Editörler : cihan27E.Kayı Han
«3456789101112131415

haylazcool
Müsteşar Yardımcısı
27 Mart 2023 01:03

Böyle sendika var iken herşey hayal twiter yıkılıyor bayram. İkramiyesi diyor sendika. Tüm memurlar 3600 diyor ee 3600 olanlar denk olacak ozaman zam talebi duydunuz mu

Göklerin Efendisi
Aday Memur
27 Mart 2023 01:14

Her şartta mı Emin misin?
üçbuçukali, 6 ay önce

tam tersini dusunuyorum

memurdan her sarttta oy alacaklarini biliyorlar

nayo2009
Şube Müdürü
27 Mart 2023 01:34

Memura ek zam verilmeyecek boşuna burda birbirinizin kalbini kırmayın hayırlı sahurlar

Restor
Aday Memur
27 Mart 2023 03:00

İnsanın beyni makarnacı olunca Düşündüğü tek düşünceler böyle oluyor Devam devam salçalı makarna Var

m_gok
Şef
27 Mart 2023 05:27

O gelecek olan Türk milleti için değil de reisin için gelecekse gelmesin zaten o gün reisin değil Türk milleti zorda idi sevgili kardeşim saygılar
ÖnceİnsanOlmak, 6 ay önce
15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanına, Azerbaycan'dan bir telefon gelir: Ben ve ordum emrindedir, gel de gelelim... İLHAM ALİYEV. Şimdi soruyorum. Kılıçdaroğluna böyle bir telefon gelme ihtimali var mıdır? İşte bu sebeple millet REİS der.

m_gok
Şef
27 Mart 2023 05:29

Hocam yavaş ol arkadaş da en az senin kadar muhalif ironi yapmış diğer yazılarına bak anlarsın

ortope
Aday Memur
27 Mart 2023 05:39

Haklısın Azerbaycan'dan böyle bir telefon gelmez gelmesinide gerek kalmaz çünkü kilicdaroglunun fetö terör örgütüyle işi olmaz böyle bir şeye de gerek kalmaz
ÖnceİnsanOlmak, 6 ay önce
15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanına, Azerbaycan'dan bir telefon gelir: Ben ve ordum emrindedir, gel de gelelim... İLHAM ALİYEV. Şimdi soruyorum. Kılıçdaroğluna böyle bir telefon gelme ihtimali var mıdır? İşte bu sebeple millet REİS der.

NormRamo.64
Yasaklı
27 Mart 2023 07:48

Ha jusura bakmasın o zaman ben onu trol zannettşm sözümü geri aldımn
m_gok, 6 ay önce
Hocam yavaş ol arkadaş da en az senin kadar muhalif ironi yapmış diğer yazılarına bak anlarsın
27 Mart 2023 11:23

Forum ne hale gelmiş. Ancak boşuna kavga ediyorsunuz, Sinan Oğan'a verin oyunuzu rahatlayın. Biriniz pkk diğeriniz hizbullaha oy vermemiş olursunuz, kendi tabirlerinizle.

hebelebelup
Şube Müdürü
27 Mart 2023 11:31

torunu amerıka da okuyanlara da soyleyecek lafın var mı oglu miamide ınsaat yapanlara var mı oglu kafe sahıbı olup kubalı sevgılısı olan amerıkalar da ogluma ıyı bak dıye buyuk buyuk ınsanlara soyleyecek lafın var mı bızım burada parmagımızda yuzuk yok arabamız da yok ulufe gıbı maas verıyorsun

hallalımüşkilat, 6 ay önce

Forum ne hale gelmiş. Ancak boşuna kavga ediyorsunuz, Sinan Oğan'a verin oyunuzu rahatlayın. Biriniz pkk diğeriniz hizbullaha oy vermemiş olursunuz, kendi tabirlerinizle.

27 Mart 2023 11:42

:dd

hebelebelup, 6 ay önce

torunu amerıka da okuyanlara da soyleyecek lafın var mı oglu miamide ınsaat yapanlara var mı oglu kafe sahıbı olup kubalı sevgılısı olan amerıkalar da ogluma ıyı bak dıye buyuk buyuk ınsanlara soyleyecek lafın var mı bızım burada parmagımızda yuzuk yok arabamız da yok ulufe gıbı maas verıyorsun

27 Mart 2023 11:49

Dayı sen ne anlatıyon allansen al şu oraleti hele bi soluklan

hebelebelup, 6 ay önce

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
27 Mart 2023 11:53

evet eminim bizim milletin psikolojisi farklıdır

ne kadar çok eziyet eder, rezil edersen

sana o kadar aşık olur bizim millet

Göklerin Efendisi, 6 ay önce
Her şartta mı Emin misin?

hebelebelup
Şube Müdürü
27 Mart 2023 12:03

kamu malını bende soysaydım bırsey anlatmazdım eve eskort cagıran genel mudurlerden olmadık

buyuyuncememurolcam, 6 ay önce

hebelebelup
Şube Müdürü
27 Mart 2023 12:09

aklınca dalga gecıyorsun dıncıye oy moy vermem

buyuyuncememurolcam, 6 ay önce

Maxplancx
Yasaklı
27 Mart 2023 14:44

Çok doğru ulke bölünmüş hizbullahcilara teroristlere tek çare Muharrem ince
hallalımüşkilat, 6 ay önce

serhat99
Müsteşar Yardımcısı
27 Mart 2023 16:37

bu sefer biraz kıl payıyla olabilir. 3600 de eşitisizlik var. tayin talepleri yerine getirilmediği için bürokrasiye tepki vb. iş zor olabilir.

06 ekrem
Aday Memur
27 Mart 2023 16:43

Arkadaşlar zam var mı bize duyum var mı

serkan beşer
Aday Memur
27 Mart 2023 16:53

işte hâlâ memuru tanımamışlar :) memurun en kötü yanı, ters köşe yapmasıdır.

üçbuçukali, 6 ay önce

ben soyleyince bunlari karamsarsin

cartsin curtsun diyenler buyrun piste alalim sizleri

ben ne diyorsam o olur

siyaseti biraz okumayi ogrenmenjz lazim

her kesime bir seyler verilerek oylari alincak

memur zaten cepte

burda dirildanir sandikta yine oy verir diye dusunuyorlar

neat
Aday Memur
27 Mart 2023 16:57

14 mayısta mühürü öyle sert vuracam ki :)

Toplam 281 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi