Editörler : cihan27E.Kayı Han
12345678910111213»

Mawerick1978
Memur
25 Mart 2023 13:40

Muhalefetin yok demişsin sanki iktidarın var mı memurla alakalı ben bir vaat görmedim.25 sene önceyle kıyaslama yapıyosun o seneden itibaren dünyanın parası toplandı depremden sonra ÖTV denen vergi çıktı büyün bu toplanan paralar nereye gitti ben bu hükümet dönemine kadar bağış toplandığını görmedim okul yapılacak hayırseverlere yaptır.sel olur iban ver deprem olur iban ver zeytin peynir iste ben bu hükümete kadar koskoca bir BAKANIN zeytin peynir istediğini pijama terlik istediğini görmedim
Personeliçe, 6 ay önce

Kesinlikle katılıyorum.Simdi burdaki muhalifler kızacak saygı çerçevesinde olduğu sürece herkesin kendi görüşüdür.Evet ben de ek zam bekliyorum.Ama şu büyük deprem felaketi başka hükümet zamaninda olsaydı neler olacağını görürdük ki zamaninda gördük zam istemeyi birakin memur maaşları yardım paralarıyla zar zor ödendi.Hic bir vizyon sunmayan hatta yapılmış güzel icraatları bile bitirmeyi planlayan muhalefet mi maaşları iyilestirip ekonomiyi düzeltecek? Zaten memurlarla ilgili en ufak bir vaatleri de yok olsa da yapacaklarını düşünmüyorum.

Zeytun31
Memur
25 Mart 2023 13:41

Paket tazminatı bekliyoruz. :) 11800'e bu işler çekilmiyor mecburiyetten Katlanıyoruz
MeteAkk, 6 ay önce
Paket leyip teslim ediliyor size başka napicaktik

MeteAkk
Aday Memur
25 Mart 2023 13:42

Polis olsaydın asker olsaydın elini kolunu tutan mı vardı
Zeytun31, 6 ay önce
Paket tazminatı bekliyoruz. :) 11800'e bu işler çekilmiyor mecburiyetten Katlanıyoruz

Mawerick1978
Memur
25 Mart 2023 13:43

Sen yazdığını oku ilk önce mal gibi yorum yapıyosun
samet.by, 6 ay önce

mal bulmuş mağribi gibi şey yapmayın. bunların alternatifi bu olamaz diyorum. siz ne anlayıp, ne yazıyorsunuz...

25 Mart 2023 13:48

CEHAPE nin askerleri! Şu forumda bile kendileri gibi düşünmeyenlere irinlerini akıtmaktan bir adım geri durmuyorlar. İşte bu sefer, işte bu sefer diye diye yırmi yıldır doymadıkları yenilgilere bir yenisini ekleyecekler haberleri yok. Yine ve yeniden muhalefet olarak kalacaklar neden mi! Dönüp kendilerine sorsunlar. Tüyo almak isteyenler Sayın Ağıralioğluna kulak versinler. Para önemlidir, geçim önemlidir, rızk önemlidir. Yalnız bu millet en nihayetinde sandığın başına geçtiğinde sadece ekonomiye bakarak oy vermez. Ayasofya ile derdi olanlara oy vermez, sihanın vurduğu "çocukçuklarla" el ele olup onlara bizim çocuklar diyenlere oy vermez. Şu ezanın sesi de çok çıkıyor! Biraz kısılsın diyenlere oy vermez... Hadi kalın Selametle

cesmiser
Şube Müdürü
25 Mart 2023 13:55

En alt gelir grubuna oynuyorlar.anket firmaları mı söylüyor bunları.

samet.by
Daire Başkanı
25 Mart 2023 14:13

benim yazdığımda sıkıntı yok. sen siyasi tarafgir olduğun için sana dokunuyor. benim derdim maaşların çözülmesi. senin derdin de siyasi...

Mawerick1978, 6 ay önce
Sen yazdığını oku ilk önce mal gibi yorum yapıyosun

Personeliçe
Aday Memur
25 Mart 2023 14:39

Kusura bakmayın ben bu ülkeye yapılan yatırımlari da hizmetleri de gayet iyi görüyorum.Oyle bir yazmışsınız ki sanki herşey yardımla yapılıyor.O zamlar yardım istenmiyordu diyorsunuz haberleri açın okuyun memur maaşları bile onunla ödendi dedim diyorum. Tabiki bir önceki dönemle kiyaslarim nasıl bir enkazdan çıktığımızi o dönemi yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum.Bu düşüncede olmam ek zam istemediğim anlamına gelmez.Bana göre hiçbir vizyonu olmayan bu muhalefetle hiç bir şey olmaz.

Mawerick1978, 6 ay önce
Muhalefetin yok demişsin sanki iktidarın var mı memurla alakalı ben bir vaat görmedim.25 sene önceyle kıyaslama yapıyosun o seneden itibaren dünyanın parası toplandı depremden sonra ÖTV denen vergi çıktı büyün bu toplanan paralar nereye gitti ben bu hükümet dönemine kadar bağış toplandığını görmedim okul yapılacak hayırseverlere yaptır.sel olur iban ver deprem olur iban ver zeytin peynir iste ben bu hükümete kadar koskoca bir BAKANIN zeytin peynir istediğini pijama terlik istediğini görmedim

Haticenetice
Aday Memur
25 Mart 2023 14:57

Yok artık bu kadarı da fazla

Gnyl42, 6 ay önce

Asgari ücrete de ara zam geliyormuş arkadaşlar,,dün elitaş yok mok derken ,kulislerde anketlerde oy oranı eşit gidiyor olunca asgari ücrete ara zam dusunuyorlarmis memuru gözden çıkardılar,,,düşünceleri ya memur oyunu garanti verecekler diye görüyorlar o yüzden vermiyorlar,ya da memura zam versek te oy vermezler diye düşünüyorlar ama birsey var ki memura o zam gelmezse o memuru sizi düşürür

can_cancan
Aday Memur
25 Mart 2023 15:04

Hala asgari ücret diyor vasıfsız işçi memur kadar alır oldu suan Bi fabrika bile en az 17 verıyor 22 bini alan teknisyeni hıc soylemeyelım bızım onlar kadar degerlı olamadık bunlar neyin kafası anlamıyorum memuru bıktırdınız bız ekmegımıze bakarız siyaset durumda degıl

can_cancan
Aday Memur
25 Mart 2023 15:08

Vasıfsız ıcının aldıgı ucretle memurun kini esıtledıler ve yılda 2 zam yaparken yapıyorlar normalde onlara yılda 1 olması Lazım canının istediğini yapabiliyorsan memura nıye temmuzu goterıyorsun bakanlarının esınden zam yapacağına memuruna bak vasıfsız ıscıyle denk ettin memuru

tango_man
Aday Memur
25 Mart 2023 15:35

Bunlar memuru ezmeyi görev bilmişler.

net bilgi
Memur
25 Mart 2023 15:53

İki yıllık üniversite mezunu bekciye hemşireye 3600 ek gösterge var 4 yıllık fakülte mezunu memura 3600 ek gösterge yok şaka gibi adaletiniz batsın yuh olsun böyle duzene
25 Mart 2023 16:12

'Önümüzdeki günlerde milletimize yeni müjdeler vermeyi de sürdüreceğiz' https://www.memurlar.net/haber/1059902/

aşkim
Aday Memur
25 Mart 2023 16:26

Bizde oyu bekleyip göreceğiz

hazanay2121
Aday Memur
25 Mart 2023 17:50

Emekliliğinize kalan bir.devlet olursa. Ne diyeyim.demekki hala umudu.olanlar var. Her zaman derim.Bu devletin sahibi MEMURLAR.dir. İlk savaşacak olanda MEMURLAR dır evelallah. Doğrumu arkadaşlar?
25 Mart 2023 18:22

Hangi fabrika 17 bin veriyor merak ettim. Çoğu fabrika verse verse 9000 verir. O kadar. 17 bini özel sektörde kim alıyor acaba. Adamlar mesai parasını bile yatırmazken 17 bin mi verecek

can_cancan, 6 ay önce
Hala asgari ücret diyor vasıfsız işçi memur kadar alır oldu suan Bi fabrika bile en az 17 verıyor 22 bini alan teknisyeni hıc soylemeyelım bızım onlar kadar degerlı olamadık bunlar neyin kafası anlamıyorum memuru bıktırdınız bız ekmegımıze bakarız siyaset durumda degıl

can_cancan
Aday Memur
25 Mart 2023 19:19

Senın dunya dan haberin yok kasiyer bile 12 alıyor sen hala hangı fabrika dıyosn oturup onumu yazayım mesaisi ikramiyesi adamların maası memuru gecmıs bunun gibiler sıze hersey mustehap suan en vasıfsız yanı okula bıleyrn bıle 8500 aliyo sakasınıx sızın gibiler saka plmalı
yinehüsranyinedert, 6 ay önce

Hangi fabrika 17 bin veriyor merak ettim. Çoğu fabrika verse verse 9000 verir. O kadar. 17 bini özel sektörde kim alıyor acaba. Adamlar mesai parasını bile yatırmazken 17 bin mi verecek

Armegedon77
Aday Memur
25 Mart 2023 19:31

Değil zam cennetten tabu verseler oy yok bu haramilere def olup gidecekler yakında...

25 Mart 2023 20:05

Öncelikle 3600 adaletli olarak tüm kurumlara verilmeli.
Toplam 281 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi