Editörler : E.Kayı Han
24 Mart 2023 18:02

CTE Görevde yükselme İlan yayınlandı

Evet arkadaşlar ilan yayınlandı hangi kadrolara başvuru yapmayı düşünüyorsunuz?

Kaynak kitap olarak hangi yayınları önerirsiniz?

657li ikm
Aday Memur
24 Mart 2023 19:16

Bilgisayar teknisyenliği için hazırlık kitabı var mı

Karagöz UFUK
Kapalı
24 Mart 2023 19:34

Herkese merhaba...

Cte ünvan değişikliği makina mühendisliği kadrosuna başvuracak varmı?

Muteva
Aday Memur
24 Mart 2023 21:21

Acaba ön talep toplanır mı bilen var mı?

Boyefendi
Aday Memur
24 Mart 2023 21:25

Toplandı zaten

Muteva
Aday Memur
24 Mart 2023 22:10

Nasıl yani cte için değil taşta adliyeler v.s toplandı mı?
Boyefendi, 2 ay önce

Toplandı zaten

Boyefendi
Aday Memur
24 Mart 2023 22:25

Cte için toplandı

Muteva, 2 ay önce

Muteva
Aday Memur
24 Mart 2023 22:26

*taşra
Muteva, 2 ay önce

cemil1905
Şube Müdürü
24 Mart 2023 22:26

Bu sınav zaten CTE personeli için açıldı. Adliye personeli dahil değil

Muteva, 2 ay önce

ahmetzeki
Şube Müdürü
25 Mart 2023 00:59

Adliye personeli için ne zaman açıklanacak

657li ikm
Aday Memur
25 Mart 2023 12:03

Cte gys bilgisayar teknisyeni kurumda ki bilgisayar teknisyeni değil mi neden içerden alım yaptılar zaten dışardan almıyorlar mıydı ? Bilmediğimden soruyorum yada aynı şeymi ikisi ?

cemil1905
Şube Müdürü
25 Mart 2023 13:03

Bilgisayar teknisyeni dışardan alım az oluyor açığı kapatmaya yetmediği için gys ile alıyorlar

657li ikm, 2 ay önce
Cte gys bilgisayar teknisyeni kurumda ki bilgisayar teknisyeni değil mi neden içerden alım yaptılar zaten dışardan almıyorlar mıydı ? Bilmediğimden soruyorum yada aynı şeymi ikisi ?

657li ikm
Aday Memur
25 Mart 2023 13:13

Peki infaz korumadan teknisyenliğe geçilir mi maaşı falan düşüyormu hocam değer mi sizce
cemil1905, 2 ay önce

Bilgisayar teknisyeni dışardan alım az oluyor açığı kapatmaya yetmediği için gys ile alıyorlar

cemil1905
Şube Müdürü
25 Mart 2023 19:48

Bizim kurumdaki teknisyenler infaz korumadan 2 3bin lira fazla alıyor. Hem işleri de infaz korumaya göre çok daha rahat. Öyle bir imkanınız varsa hiç düşünmeden sınava girin

657li ikm, 2 ay önce
Peki infaz korumadan teknisyenliğe geçilir mi maaşı falan düşüyormu hocam değer mi sizce

657li ikm
Aday Memur
25 Mart 2023 19:57

Teşekkürler hocam. Sağol varol.
cemil1905, 2 ay önce

Bizim kurumdaki teknisyenler infaz korumadan 2 3bin lira fazla alıyor. Hem işleri de infaz korumaya göre çok daha rahat. Öyle bir imkanınız varsa hiç düşünmeden sınava girin

housemd71
Memur
25 Mart 2023 21:14

Peki elektrik teknisysnliği nasıl geçmeye değer mi? Bizm kurumda yok o yüzden soruyorum arakadaşlar

Comtek
Aday Memur
26 Mart 2023 05:30

Lise mezunu teknisyen ikm den düşük maaş alır. Şayet 2 yıllık veya 4 yıllık teknik okul mezunu ise o zaman teknisyen ikm den fazla maaş alır. (Kadrolu ise) maaş robotundan karşılaştırma yapabilirsiniz.
657li ikm, 2 ay önce

657li ikm
Aday Memur
26 Mart 2023 05:32

Eyvallah hocam ben teknisyenliğe başvurabilirim o yüzden sordum. Maaş robotunda sadece teknisyen var bilgisayar teknisyeni yazmıyor. Sizce değer mi geçmeye?
Comtek, 2 ay önce
Lise mezunu teknisyen ikm den düşük maaş alır. Şayet 2 yıllık veya 4 yıllık teknik okul mezunu ise o zaman teknisyen ikm den fazla maaş alır. (Kadrolu ise) maaş robotundan karşılaştırma yapabilirsiniz.

Comtek
Aday Memur
26 Mart 2023 05:38

İşi en yoğun olan elektrik teknisyenidir. Gece tuvalet lambası yanmasın ararlar gel diye. Bence kurumun en önemli personelidir. başka hiçbir personel onun işini yapamaz (iş sağlığı ve güvenliği bakımından). Tabi birde müdürlerin bozulan tost makinelerini ve dededen kalma fırınlarını tamir ederler. !!! Ben cezaevinde elektrik teknisyeni olmak istemem diğer alternatiflerim varsa.
housemd71, 2 ay önce

Peki elektrik teknisysnliği nasıl geçmeye değer mi? Bizm kurumda yok o yüzden soruyorum arakadaşlar

Comtek
Aday Memur
26 Mart 2023 05:46

Teknisyenlikte maaş olarak branş farkı yoktur. Bilgisayar teknisyeni de ziraat teknisyeni de aynı maaşı alır. Ben bilgisayarcıyım. Şayet bulunduğun durumdan memnun değilsen gir üds ye. Dezavantajı tayin zor gidersin, yıllık izinde ikm kadar rahat izin alamazsın çünkü yerine bakacak kimse yoktur. Yarın birgün ikmlere iyileştirme gelirse maaşın düşük kalır pişman olursun. Avantajı ise müdürle daha rahat diyalog kurarsın, günlük traş zorunluluğu yok, diğer branş teknisyenlere göre üstün başın daha temiz kalır.
657li ikm, 2 ay önce
Eyvallah hocam ben teknisyenliğe başvurabilirim o yüzden sordum. Maaş robotunda sadece teknisyen var bilgisayar teknisyeni yazmıyor. Sizce değer mi geçmeye?
Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi