Editörler : cihan27E.Kayı Han
24 Mart 2023 14:06

Zamla ilgili sağlam yorum.
Arkadaşlar seçim öncesi bir zam alamayacağız ama temmuz için bir oran verecekler bence. Çünkü Nisanda zam sonra temmuzda tekrar zam olmaz. Sözünü verecekler. Hem seçim yatırımı hem tek artış

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
24 Mart 2023 14:08

temmuza kim öle kim kala

verilen sözlerin benim için önemi yok

ben icraate bakarım

seçimden önce icraat olmayacaksa ona göre davranırım

24 Mart 2023 14:20

Memurlarda gerizekallı zaten, 3 dönemdir aynı şeyi yapıyolar ocak olunca temmuz deniyor temmuz olunca ocagı işaret ediyorlat ama biz TUİKin uydurma enflasyon rakamlarıyla zam alıyoruz başka zam alınmıyor, bi memur olarak bende oyumu temmuzda atsam olur mu

elektronik49
Kapalı
24 Mart 2023 14:44

Yeni farkkettim ise gittiğimde kçmdaki pantolonum yırtılmış yıkayıp yikaip giydiğim için .memuru bu hale soktular

Quares321
Daire Başkanı
24 Mart 2023 14:57

Bana oy verin 3 ay sonra size şeker vereceğim. Tam çocuk kandırma vaadi

Muhalefet de hiç bir şey vaat etmiyor.

Emekli ve asgari ücretli oyu değerliyken memura iktidar da muhalefet de şeytan muamelesi yapıyor

Android60
Genel Müdür
24 Mart 2023 15:18

Dalga mı geçiyon Temmuz'a vereceğiz derler vermezler çocuk oyuncagımı verdiler verdiler vermediler Temmuz'da da vermesinler

murdock reis
Genel Müdür
24 Mart 2023 15:28

yemin ediyorum dün de benim takım elbisenin pantolonu yırtılmış sonradan farkına vardım evde diktim. takım elbise fiyatlarına bakmaktan korkuyorum o dereceye geldim. yazıklar olsun bize bunu reva görenlere!

elektronik49, 6 ay önce

Yeni farkkettim ise gittiğimde kçmdaki pantolonum yırtılmış yıkayıp yikaip giydiğim için .memuru bu hale soktular

asillord
Genel Müdür
24 Mart 2023 15:34

Şuan Sağlık Bakanlığının işçi alımı var, temizlik, hasta karşılama vs. Müracaat edebiliyor muyuz?

Yakında zam gelecek taşerondan geçenlere vb. Maaşları 20.000 geçebilir ikrmiye dahil. Sorumluluk falan da yok. Gayet rahat. TSK gibi bazı kurumlarda sun bile 20.000-25.000 arası temizlik personeli. Zam gelince 40.000 olur ikramiyeler dahil. Ayrica, yol yemek giyim okul vs vs yardımları da var. Ne gerek var okumaya falan. Al eline faras fırça tak maskeyi eldiveni kafa rahat cep rahat.

murdock reis, 6 ay önce

yemin ediyorum dün de benim takım elbisenin pantolonu yırtılmış sonradan farkına vardım evde diktim. takım elbise fiyatlarına bakmaktan korkuyorum o dereceye geldim. yazıklar olsun bize bunu reva görenlere!

Türk Filozof
Aday Memur
24 Mart 2023 15:39

Doğmamış çocuğa don biçme, muhalefet 20 yıldır iktidar değil. Hele bir iktidar değişsin, 5 senede iyileştirme yapmazsa o zaman hep beraber söveriz.

Kesin olan tek şey bu iktidar devam ederse temmuz zammı 15%. Mutlu olan oyunu gönül rahatlığıyla versin, yalnız enflasyon vs diye şikayet etmek yok.

Quares321, 6 ay önce

Bana oy verin 3 ay sonra size şeker vereceğim. Tam çocuk kandırma vaadi

Muhalefet de hiç bir şey vaat etmiyor.

Emekli ve asgari ücretli oyu değerliyken memura iktidar da muhalefet de şeytan muamelesi yapıyor

Aslantugg
Aday Memur
24 Mart 2023 15:42

Oy moy yok bunlara
24 Mart 2023 15:44

Elitaş zam yok dedi toplu sözleşmeye göre temmuzda olacakmış :)
24 Mart 2023 15:45

Memura zamsizliğın bir devlet politikası olduğunu dusunuyorum artik iktidar ile alakalı degil

müteşebbis
Aday Memur
24 Mart 2023 15:46

Al benden de o kadar ceketlerin astarlari hep yırtık. Valla ceketi çıkarmaya utanıyorum. Bugün sadece iki ceketin astarini değiştirmeye 500 TL para istedi terzi.

murdock reis, 6 ay önce

Quares321
Daire Başkanı
24 Mart 2023 16:40

İktidarın ne olduğunu, memura nasıl muamele ettiğini 21 senedir görüyoruz

Muhalefetin ağzından memura zam vereceğim bir şey duydunuz mu? Söz konusu memur maaş artışı olunca onlar da salağa yatıyor. Etrafından dolaşıp lafını etmiyorlar. En çok EYT nin lafını ettiler. Sık sık asgari ücretten bahsettiler. Konu memura gelince sus pus

Sadece 1 kez 2021 Aralık enflasyonu açıklamadan TÜİK kapısına dayandı. O zaman gerçeğe yakın rakam açıklandı.

Son yıllardaki yüksek Asgari ücret artışları ve EYT nin geçirilmesi muhalefetin vaatleri sayesinde oldu. Bu yağlı kuyruktan gelecek bol oyu kimseye kaptırmamak için düzenlediler.

Türk Filozof, 6 ay önce

Doğmamış çocuğa don biçme, muhalefet 20 yıldır iktidar değil. Hele bir iktidar değişsin, 5 senede iyileştirme yapmazsa o zaman hep beraber söveriz.

Kesin olan tek şey bu iktidar devam ederse temmuz zammı 15%. Mutlu olan oyunu gönül rahatlığıyla versin, yalnız enflasyon vs diye şikayet etmek yok.

eem2020
Aday Memur
24 Mart 2023 16:57

Bunlara oy atanlara hakkımı helal etmiyorum

hebelebelup
Şube Müdürü
24 Mart 2023 16:59

sucuk ekmek parasına 1 gün çalıştık gün sonuna geldik şimdi tabanvay eve dönüyorum yine önümden geçen mercedes ve bmw lerin müdür bilmem ne tozunu yutarak 60 tyıl bu sekılde sucuk ekmeğe calısıp postalıyorlar ülkemin ozetı bu bu ulke dıncı dınsızlerın ulkesıdır

Eray922
Aday Memur
24 Mart 2023 19:08

Temmuzda sağlam bir zam gelecek ama bunlardan değil.

Uzmanmaliyeci34
Daire Başkanı
24 Mart 2023 19:15

Hala bu hükümetten zam bekliyorsunuz ya ne diyeyim daha size. Memurları 20 senede bitirdi resmen Allah aşkına artık sizin cebinize hitap eden ülke refahına hitap eden insana oy verin de düzen değişsin artık.
24 Mart 2023 21:45

Demokrasiyi hazmedemeyenler dine atıf yapmak da o vakit şeriat ile yönetilsin ülke.

eem2020, 6 ay önce
Bunlara oy atanlara hakkımı helal etmiyorum
24 Mart 2023 21:47

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Ya arkadaş bunlar ne boş ne hamasi laflar, memurlar madem az maaş alıyor istifa etsinler. Hala bu maaşla çalışmayı kabul ediyorlarsa ederleri bu kadardır.

Uzmanmaliyeci34, 6 ay önce
Hala bu hükümetten zam bekliyorsunuz ya ne diyeyim daha size. Memurları 20 senede bitirdi resmen Allah aşkına artık sizin cebinize hitap eden ülke refahına hitap eden insana oy verin de düzen değişsin artık.

serpili
Başbakan Müsteşarı
24 Mart 2023 21:53

İsterse yüzde beş yüz versinler

Dilenci durumuna düştük resmen

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi