Editörler : cihan27E.Kayı Han

ataalperen
Genel Müdür
24 Mart 2023 22:15

Veresiye zam teklifi çok güzel olmuş. Bu saatten sonra kim inanır boş vaadlere?

Vedelii
Şef
25 Mart 2023 00:27

Herkes cebine girene bakar.

Türk Filozof
Aday Memur
25 Mart 2023 10:58

Ben de diyorum ki hükümete verilen oyla olasılık zaten sıfır. Seninle birebir aynı düşünmeme rağmen ve ben de en az senin kadar memurların yok sayılmasından rahatsız olmama rağmen şansın 1% bile olsa bu şans muhalefet tarafında. Diğer taraf zaten açıkça üçün birini veriyor

Quares321, 6 ay önce

İktidarın ne olduğunu, memura nasıl muamele ettiğini 21 senedir görüyoruz

Muhalefetin ağzından memura zam vereceğim bir şey duydunuz mu? Söz konusu memur maaş artışı olunca onlar da salağa yatıyor. Etrafından dolaşıp lafını etmiyorlar. En çok EYT nin lafını ettiler. Sık sık asgari ücretten bahsettiler. Konu memura gelince sus pus

Sadece 1 kez 2021 Aralık enflasyonu açıklamadan TÜİK kapısına dayandı. O zaman gerçeğe yakın rakam açıklandı.

Son yıllardaki yüksek Asgari ücret artışları ve EYT nin geçirilmesi muhalefetin vaatleri sayesinde oldu. Bu yağlı kuyruktan gelecek bol oyu kimseye kaptırmamak için düzenlediler.

balkan12cc
Şef
25 Mart 2023 11:15

asgari ücreti de 10 bin yapıyorlar memura hiç bir şey yok

Gnyl42
Memur
25 Mart 2023 11:15

Asgari ücrete de ara zam geliyormuş arkadaşlar,,dün elitaş yok mok derken ,kulislerde anketlerde oy oranı eşit gidiyor olunca asgari ücrete ara zam dusunuyorlarmis memuru gözden çıkardılar,,,düşünceleri ya memur oyunu garanti verecekler diye görüyorlar o yüzden vermiyorlar,ya da memura zam versek te oy vermezler diye düşünüyorlar ama birsey var ki memura o zam gelmezse o memuru sizi düşürür

Parolesailes, 6 ay önce
Elitaş zam yok dedi toplu sözleşmeye göre temmuzda olacakmış :)

Decadans
Aday Memur
25 Mart 2023 11:27

Bu nasıl bir akıl tutulması... Ben 4 yıl öğretmen olmak için eğitim aldım. 12 yıldır bu işi yapıyorum başka iş düşünmedim kendimi öğrencilerime adadım. İlk maaşım 1000 dolardı ve geçinmek için gayet iyiydi. Şimdi ise 700 dolar bile değil kaldı ki doların da enflasyonu var. 12 yıl önce 2.5 katı asgari ücret alıyordum şimdi ise 1.5 katı ve 12 yıllık öğretmenim. Ben bu saatten sonra ne iş yapayım söyler misin? Ya insanlar hakkını arıyır ve kimse babasını hayrına vermiyor. Biz devletimizden hakkımızı istiyoruz siz hükümetin sözcülüğünü yapıyorsunuz yaa yazıklar olsun size

Mavigömlekliadam, 6 ay önce

Ya arkadaş bunlar ne boş ne hamasi laflar, memurlar madem az maaş alıyor istifa etsinler. Hala bu maaşla çalışmayı kabul ediyorlarsa ederleri bu kadardır.

25 Mart 2023 13:08

Yahu siz de nasılsın bir akıl tutulması var. Bu seçim Ak partinin ilk seçimi değil. Adamlar 21 yıldır iktidar da bugüne kadar memurların oylarıyla iktidar olmadi ki bundan sonra memurların oylarıyla iktidardan düşsün. Kaldı ki Ak partiye gönül vermiş birisi yeteri kadar zam almadığı için oy'unu karşıt görüşlü bir partiye vermez. Çünkü Ak partili olmak ideolojik bir düşünceden öte bir sevdadır. 3 5 kuruş zam uğruna terk edilmez. Ayrıca karşıt görüşte olan bir memurda iktidardan beklediği zammı aldı diye iktidara zam verecek değil. Formu okursanız bir çok memurcuk diyor ki bu hükumet %100 zam da verse oy vermem. Peki memur nasıl iktidar düşürüyor anlamadım? 21 yıldır memuru bitirdiniz diyorsunuz ama iktidardan düşmüyor demek ki memurluk bir durum yok ;) 14 Mayısta da insaallah Reis'le yolumuza devam edeceğiz

Gnyl42, 6 ay önce

Asgari ücrete de ara zam geliyormuş arkadaşlar,,dün elitaş yok mok derken ,kulislerde anketlerde oy oranı eşit gidiyor olunca asgari ücrete ara zam dusunuyorlarmis memuru gözden çıkardılar,,,düşünceleri ya memur oyunu garanti verecekler diye görüyorlar o yüzden vermiyorlar,ya da memura zam versek te oy vermezler diye düşünüyorlar ama birsey var ki memura o zam gelmezse o memuru sizi düşürür

25 Mart 2023 13:20

Boş bı konusma olmuş ayrıca sen kimsin memurcuk diyosun? Birinizde beni şaşırtın malum partıye oy verenler
Memuristan89, 6 ay önce

Yahu siz de nasılsın bir akıl tutulması var. Bu seçim Ak partinin ilk seçimi değil. Adamlar 21 yıldır iktidar da bugüne kadar memurların oylarıyla iktidar olmadi ki bundan sonra memurların oylarıyla iktidardan düşsün. Kaldı ki Ak partiye gönül vermiş birisi yeteri kadar zam almadığı için oy'unu karşıt görüşlü bir partiye vermez. Çünkü Ak partili olmak ideolojik bir düşünceden öte bir sevdadır. 3 5 kuruş zam uğruna terk edilmez. Ayrıca karşıt görüşte olan bir memurda iktidardan beklediği zammı aldı diye iktidara zam verecek değil. Formu okursanız bir çok memurcuk diyor ki bu hükumet %100 zam da verse oy vermem. Peki memur nasıl iktidar düşürüyor anlamadım? 21 yıldır memuru bitirdiniz diyorsunuz ama iktidardan düşmüyor demek ki memurluk bir durum yok ;) 14 Mayısta da insaallah Reis'le yolumuza devam edeceğiz

cesmiser
Şube Müdürü
25 Mart 2023 13:26

Sendikalar nerede

ihtimall23
Aday Memur
25 Mart 2023 17:29

Sendika olsa ne olur olmasa ne olur. Memurun sendikası sendikamı Allah aşkına .

miralaypatton
Şube Müdürü
25 Mart 2023 17:47

Memursen memuru temsil ettiği sürece son 5 yılda olduğu gibi memur fakirleşmeye devam edecek memura zam istemeye utanan bir başkanın koltukta oturduğu sendika başkanı varken Hükümet memura zam vermez çünkü zam talebi gelmiyor sendikadan.

Siz hala burdan duyum vs diye kendiniz oyalayın iş yetkili sendikada BİTİYOR memuru masada o temsil ediyor.

25 Mart 2023 18:00

Özelden bana mesaj yazipta cevap almadan engelleyen bacım yaptığın ayıp olmakla beraber ben yine de buradan kısa bir cevap yazacağım. Sizin şahsınızda buradaki tüm muhaliflere hitaben diyorum ki imkansız ama eğer olurda 6+1 masa kazanırsa 2 ay içerisinde şu anki hükumeti mumla arayacaksınız.

Biz destek verdiğimiz partiyi sadece maddi çıkar için sevmiyoruz. Bu yüzden maddi olarak beklentimiz karşılanmadı diye de ona destek vermekten vazgeçecek değiliz.

Tabu bu sözlerimin şu anda sizin nezdinizde pek bir kıymeti olmayabilir ama Allah göstermesin 6+1 benzemez iktidara geldiğinde bana hak vereceksiniz ama iş işten geçmiş olacak. Vallahi billahi olacakları görmemek için kör ve sağır olmak gerekiyor.

SİPSE01
Kapalı
25 Mart 2023 23:40

Memur istifa mı etsin. Bu mu çözüm. Tebrikler. Kırış kırış olsun mavi gömleğin

Ya arkadaş bunlar ne boş ne hamasi laflar, memurlar madem az maaş alıyor istifa etsinler. Hala bu maaşla çalışmayı kabul ediyorlarsa ederleri bu kadardır.

Barricade
Şef
25 Mart 2023 23:41

Temmuzmu :-))) Mayıs 14 zaten bitiyo ne temmuzu yeni iktidar verir temmuz sözünü

Android60, 6 ay önce

Dalga mı geçiyon Temmuz'a vereceğiz derler vermezler çocuk oyuncagımı verdiler verdiler vermediler Temmuz'da da vermesinler

25 Mart 2023 23:45

Ah garibim nasılda inandirmis kendini yeni hükumete :D neyse sana da 14 mayısa bir hayal kırdığı yazıyorum. Yanında bir adet Kızılay sodası içersin

Barricade, 6 ay önce

Temmuzmu :-))) Mayıs 14 zaten bitiyo ne temmuzu yeni iktidar verir temmuz sözünü

inanoner
Yasaklı
26 Mart 2023 01:29

herkes senin gibi köle zihniyetli değil önce birey olmayı başar sonra yaz boş teneke

26 Mart 2023 11:06

Sayın Cumhurbaşkanı geçen sene temmuz ayında Ocak ayını işaret etmişti.

Barricade
Şef
26 Mart 2023 14:09

Görecez bakalım sonucu hep beraber ozaman sana benden bi beypazarı sodası malum kızılay belki alerji yapar :))

Memuristan89, 6 ay önce

Ah garibim nasılda inandirmis kendini yeni hükumete :D neyse sana da 14 mayısa bir hayal kırdığı yazıyorum. Yanında bir adet Kızılay sodası içersin

26 Mart 2023 16:36

Seni unutmuycam barrrricade;) seçimden sonra kaçma ama:) daha önceki seçimler de ayni bu cümleleri kullananlar seçim sonucundan sonra hesabı kapatıp kaçtılar:D tecrübemiz var yani

Barricade, 6 ay önce

Görecez bakalım sonucu hep beraber ozaman sana benden bi beypazarı sodası malum kızılay belki alerji yapar :))

oguncirak
Yasaklı
27 Mart 2023 12:07

nasıl havlıyor bak bak kesin kaliteli mamayla besliyorlar bunu itiraf et la kaç yerden maaş alıyon veya hangi torpillerle nereye geldin

Memuristan89, 6 ay önce

Toplam 42 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi