini geriye dönük ve yasal faiziyle verebilir.çünkü her kamu çalışanı aldı bir tek memur kaldı verilmek istenmeyen guruptan

aheng
Şube Müdürü
25 Mart 2023 10:25

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Ben ak Parti'ye vereceğim. Benim düşüncem tabi tecrübeme göre cumhurun ulkeyi milletten daha iyi yöneteceği ne dairdir. Siyasette kin ve nefret söylemlerini doğru bulmuyorum. Millet ittifakı gelince hangi kaynakla uçuracak. Hangi kaynakla memur ve emekli iki kat maaş alacak. Rıfkı gelince cebinde parayla mı gelecek hayır adam zaten maaşlı memur olarak gelecek. Her neyse biraz gerçekçi olmak lazım. Ciddi boyutlardaki krizler altında millet ittifakı ezilir bu günkü aciz olduk şikayet etme konforunu onlar gelince mumla ararsınız. Bir zamanlar memur maaşıni ödemek için ABD den dilenenlerden alınan enkazı savaş ve kaoslara, darbeci ve ajanlara rağmen 20 yıl refahla yönettiler bu bile ciddi başarıdır.

Yekmaleli
Memur
25 Mart 2023 10:40

Oy yok huda pardan alırlar 300bin oyları ya var ya yoktur

Gnyl42
Memur
25 Mart 2023 11:26

Asgari ücrete de ara zam geliyormuş arkadaşlar,,dün elitaş yok mok derken ,kulislerde anketlerde oy oranı eşit gidiyor olunca asgari ücrete ara zam dusunuyorlarmis memuru gözden çıkardılar,,,düşünceleri ya memur oyunu garanti verecekler diye görüyorlar o yüzden vermiyorlar,ya da memura zam versek te oy vermezler diye düşünüyorlar ama birsey var ki memura o zam gelmezse o memuru sizi düşürür

balkan12cc, 6 ay önce

https://www.yeniakit.com.tr/foto-galeri/asgari-ucret-10-bin-tl-oluyor-milyonlarin-bekledigi-haber-49466

Zeytun31
Memur
25 Mart 2023 11:54

İkm memur maaşı 11800 asgari ücret 8500.
25 Mart 2023 12:12

ikm nin hiçbir vasfı yok. herhangi bir adam yapar o işi. doktor maaşı mı verelim ikm ye.

Zeytun31, 6 ay önce
İkm memur maaşı 11800 asgari ücret 8500.

Zeytun31
Memur
25 Mart 2023 12:15

Gel yapta görelim. Marmara 7 nolu cezaevi. 2600 mahkum. Gasp-cinayet suçlarının yattığı cezaevi. Gel de yap. Ayağında botla günde 20 km mahkum götür getirde görelim. Herhangi biri yapsa 6 ay eğitim neden veriyorlar.
yinehüsranyinedert, 6 ay önce

ikm nin hiçbir vasfı yok. herhangi bir adam yapar o işi. doktor maaşı mı verelim ikm ye.

Mawerick1978
Memur
25 Mart 2023 12:19

Son 3-4 senede nasıl yönettiğini gördük artık memur maaşıyla emekli ikramiyesiyle ne alıyo ne alamıyo bak sen ona göre konuş daha iyi yöneteceğine
aheng, 6 ay önce
Ben ak Parti'ye vereceğim. Benim düşüncem tabi tecrübeme göre cumhurun ulkeyi milletten daha iyi yöneteceği ne dairdir. Siyasette kin ve nefret söylemlerini doğru bulmuyorum. Millet ittifakı gelince hangi kaynakla uçuracak. Hangi kaynakla memur ve emekli iki kat maaş alacak. Rıfkı gelince cebinde parayla mı gelecek hayır adam zaten maaşlı memur olarak gelecek. Her neyse biraz gerçekçi olmak lazım. Ciddi boyutlardaki krizler altında millet ittifakı ezilir bu günkü aciz olduk şikayet etme konforunu onlar gelince mumla ararsınız. Bir zamanlar memur maaşıni ödemek için ABD den dilenenlerden alınan enkazı savaş ve kaoslara, darbeci ve ajanlara rağmen 20 yıl refahla yönettiler bu bile ciddi başarıdır.

Mawerick1978
Memur
25 Mart 2023 12:22

Sanki mahkumları sırtınızda götürüyoruz başka zorluktan bahsetseydin keşke 20 km asker polis her gün mesaiye gidiyo o kadar km
Zeytun31, 6 ay önce
Gel yapta görelim. Marmara 7 nolu cezaevi. 2600 mahkum. Gasp-cinayet suçlarının yattığı cezaevi. Gel de yap. Ayağında botla günde 20 km mahkum götür getirde görelim. Herhangi biri yapsa 6 ay eğitim neden veriyorlar.

Zeytun31
Memur
25 Mart 2023 12:25

Hepsi yaya mı gidiyor :) polisin askerin 2 saat zor katlandığı mahkumu biz 20 sene çekiyoruz. Birgün cezaevinde yatarsan (umarım düşmezsin) iyi anlarsın o zaman.
Mawerick1978, 6 ay önce
Sanki mahkumları sırtınızda götürüyoruz başka zorluktan bahsetseydin keşke 20 km asker polis her gün mesaiye gidiyo o kadar km

Mawerick1978
Memur
25 Mart 2023 12:29

İşte bunlardan bahsetseydin keşke 20 km mahküm götürmenin bi zorluğu yok işiniz zordur ama zorluklardan bahsetseydin yoksa işiniz zordur ama kimse bilmiyor bahsederseniz biliriz ona göre yorum yaparız
Zeytun31, 6 ay önce
Hepsi yaya mı gidiyor :) polisin askerin 2 saat zor katlandığı mahkumu biz 20 sene çekiyoruz. Birgün cezaevinde yatarsan (umarım düşmezsin) iyi anlarsın o zaman.

Gonga
Şube Müdürü
25 Mart 2023 12:30

Demek temmuzda zam var öyle mi ??

Yandaş medya bunun üzerine son dakika geçtimi acaba ?

Müjdeeeee ! Memur ve emeklisine temmuzda zam yolda diye..

Temmuz?u biz görür müyüz ben bilmem de sizler haziranı göremeyeceksiniz en çok o beni mutlu ediyor

egevrl
Yasaklı
25 Mart 2023 12:32

Ak troller bir bitmediniz. Kaybedeceksin. Memurlar sizi hezimete uğratacak. Sağa sola saldiracaginiza memur maaşı asgari ücretle esitlenecek neden diyemiyorsunuz. Belki memur bile değilsiniz siz. Parayla mı satın alıyorlar sizi. Fiyatıniz ne kadar ediyor. Onursuzlar. Sizde yemin ederim Gr akıl yok. Satılmış onursuzlar sizi.

Beyaz-YaRaSa
Aday Memur
25 Mart 2023 12:34

Zam yoksa seçimde geregini yapmak farz oldu

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
25 Mart 2023 13:11

Sen nasıl yapıyorsan herkesde öyle yapar,kimse insanüstü değil işin içinde olunca mecbur yapacaksın ama ben olsaydım o maaşa çalışmazdım
Zeytun31, 6 ay önce

Personeliçe
Aday Memur
25 Mart 2023 13:23

Kesinlikle katılıyorum.Simdi burdaki muhalifler kızacak saygı çerçevesinde olduğu sürece herkesin kendi görüşüdür.Evet ben de ek zam bekliyorum.Ama şu büyük deprem felaketi başka hükümet zamaninda olsaydı neler olacağını görürdük ki zamaninda gördük zam istemeyi birakin memur maaşları yardım paralarıyla zar zor ödendi.Hic bir vizyon sunmayan hatta yapılmış güzel icraatları bile bitirmeyi planlayan muhalefet mi maaşları iyilestirip ekonomiyi düzeltecek? Zaten memurlarla ilgili en ufak bir vaatleri de yok olsa da yapacaklarını düşünmüyorum.

aheng, 6 ay önce

Mawerick1978
Memur
25 Mart 2023 13:28

Kim ne namus sözü verdi sizinkilerin verdiği sözleri aç istersen seyret rahibi vermem dedi eyt'yi çıkarmam dedi bayram ikramiyesini vermem dediler kahvede otururken gelen belediye başkan adayları söylemedi bunları bakanlarınız başkanımız temmuzda ekonomi uçacak verin yetkiyi görün etkiyi bakın görün faiz nasıl düşecek diye söylemedi mi bak kredi faizlerine 3.50 oldu allahtan korkmazlar hala namus sözünden bahsediyorsunuz
samet.by, 6 ay önce

bunların alternatifi bu adam olamaz... belediye seçimlerinde verdiği namus sözlerini de biliyoruz. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım...

MeteAkk
Aday Memur
25 Mart 2023 13:33

Paket leyip teslim ediliyor size başka napicaktik
Zeytun31, 6 ay önce

samet.by
Daire Başkanı
25 Mart 2023 13:40

mal bulmuş mağribi gibi şey yapmayın. bunların alternatifi bu olamaz diyorum. siz ne anlayıp, ne yazıyorsunuz...

Mawerick1978, 6 ay önce
Kim ne namus sözü verdi sizinkilerin verdiği sözleri aç istersen seyret rahibi vermem dedi eyt'yi çıkarmam dedi bayram ikramiyesini vermem dediler kahvede otururken gelen belediye başkan adayları söylemedi bunları bakanlarınız başkanımız temmuzda ekonomi uçacak verin yetkiyi görün etkiyi bakın görün faiz nasıl düşecek diye söylemedi mi bak kredi faizlerine 3.50 oldu allahtan korkmazlar hala namus sözünden bahsediyorsunuz
Toplam 281 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi