Editörler : cihan27E.Kayı Han
«3456789101112131415

Nadir65
Aday Memur
26 Mart 2023 22:25

Bize bir bardak su bile çok hakketmiyoruz zam falan memur-sen olduktan sonra

Kirilmazcam
Daire Başkanı
26 Mart 2023 22:31

Evi arabası olmayan çocuğunu özel okula gönderemeyen memurların sana selamı var.

gejo, 6 ay önce
Çok şükür. Memurun evi, arabası var. Çocuğunu özel okula gönderebiliyor. Hala zam istiyorlar. Doymak bilmezler.

akbaba2
Aday Memur
26 Mart 2023 22:32

Memur maaşları eskide 3 asgari ücrete eşitti şimdi 2 asgari ücret bile yapmıyor şimdi ben maaşımı düşürene mı oy vereceğim

gejo
Aday Memur
26 Mart 2023 22:34

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Yalan konuşmayın. Reis sayesinde boğazınızdan et geçiyor. Kılıçdar zamanında hastanede sıra bulamıyordunuz. Ülkemiz şahlandı, Amerika, Almanya hepsi bizi kıskanıyor. Siz ise köstek olmanın peşindesiniz.
Kirilmazcam, 6 ay önce

Evi arabası olmayan çocuğunu özel okula gönderemeyen memurların sana selamı var.

KamudaMemur
Daire Başkanı
26 Mart 2023 22:54

sende akpartili değilsin. Akpartiye kızdırma amaçlı yazmışsın. Bu besbelli. Kardeşim memurun maaşı ortalama 11 bin. Özel okul en düşük ücreti 100 bin. Bu ülkede memur çocuğunu özel okula gönderemiyecekse kim gönderecek.

gejo, 6 ay önce
Yalan konuşmayın. Reis sayesinde boğazınızdan et geçiyor. Kılıçdar zamanında hastanede sıra bulamıyordunuz. Ülkemiz şahlandı, Amerika, Almanya hepsi bizi kıskanıyor. Siz ise köstek olmanın peşindesiniz.

efeben
Kapalı
26 Mart 2023 23:01

14 mayısta memurdan ek zam açıklaması gelmezse alırsınız ek zammı merak etmeyin

26 Mart 2023 23:12

15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanına, Azerbaycan'dan bir telefon gelir: Ben ve ordum emrindedir, gel de gelelim... İLHAM ALİYEV. Şimdi soruyorum. Kılıçdaroğluna böyle bir telefon gelme ihtimali var mıdır? İşte bu sebeple millet REİS der.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
26 Mart 2023 23:22

Saçmalama. Türkiye Azerbaycan kardeşliği onlardan önce de vardı sonra da olacak. Bu siyasilerin değil halkların kardeşliği.

ÖnceİnsanOlmak, 6 ay önce
15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanına, Azerbaycan'dan bir telefon gelir: Ben ve ordum emrindedir, gel de gelelim... İLHAM ALİYEV. Şimdi soruyorum. Kılıçdaroğluna böyle bir telefon gelme ihtimali var mıdır? İşte bu sebeple millet REİS der.
26 Mart 2023 23:26

Kesin öyledir... Yine de sen bi chpli yoldaşlarına sor!
Kirilmazcam, 6 ay önce

Saçmalama. Türkiye Azerbaycan kardeşliği onlardan önce de vardı sonra da olacak. Bu siyasilerin değil halkların kardeşliği.

Kirilmazcam
Daire Başkanı
26 Mart 2023 23:47

Zihniyete bak. Adam beni CHP li yaptı. Bu kafayı Allah mı veriyor genlerden mi geliyor vallahi çok merak ediyorum.

Kesin öyledir... Yine de sen bi chpli yoldaşlarına sor!

gejo
Aday Memur
26 Mart 2023 23:56

Akp'nin ürettiği fetö için mi yardım edecekti Azerbaycan? Bir de gururla yazmışsın.
27 Mart 2023 00:11

Onun için mi! Ayağınızda terlik, önünüzde kahve izlediniz!
gejo, 6 ay önce
Akp'nin ürettiği fetö için mi yardım edecekti Azerbaycan? Bir de gururla yazmışsın.

gejo
Aday Memur
27 Mart 2023 00:12

Tiyatro öyle izlenir de ondan. :)
Onun için mi! Ayağınızda terlik, önünüzde kahve izlediniz!

gejo
Aday Memur
27 Mart 2023 00:15

Reise küfür etmek he. Ekran görüntüsünü aldım. Savcılıkta ifade verirsin artık.
27 Mart 2023 00:15

Bu zihniyeti işte tam da bu sebeple bu ülke insanı iktidar yapmadı yapmaz! Tekrar bi Osmanlı tokadı yiyeceksiniz ALLAH'IN izniyle.
gejo, 6 ay önce
Tiyatro öyle izlenir de ondan. :)

gejo
Aday Memur
27 Mart 2023 00:17

Akpyi tek başına iktidar yaptı paranın en bol olduğu, fedin para dağıttığı zaman. Para suyunu çekince durum ortada. Satacak da birşey kalmadı.
Bu zihniyeti işte tam da bu sebeple bu ülke insanı iktidar yapmadı yapmaz! Tekrar bi Osmanlı tokadı yiyeceksiniz ALLAH'IN izniyle.

NormRamo.64
Yasaklı
27 Mart 2023 00:18

Komedisiniz ya tokadı sanki bu sefer siz yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana
27 Mart 2023 00:22

Hala emin konuşamıyorsun! İçinizde hala, bu seferde şamarı yiyecek miyiz korkusu var. Haksızda sayılmazsınız! Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş.... Buna bünye dayanmaz.
NormRamo.64, 6 ay önce
Komedisiniz ya tokadı sanki bu sefer siz yiyecekmişsiniz gibi geliyor bana

NormRamo.64
Yasaklı
27 Mart 2023 00:23

Emin neden konuşayım troll gelecek her zaman tahmindir siz ama iyi anlamışsınız peşin satmayı anladın sen
Hala emin konuşamıyorsun! İçinizde hala, bu seferde şamarı yiyecek miyiz korkusu var. Haksızda sayılmazsınız! Çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş, çıkmışsın yenmiş.... Buna bünye dayanmaz.
27 Mart 2023 00:28

Seçim gecesi erkenden uyu! O zamana kadar birkaç dua öğren! Uyumadan önce oku. Kabusların azalır :))))))
Toplam 281 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi