Editörler : Renjiro
24 Mart 2023 12:24

Memurlar.net artık duy engellilerin sesini

https://www.memurlar.net/haber/1035944/bakan-ozer-den-ogretmen-ve-engelli-ogretmen-atamasi-aciklamasi.html

haberin üzerinden neredeyse 8 ay geçmiş. Bakan bey burada engelli öğretmen alımları için 20 bin normal öğretmen alımını tamamlayalım engelli öğretmenleri de kapasiteye göre alacağız diyor. şu anda ikinci öğretmen alımı (45 bin) yapılıyor. en son engelli öğretmen alımı 2021 de yapılmış. yani 2022 engelli öğretmen ataması bekleyenler için kayıp yıl olmuş. Milli Eğitim Bakanlığı eminim hala bu engelli öğretmen alımları için harıl harıl çalışıyordur. peki memurlar.net özelinde diğer tüm basın kuruluşları neden Bakan Bey'e engelli öğretmen alımları ne oldu çalışmalar ne aşamada diye sormuyorsunuz? Yoksa habercilikte fikri takip, haber takip yok mu? neden manşetinize engelliler öğretmen ataması bekliyor diye haber yapmıyorsunuz, forumlarınızı da mı okumuyorsunuz? bu kadar insan sizin haber yapmanızı bekliyor. en azından Bakan Bey'e engelli öğretmen alımlarının ne aşamada olduğunu sormanızı bekliyor...

efecık
Aday Memur
24 Mart 2023 12:38

Memurlar.net duy sesimizi

nurtanes
Genel Müdür
25 Mart 2023 05:56

Burada kendimiz yazıyoruz kendimiz çiziyoruz bende böyle başlık açtım üzerinden tam 4 yıl geçmiş:)

Reklamlara yer veriliyor dedim uyarı aldım haksızda değilim foruma girerken en az 8 defa reklam kapatıyorum. Reklamlar haberlerden etkili demek ki.

Ekonomiistt
Aday Memur
26 Mart 2023 00:52

Memurlar.net, engelli öğretmenleri gündeme getirmiyor ve bu tavrında da ısrarcı oluyor. 16 aydır atanamayan engelli öğretmenleri gündem yapmamak, engelli öğretmenlerin taleplerini görmezden gelmek böyle bir platforma yakışmıyor.

nurtanes
Genel Müdür
26 Mart 2023 10:52

Evet arkadaşlar şimdide Adalet bakanlığı alıma çıktı sesimizi duyurmazsak yılda 1 defa olan atamalarda düşük sayılara razı olursunuz. Atanamayanlarda yıllarca bekler durur. Engelli sağlıkçılar ve öğretmenler atanmalı artık sesimizi duyurun memurlar net bu defa olsun lütfen. Beklemek bizleri fazlasıyla yoruyor.

BiyoFen4232
Aday Memur
26 Mart 2023 11:47

Bizi de unutmyin

White3425
Aday Memur
30 Mart 2023 22:24

Memurlar net adını hükümet.net olarak değiştir e mi. Garibanın sesini hiç duyma e mi

efecık
Aday Memur
30 Mart 2023 23:44

Ekpss öğretmen ataması istiyoruz 5000 engelli öğretmen ataması istiyoruz

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi