Editörler : Renjiro

promoon
Şube Müdürü
22 Nisan 2023 13:47

hocam 0312 458 70 00'dan günlerdir ulaşmaya çalışsam da değil cevap veren telefona dahi bakan yok.. çeşitli şekillerde iletişim halindeyim ama yok

KamudaMemur, 2 ay önce

En net ve kesin bilgiyi bulunduğu il/ilçe deki sgk il müdürlüğüne gidip sorarak alabilirsin. Gitmeden önce telefon ile ulaşıp bilgi almaya çalış.

skudar
Aday Memur
24 Nisan 2023 10:12

taloss kardeşim, Kıdem tazminatın kaç yıl üzerinden ve ne tutarda hesaplandı.Bilgilendirir misin

aysegul5516
Aday Memur
02 Mayıs 2023 10:11

Tekrar merhaba arkadaşlar lütfen 🙏 bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum 2008 yılı sigorta girişi var 62 gün ama engelli olarak değil normal olarak sonra 2010 yılı engelli memur olarak atandım emeklilik için başvuru yapacağım ama emekli olurmuyum

gıdacı02
Memur
04 Mayıs 2023 13:49

Cimer araciligi ile maasimin kesilip kesilmeyecegini, kesinti olacaksa hangi oranda olacağını sordum. Maaşınız tamamen kesilir dediler :(

dair34, 2 ay önce

Gidaci02 cok tesekkur ediyorum size.sizinle emeklilik sartlarimiz hemen hemen ayni.ssk acilisi,memurluk baslangici,toplam gun sayisii vs.eger malulen emekli olmadiysaniz,ssk li olarak emekli maasiniz kesilmeden calismaya devam edebilirsiniz.sorun yok.saygilar

Toplam 84 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi