Editörler : crops35
24 Mart 2023 20:32

Meb büro ve çevre şehircilik konusunda bilginiz var mı
Arkadaşlar ben çevre şehirciliğin yapacağı alıma başvurdum. Ama mülakata çağrılsam bile alınıp alınmayacağım kesin değil sonuçta. Meb büro personeli alımı da şu an aynı tarihlerde. İkisine de başvurabilir miyim? Başvurabiliyorsam ikisi de olumlu olursa ne olur bilginiz var mı?
24 Mart 2023 20:41

Ben de ikisine başvuru yapacağım ama çevre şehirciilikten bana sıra gelmez diye düşünüyorum

mimarcınız
Aday Memur
24 Mart 2023 20:44

Keşke aynı tarihlerde olmasaydı. Diyelim çşb aldı büro için boşuna tercih yapmak istemem
mimarhanimkiz, 2 yıl önce
Ben de ikisine başvuru yapacağım ama çevre şehirciilikten bana sıra gelmez diye düşünüyorum
24 Mart 2023 20:45

Sizin puan kaçtı
mimarcınız, 2 yıl önce
Keşke aynı tarihlerde olmasaydı. Diyelim çşb aldı büro için boşuna tercih yapmak istemem

mimarcınız
Aday Memur
24 Mart 2023 20:45

Peki büro personeli kadrosuna atanırsanız tekrar mimarlıktan tercih yapabilir misiniz merkezi atamada
24 Mart 2023 20:46

Evet merkeziye tercih verebiliriz bu sözleşmeli merkezi alım kadrolu farklı şeyelr olduğu için
mimarcınız, 2 yıl önce
Peki büro personeli kadrosuna atanırsanız tekrar mimarlıktan tercih yapabilir misiniz merkezi atamada

mimarcınız
Aday Memur
24 Mart 2023 20:52

Peki çevre şehircilik 11 ilden hangisine atama yapacağını nasıl belirliyor bu konuda bilginiz var mı
Evet merkeziye tercih verebiliriz bu sözleşmeli merkezi alım kadrolu farklı şeyelr olduğu için
24 Mart 2023 20:55

Bence ihtiyaca göre yapacak bu afet bölgesi için diyorsanız
mimarcınız, 2 yıl önce
Peki çevre şehircilik 11 ilden hangisine atama yapacağını nasıl belirliyor bu konuda bilginiz var mı

mimarcınız
Aday Memur
24 Mart 2023 20:58

Kişiler nasıl belirlenecek peki. Bu tercihi yapanlar 11 ilden hangisi olursa olsun mantığıyla mı yapıyor :) Gerçekten bilmediğimden soruyorum lütfen kusura bakmayın
Bence ihtiyaca göre yapacak bu afet bölgesi için diyorsanız
24 Mart 2023 21:00

Genel olarak seçiyorsunuz yani mimar alanında başvuruyorsunuz şehir vs seçmiyorsunuz zaten
mimarcınız, 2 yıl önce
Kişiler nasıl belirlenecek peki. Bu tercihi yapanlar 11 ilden hangisi olursa olsun mantığıyla mı yapıyor :) Gerçekten bilmediğimden soruyorum lütfen kusura bakmayın

mimarcınız
Aday Memur
24 Mart 2023 21:03

Evet. Eğer mülakatım başarılı geçerse bu 33 kişinin illeri nasıl belirlenir peki bunu sormaya çalışıyorum aslında:) Mülakatta mı belli olur sonrasında mı ya da bizim şehir isteğimiz dikkate alınır mı.
Genel olarak seçiyorsunuz yani mimar alanında başvuruyorsunuz şehir vs seçmiyorsunuz zaten
24 Mart 2023 21:04

Ben kendilerinin yönlendireceğini düşünüyorum yani neresi denk gelirse :)
mimarcınız, 2 yıl önce
Evet. Eğer mülakatım başarılı geçerse bu 33 kişinin illeri nasıl belirlenir peki bunu sormaya çalışıyorum aslında:) Mülakatta mı belli olur sonrasında mı ya da bizim şehir isteğimiz dikkate alınır mı.

yemrebas
Memur
26 Mart 2023 15:00

Arkadaşlar, atandık diyelim, verdiler bir şehre. Sonra Ankara'ya tayin hususu falan nasıl olur?

26 Mart 2023 15:05

3+1 olayı olacak sanırım bunda da sonrasında istenebiliyor
yemrebas, 2 yıl önce

Arkadaşlar, atandık diyelim, verdiler bir şehre. Sonra Ankara'ya tayin hususu falan nasıl olur?

mimarbeyler
Aday Memur
26 Mart 2023 15:13

89,24 ile başvurucam sizlerin kaç arkadaşlar sıralama kaça düşer fikriniz var mı ?

26 Mart 2023 15:26

87,68 le başvurdum ben de
mimarbeyler, 2 yıl önce

89,24 ile başvurucam sizlerin kaç arkadaşlar sıralama kaça düşer fikriniz var mı ?

Aşk Sonsuzken
Aday Memur
26 Mart 2023 15:29

3 arti 1 olayı oluyor bunu bilerek başvuru şehrini secmelisin bence.

yemrebas, 2 yıl önce

mimarcınız
Aday Memur
26 Mart 2023 15:31

90,3 ile başvurdum ben de. Ama yine de emin olamıyorum. Benden yüksek alan yeni mezun kişiler var etrafımda. Bir de deprem bölgesi diye tercih etmeyecekler olabilir. Afet illerinden birinde yaşayan biri olarak umutlu olmak istiyorum yine de
mimarbeyler, 2 yıl önce

26 Mart 2023 15:35

Yeni mezunlar önemli değil bu alımda tecrübe şartı olduğu için istedikleri kadar yüksek alsınlar sizin şansınız onlardan daha yüksek
mimarcınız, 2 yıl önce
90,3 ile başvurdum ben de. Ama yine de emin olamıyorum. Benden yüksek alan yeni mezun kişiler var etrafımda. Bir de deprem bölgesi diye tercih etmeyecekler olabilir. Afet illerinden birinde yaşayan biri olarak umutlu olmak istiyorum yine de

mimarcınız
Aday Memur
26 Mart 2023 15:37

Evet onu söylemek istemiştim aslında :) önümde hem tecrübe şartını sağlayamayan hem de deprem bölgesine gelmek istemeyenler olabilir diye umutluyum
Yeni mezunlar önemli değil bu alımda tecrübe şartı olduğu için istedikleri kadar yüksek alsınlar sizin şansınız onlardan daha yüksek
26 Mart 2023 15:38

Sizin bence kesin :)
mimarcınız, 2 yıl önce
Evet onu söylemek istemiştim aslında :) önümde hem tecrübe şartını sağlayamayan hem de deprem bölgesine gelmek istemeyenler olabilir diye umutluyum
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi