Editörler : cihan27E.Kayı Han
«3456789101112131415
26 Mart 2023 13:47

Başlık: Akp den memura ek zam! Yorumların başlıkla hiç alakası yok. "NİSAN 3 Ü BEKLEYELİM" GÖRELİM MEMURA ZAM VAR MI? YOK MU? Not: Tüm azılı muhalifler zam verilmesin derdinde! Hatta onlar ne zam verirse versin yine de Ak Partiye oy diye bağıracaklar. Ak Parti de onları tanıdığı için "it ürür kervan yürür" diyecektir

1.9.0.7-keskin
Kapalı
26 Mart 2023 15:20

Hangi son bi şans?22 yıl yeterince iyi bı şanstı bence
esasbilirkişi, 6 ay önce
Mantık basit sende kafayı çalıştır. Bu millet ak partiye mecbur değil... Cumhurbaşkanı da son bir şansı hak ediyor.

gapgarip
Şef
26 Mart 2023 15:24

Bu vaatler iyice midemi bulandırıyor artık bizi seçerseniz zam veririz demek istiyorlar yüzde yüzelli de verseniz oy yok artık size. Sağdan, hacidan, hocadan gördüğümüz işte bu. Birazda solu deneyelim.

06 ekrem
Aday Memur
26 Mart 2023 16:32

Önceden veriyor muydunuz
denizci035, 6 ay önce
artık yok olarak görüyorum bunları inşallah seçimden sonrada giderler çünkü bu ülkenin vatandaşlarına çektirdikleri yeter ne paramızın değeri kaldı ne alım gücümüz kaldı her ellerini attıkları eskisinden daha beter oluyor %100 de verse evimden 1 oy bile yok onlara

C.Z.c.z
Şef
26 Mart 2023 17:07

Beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim ki?

denizci035
Aday Memur
26 Mart 2023 18:54

ben vermedim ailemden veren var ve artık onlarda o şansı vermeyecekler
06 ekrem, 6 ay önce
Önceden veriyor muydunuz

Kuper
Memur
26 Mart 2023 20:00

HDP nin ortak olduğu taraf seçilip %50 zam alip dökülen binlerce insanın kanının vebaliyle yaşamaktansa sevelim yada sevmeyelim yerli ve milli oldugunu bildiğim cumhur ittifakına oy vermeyi tercih ederim. Çok para alıp onursuzca yaşamamdan iyidir. Pkk nin ortağı olduğu bir hukumeti düşünemiyorum

stas
Daire Başkanı
26 Mart 2023 20:01

İktidar bu söylemleri yıllardır söylüyor ama çözüm yok. Yani lafla peynir gemisi yürümüyor. Ben iktidara 20 yılda ülkeyi 40 yıl geriye götürdüğü için eleştiriyorum. Tutulmayacak seçim vaadleri verilse ne verilmese ne? Aralık 2021 de faiz kararı verildiğinde yabancı basın tüm dünyanın tersini yapan Erdoğan ülkenizi iflasa sürüklüyor manşetleri atmıştı. Bunu da hatırlatmak isterim.

haytaismail, 6 ay önce
Ana muhalefetin fiyatlarını şişirenlere müdahale edebileceğini , stokçularla mücadele edeceğini veya buna benzer olaylara müdahale edeceği ile ilgili samimi açıklamaları yok. Terk dertleri gitsinler . Evet gitsinler ama sizinde altı dolu vaatleri dile getirmeniz lazım . Çünkü geçmişte söz veripte yapmadığınız çok fazla vaat var belediyelerde . Halk iki ucu .lu değneğe mahkum edilmemeli . Farklı alternatifler olduğunu düşünüyorum .

haytaismail
Aday Memur
26 Mart 2023 20:09

Bu ülkede herkes 6+1 yada akp hükümetine mensupmuş gibi neden konuşursunuz anlamam . Akp liler kendinden olmayanlara sen 6+1 sin diğer tarafta 6+1 de kendinden olmayanlara sen akp lisin yaftası yapıştırmaya alışmış . Trend bu sanırım . Ya bizdensin ya akp den. Bu kafa nasıl bir kafa . İkiside olmak zorunda değilim . Görüşüm kimseyi ilgilendirmez . akp ile ilgili şunu yaptı bunu yaptı demek sizin kendi ayıplarınızıda örtmez. Koltuk sevdalısı her ikiside . Biribirinden farkları yok. Başka alternatiflere yönelin derim. Ülkenin buna ihtiyacı var . Ülke bu iki kutuptan kurtulmalı .
stas, 6 ay önce

İktidar bu söylemleri yıllardır söylüyor ama çözüm yok. Yani lafla peynir gemisi yürümüyor. Ben iktidara 20 yılda ülkeyi 40 yıl geriye götürdüğü için eleştiriyorum. Tutulmayacak seçim vaadleri verilse ne verilmese ne? Aralık 2021 de faiz kararı verildiğinde yabancı basın tüm dünyanın tersini yapan Erdoğan ülkenizi iflasa sürüklüyor manşetleri atmıştı. Bunu da hatırlatmak isterim.

gapgarip
Şef
26 Mart 2023 20:21

Haburda otobüslerin üzerinde karşılamaları, çadırda açılım davalarının görüşuldugunü, HDP li vekillere devlet bakanlığı verildiğini unutmussun. Bize geldiğinde olabilir karşı tarafa gelindiğinde vatan memleket meselesi doğru değildir. Yanlışsa iki tarafa da yanlış olmalıdır.

Kuper, 6 ay önce
HDP nin ortak olduğu taraf seçilip %50 zam alip dökülen binlerce insanın kanının vebaliyle yaşamaktansa sevelim yada sevmeyelim yerli ve milli oldugunu bildiğim cumhur ittifakına oy vermeyi tercih ederim. Çok para alıp onursuzca yaşamamdan iyidir. Pkk nin ortağı olduğu bir hukumeti düşünemiyorum
26 Mart 2023 20:30

22 yıl sanki güllük Gülistan geçti. Seçilir seçilmez ak parti kapatma davası, asker bir yandan anayasa başkanlığı bir yandan sonra 367 diye bir durum çıktı. 22 yılın 3-5 senedi böyle geçti. Sonra hendek ayaklanması çıktı yok özgürlük yok özerklik bir 5 yılda böyle gitti. Sonra nerden çıktığı belli olmayan bir gezi ayaklanması peydah oldu. Gezi ayaklanması çıkmadan önce faiz tarihte ilk defa %3 lerde idi yıllık. Sonra %15 lere çıkmak zorunda kaldı. O bitti fetö darbesi çıktı, ekonomik savaş açıldı Türkiye'ye arkasından covid patladı. Şimdi de dünyadaki en büyük deprem vurdu. Az vicdanlı olun... Ben cumhurbaşkanliginda Erdoğan'a milletvekili seçimlerinde ise yeniden refah partisine vereceğim. Ak partiye mecbur değiliz bununla birlikte Erdoğan bir hakkı daha hak ediyor...
1.9.0.7-keskin, 6 ay önce
Hangi son bi şans?22 yıl yeterince iyi bı şanstı bence

aşkim
Aday Memur
26 Mart 2023 20:35

Oyumuzu temmmuzda. Berirşz

Karizmaunl
Şef
26 Mart 2023 20:47

Seçime ne gerek var ki? Neden yapıyoruz? Tek cümlelik anayasa değişikliği yeterli, "Mevcut Cumhurbaşkanı son nefesine kadar görevine devam eder, seçimler yapılmaz"

esasbilirkişi, 6 ay önce
22 yıl sanki güllük Gülistan geçti. Seçilir seçilmez ak parti kapatma davası, asker bir yandan anayasa başkanlığı bir yandan sonra 367 diye bir durum çıktı. 22 yılın 3-5 senedi böyle geçti. Sonra hendek ayaklanması çıktı yok özgürlük yok özerklik bir 5 yılda böyle gitti. Sonra nerden çıktığı belli olmayan bir gezi ayaklanması peydah oldu. Gezi ayaklanması çıkmadan önce faiz tarihte ilk defa %3 lerde idi yıllık. Sonra %15 lere çıkmak zorunda kaldı. O bitti fetö darbesi çıktı, ekonomik savaş açıldı Türkiye'ye arkasından covid patladı. Şimdi de dünyadaki en büyük deprem vurdu. Az vicdanlı olun... Ben cumhurbaşkanliginda Erdoğan'a milletvekili seçimlerinde ise yeniden refah partisine vereceğim. Ak partiye mecbur değiliz bununla birlikte Erdoğan bir hakkı daha hak ediyor...

1.9.0.7-keskin
Kapalı
26 Mart 2023 21:21

Güzel kardeşim bu kafayı nasıl yakalıyosunuz nasıl bu kadar derin uyuyabiliyosunuz Allah aşkına söyle de bende sürekli düşünüp okuyup araştırmaktan vazgeçip gözlerimi kapatıp deriiinn bi uykuya dalayım
esasbilirkişi, 6 ay önce

gejo
Aday Memur
26 Mart 2023 21:35

Adam doğruyu söylemiş. Popülist politikalar bitti artık. AKP ile birlikte yok öyle bol keseden para dağıtma.
26 Mart 2023 21:52

Boş yapma... neresi yanlış eksik veya doğru değil yazdiklarimin onu söyle... Bunlari giremeyen 3 sınıf insan var 1-Fetoistler 2-chp li her şey yanliscilar/Hdpkk lilar 3- IYI Fetocular
Güzel kardeşim bu kafayı nasıl yakalıyosunuz nasıl bu kadar derin uyuyabiliyosunuz Allah aşkına söyle de bende sürekli düşünüp okuyup araştırmaktan vazgeçip gözlerimi kapatıp deriiinn bi uykuya dalayım

1.9.0.7-keskin
Kapalı
26 Mart 2023 22:07

Sizin yaşadığınız kafa bu işte ya akplisin yada terörist..Bu ülkeyi gerçekten seven bizleriz sizin gibi iktidar yalakaları değil iş hdp ye gelince geçmişte olanları bana bursa uzun uzun yazdırma sen iyi biliyosun TrT kürdi falan fila.. tamam mı şimdi düşün bakalım kim boş yapıyo
esasbilirkişi, 6 ay önce
Boş yapma... neresi yanlış eksik veya doğru değil yazdiklarimin onu söyle... Bunlari giremeyen 3 sınıf insan var 1-Fetoistler 2-chp li her şey yanliscilar/Hdpkk lilar 3- IYI Fetocular
26 Mart 2023 22:18

Bırak algıyı... teröristler 1 fetö 2 pkk 3 hdp 4 PYD 5 YPG. Bunlarla aynı masada olanlarda bunlar gibidir. Kandildeki pic ne diyor akp MHP iktidarı devam ederse bizim yaşama şansımız kalmayacak... kime destek veriyor 6 lı masaya . Kusura bakma gerçek bunlar... Hala cevap vermedin hangisi yanlış diye tekrar soruyorum. Gezi olaylarimi, kapatma davaları ve 367 Sabih olayımi, hendek olayı başkaldırma ve isyan hateketimi, gezi piclerinin vandalligimi, feto soysuzlarinin darbe girisimi mi, kovid mi,deprem mi... Atatürk'ün itisiniz ben demedim. PKK sizi tukurugunde boğar ben demedim. 100 yıllık Cumhuriyeti yıkacağız ben demedim. Daha iki gün önce sırrı Sakık dedi. Millet ittifakının HDP lisi bunlar.
Sizin yaşadığınız kafa bu işte ya akplisin yada terörist..Bu ülkeyi gerçekten seven bizleriz sizin gibi iktidar yalakaları değil iş hdp ye gelince geçmişte olanları bana bursa uzun uzun yazdırma sen iyi biliyosun TrT kürdi falan fila.. tamam mı şimdi düşün bakalım kim boş yapıyo
26 Mart 2023 22:19

Burada istediğiniz gibi siyaset yapın fakat iktidar değişirse yine aynı işi yapacağız, hükütmetler gelir gider önemli olan memurun durumu, 2 ayda 1200 tl kaybımız var, bunlar çoluk çocuğumuzun rızkı, ben çocuğuma kaliteli ayakkabı alamıyorum, lcw de en ucuza göre sıralayıp kıyafet alıyorum. Kendime 2 yıldır ceket alamadım. Ben her geçen gün daha kötü yaşarken hükümet kalsa ne olur gitse ne olur. Yeni gelenin çok mu umrunda olacak memur?

Not: öğretmen, din görevlileri, sağlık çalışanları, polis ve daimi işçiler harici memurlar en kötü durumda olanlar, fazladan hiç bir şeyimiz yok çünkü.

gejo
Aday Memur
26 Mart 2023 22:25

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Çok şükür. Memurun evi, arabası var. Çocuğunu özel okula gönderebiliyor. Hala zam istiyorlar. Doymak bilmezler.
Toplam 281 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi