Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

turbojet
Daire Başkanı
27 Mart 2023 01:14

patates, soğan güle güle yenidoğan...

chochito
Memur
27 Mart 2023 02:18

Hdpkk ile iş tutmayan Başka alternatifler de var. Yokmuş gibi yazı yazanlar parti teşkilatından mıdır nedir yok şu gelirse biteriz yok mahvoluruz yok bu parayı da alamayız. Ben 10 senedir çoğu düz memur grubunun şuan polislikten avantajlı konuma gelişini seyrettim. 16 almam 13 alırım il göçte çalışırım haftasonu çalışmam memleketimde çalışırım doğuya gitmem 20 sene bi kiloluk emanet taşımam yılbaşında bayramında evimde olurum. devranın devam etmesi için bana ne yapılmış.
karakol38, 6 ay önce
Hdpkk ülkeyi bölmek isteyen bir oluşum. Ve chp nin bunlarla ittifak kurması beni ve benim gibileri rahatsız ediyor.

Polis abi
Memur
27 Mart 2023 06:58

Burda polisler yorum yapmıyor KHK ile atılan ne kadar fetocu varsa burda PKK lisi burda işi gücü olmayanlar burda.. karşı bloğa oy veren polisin kanından şüphe duyarım...şehit meslektaşlarının kanını içmekten hiç farkı yok. Eksi atacaksınız atın her eksiniz bana şeref madalyasıdir.. ekonomisi batsın bir kaç sene idare ederim. 2008 den 2018 e kadar teşkilatın yarısi ev araba aldı. İki sene alamadık diye şerefsiz olmanın HDP ye oy vermenin anlamı yok

egeliinci
Genel Müdür
27 Mart 2023 09:12

çok güzel tespit , ne kadar şerefsiz 1 dolarlık feto piçi varsa burda cumhur ittifakına saldırıyor , feto piçleriii sizi 1 dolara satın alan abd de yaşamaya alışın artık ,çünki abd sizden de ümidini kesince abd sokaklarında dilencilik edersiniz inşallah

Polis abi, 6 ay önce

Burda polisler yorum yapmıyor KHK ile atılan ne kadar fetocu varsa burda PKK lisi burda işi gücü olmayanlar burda.. karşı bloğa oy veren polisin kanından şüphe duyarım...şehit meslektaşlarının kanını içmekten hiç farkı yok. Eksi atacaksınız atın her eksiniz bana şeref madalyasıdir.. ekonomisi batsın bir kaç sene idare ederim. 2008 den 2018 e kadar teşkilatın yarısi ev araba aldı. İki sene alamadık diye şerefsiz olmanın HDP ye oy vermenin anlamı yok

Hkn5560
Şube Müdürü
27 Mart 2023 09:31

1. Chp merkezinde Kılıçdaroğlunun danışmanı nuşirevan elçinin ırak kürt bölgesi tv kanalı rudaw tvye röpartaj verirken türk bayrağını kaldırtması ve özerklik istemesi.

2. Hüdaparın bayrağa neden sadece türk bayrağı deniyor da Türkiye bayrağı denmiyor demesi.

3.hdp nin bütün kongrelerinde yada mitinglerinde türk bayrağının kaldırtılıp yerlere atılarak pkk paçavralarının açılması.

4. Chp nin bir önceki seçim mitinglerinde bazı doğu illerinde neden türk bayrağının açılmaması ve hakkari mitinginde Atatürk ile öcalan posterlerinin yanyana açılması.

Konuları kıyaslandığında hangisinin bayrağa daha fazla saygısızlık ve kabul edilemez olduğunu söyleyebiliriz.

Hkn5560
Şube Müdürü
27 Mart 2023 09:32

Ayrıca.

1. Osman öcalanın trt ye çıkarak pkkyı kötülemesi

2. Kılıçdaroğlu, özgür özel, sezgin tanrıkulu, gürsel tekinin pkk kanalları na çıkarak türkiyeyi kötülemesi.

3. Elebaşların pkk kanallarına çıkarak imamoğlunu övmesi oy istemesi

Konuları da kıyaslandığında

Türkiye adına hangisi kabul edilebilir bir durumdur.

Police444
Memur
27 Mart 2023 09:47

Kardeş senin iş bir dilekçeye bakar kendini bu kadar neden hırpalıyorsun yaz dilekçeni anında kabul olur ama senin gibiler sadece laf kalabalığı yapar

chochito, 6 ay önce
Hdpkk ile iş tutmayan Başka alternatifler de var. Yokmuş gibi yazı yazanlar parti teşkilatından mıdır nedir yok şu gelirse biteriz yok mahvoluruz yok bu parayı da alamayız. Ben 10 senedir çoğu düz memur grubunun şuan polislikten avantajlı konuma gelişini seyrettim. 16 almam 13 alırım il göçte çalışırım haftasonu çalışmam memleketimde çalışırım doğuya gitmem 20 sene bi kiloluk emanet taşımam yılbaşında bayramında evimde olurum. devranın devam etmesi için bana ne yapılmış.

Hkn5560
Şube Müdürü
27 Mart 2023 09:48

CENGİZ TOPEL

Pilot yüzbaşı

Uçağı kıbrısta rumlar tarafından vuruldu.

Paraşütle atlamayı başardı. Türk katili yunan MAKARIOS un eline geçerek

4 gün aralıksız işkence edildi.

Cenazesi alındığında

PAZULARI MATKAPLA DELİNMİŞ.

BİR GÖZÜ OYULARAK ÇIKARILMIŞ

BÜTÜN KABURGALARI KIRILMIŞ.

KAFATASINA BETON ÇİVİSİ ÇAKILMIŞ.

KARNI BOĞAZINA KADAR YARILARAK İÇ ORGQNLARI ALINMIŞ.

BUNU YAPAN YUNAN MAKARIOSUN HEYHKELİNİ BEYLİKDÜZÜNDE YAPTIRAN İMAMOĞLU nun amacı nedir.

turbojet
Daire Başkanı
27 Mart 2023 11:22

Bu gün ki haber:

Emekliye zam ve ikramiye, geçici işçiye kadro, sağlıkçılara iyileştirme, yüksek yargıya zam içeren yasa teklifi yarın Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek. Hızlı bir şekilde yasalaşarak Cumhurbaşkanı'nın onayına gönderilecek. 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere 15.6 milyon emeklinin bayram ikramiyesi yüzde 82 zamla 2 bin liraya çıkacak. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda toplamda 4 bin lira olmak üzere emeklilere 62.4 milyar lira ikramiye yatırılacak. Yasayla en düşük emekli aylığı 7500 liraya çıkacak.

polise yine zam yok

20 yıldır bir şey yapmayan bundan sonra da yapmaz...

egeliinci
Genel Müdür
27 Mart 2023 11:58

ehveni şer olarak bakarsak Cumhur ittifakı tercih edilir çün ki hüdapar ın cumhur ittifakı içerisinde olmasının Erdoğanın politikalarını etkileyecek bir gücü yok , ancak millet ittifakına bakıldığında ittifakın tüm hareketi hdp tarafından belirlenmekte, daha yeni hdp kanadından 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz açıklaması geldi , yine ingilizle Mustafa Kemal e 100 yıllık avans averdiler benzeri açıklamalar yaptılar ama millet ittifakından ses yok , hdp millet ittifakının arka perdede yöneticisi konumunda iken ben kalkıp mevcut ekonomik sıkıntıları bahane ederek oy vermem ki daha geçen merdan yanardağ kemal de gelse bu ekonomik sıkıntılar devam edecek ama ülke rayına girecek diyerek aslında Türkiye'yi abd mandası haline getiren natocu zihniyetin ülkeyi devr alacağını söylemiş oldu , aç kalınır ama vatansız kalınmaz

Hkn5560, 6 ay önce

Ayrıca.

1. Osman öcalanın trt ye çıkarak pkkyı kötülemesi

2. Kılıçdaroğlu, özgür özel, sezgin tanrıkulu, gürsel tekinin pkk kanalları na çıkarak türkiyeyi kötülemesi.

3. Elebaşların pkk kanallarına çıkarak imamoğlunu övmesi oy istemesi

Konuları da kıyaslandığında

Türkiye adına hangisi kabul edilebilir bir durumdur.

turbojet
Daire Başkanı
27 Mart 2023 12:06

hırsızlara elveda

chochito
Memur
27 Mart 2023 13:46

Her isteyeni nüfusa tapuya bilmem il göçe verseler teşkilatta memur kalmaz. Piyasadan bilgin yok fikrin var. Kim çekecek 3-4 bin lira fazla almak için
Police444, 6 ay önce

Kardeş senin iş bir dilekçeye bakar kendini bu kadar neden hırpalıyorsun yaz dilekçeni anında kabul olur ama senin gibiler sadece laf kalabalığı yapar

KeIebek
Aday Memur
27 Mart 2023 14:23

Cumhur ittifakına oy vermeyecek herkes ya fetöcü ya pkklı. Yav he he.

O kadar sinirli ve gerginler ki, salyalarını döke döke herkese "fütü fütü, pekaka pekaka" yaftası yapıştırıyorlar.

İktidar gidince maması kesilecekler ağlamaya başlamışlar.

zeybek11
Memur
27 Mart 2023 15:03

Muharrem incede sol görüşlü birisi ona laf eden oldumu.? Hdpkk bütün partiler tarafından dışlanması gereken bir oluşumken chp kucak açtı bakanlık bile verebiliz dendi. Khk lı mısın polis misin bilmiyorum ama bu senin için normal mi bazı şeyleri argo tabirle salağa yatarak görmezden gelemezsin
KeIebek, 6 ay önce

Cumhur ittifakına oy vermeyecek herkes ya fetöcü ya pkklı. Yav he he.

O kadar sinirli ve gerginler ki, salyalarını döke döke herkese "fütü fütü, pekaka pekaka" yaftası yapıştırıyorlar.

İktidar gidince maması kesilecekler ağlamaya başlamışlar.

hurgenerall
Aday Memur
27 Mart 2023 15:43

Ellerindeki arpalıkları kaybetmenin son çırpınışları bunlar. Değişim şart. 15 Mayıs geliyor. Sıkı durun...
27 Mart 2023 15:45

HÜDA PAR ne diyor? İlköğretim öğrencilerine okutulan ırkçılık kokan andımız kaldırılmalıdır, Türkük esasındaki ayrıştırıcı dil terk edilmelidir. Koruculuk sistemi kaldırılmalıdır. Birçok madde. Kimler kimlerle beraber

egeliinci, 6 ay önce

ehveni şer olarak bakarsak Cumhur ittifakı tercih edilir çün ki hüdapar ın cumhur ittifakı içerisinde olmasının Erdoğanın politikalarını etkileyecek bir gücü yok , ancak millet ittifakına bakıldığında ittifakın tüm hareketi hdp tarafından belirlenmekte, daha yeni hdp kanadından 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz açıklaması geldi , yine ingilizle Mustafa Kemal e 100 yıllık avans averdiler benzeri açıklamalar yaptılar ama millet ittifakından ses yok , hdp millet ittifakının arka perdede yöneticisi konumunda iken ben kalkıp mevcut ekonomik sıkıntıları bahane ederek oy vermem ki daha geçen merdan yanardağ kemal de gelse bu ekonomik sıkıntılar devam edecek ama ülke rayına girecek diyerek aslında Türkiye'yi abd mandası haline getiren natocu zihniyetin ülkeyi devr alacağını söylemiş oldu , aç kalınır ama vatansız kalınmaz

KeIebek
Aday Memur
27 Mart 2023 18:05

Hüda-Par bu zihniyet için sütten çıkmış ak kaşık, ona laf edemezler.

Oysa Hüda-Par kimdir? Terör örgütü Hizbullah'ın legal uzantısıdır. Hizbullah neler yapmıştır? Gaffar Okkan ve 5 meslektaşımız şehid eden terör örgütüdür. Bir çok insanı vahşice katletmiştir.

Hüda-Par seçim beyannamesinde neler var:

- Anayasanın bütün maddeleri değiştirilebilsin

- Türklük kavramı anayasadan çıkarılsın

- Türkler ve Kürtler ülkenin asli kurucusu kabul edilsin

- Kürtçe 2. resmi dil olsun

- Şeyh Said, Dersim ve Ağrı ayaklanmaları için devlet özür dilemeli ve tazminat ödemeli

- Andımız ve Ne Mutlu Türküm diyene gibi ifadeler silinmeli.

- Özerklik sistemine geçilmeli.

vb.

pekaka terör örgütünün talepleri ile neredeyse aynı taleplere sahip bir terör örgütünün siyasi uzantısını, burada millete laf edenler sineye rahatlıkla çekebiliyorlar.

Çünkü onların mamalarının kesilmemesi için mevcut sistemin devamı zorunludur.

O yüzden ne Hizbullah a terör örgütü diyebilirler, ne de Hüda-Par a Hizbullah ın siyasi uzantısı.

Sorsan hepsi milliyetçidir ama mevzu kendi mamaları olunca yukarıda yazanları öyle kolay içlerine sindiriyorlar ki, aklınız hayaliniz durur.

yakışıgım, 6 ay önce

HÜDA PAR ne diyor? İlköğretim öğrencilerine okutulan ırkçılık kokan andımız kaldırılmalıdır, Türkük esasındaki ayrıştırıcı dil terk edilmelidir. Koruculuk sistemi kaldırılmalıdır. Birçok madde. Kimler kimlerle beraber

Y0KARTIK
Memur
27 Mart 2023 18:19

AKP nin tüm yöneticileri Hizbullah için terör örgütü dedi hatta Hüdapar yöneticileride dedi bana bir tane HDP li yönetici göster PKK ya terör örgütü diyen oyumu Millet ittifakına vereceğim

KeIebek, 6 ay önce

Hüda-Par bu zihniyet için sütten çıkmış ak kaşık, ona laf edemezler.

Oysa Hüda-Par kimdir? Terör örgütü Hizbullah'ın legal uzantısıdır. Hizbullah neler yapmıştır? Gaffar Okkan ve 5 meslektaşımız şehid eden terör örgütüdür. Bir çok insanı vahşice katletmiştir.

Hüda-Par seçim beyannamesinde neler var:

- Anayasanın bütün maddeleri değiştirilebilsin

- Türklük kavramı anayasadan çıkarılsın

- Türkler ve Kürtler ülkenin asli kurucusu kabul edilsin

- Kürtçe 2. resmi dil olsun

- Şeyh Said, Dersim ve Ağrı ayaklanmaları için devlet özür dilemeli ve tazminat ödemeli

- Andımız ve Ne Mutlu Türküm diyene gibi ifadeler silinmeli.

- Özerklik sistemine geçilmeli.

vb.

pekaka terör örgütünün talepleri ile neredeyse aynı taleplere sahip bir terör örgütünün siyasi uzantısını, burada millete laf edenler sineye rahatlıkla çekebiliyorlar.

Çünkü onların mamalarının kesilmemesi için mevcut sistemin devamı zorunludur.

O yüzden ne Hizbullah a terör örgütü diyebilirler, ne de Hüda-Par a Hizbullah ın siyasi uzantısı.

Sorsan hepsi milliyetçidir ama mevzu kendi mamaları olunca yukarıda yazanları öyle kolay içlerine sindiriyorlar ki, aklınız hayaliniz durur.

Gururu65
Daire Başkanı
27 Mart 2023 18:34

Ak partinin ilk siyasete girdiğinde arkasında kim vardı acaba.Bu konuyu bilmeyenler galiba genç arkadaşlarımız.Bakın arkadaşlar öyle bir zaman denk geldikki, ya bu taraftansın yada Fetö-Pkk'lısın.Bu düşünce çok yanlış düşünceler.Ben en başta özellikle belirttim, HDP eğer kaldırıp deseydiki biz Cumhur ittifakını destekliyoruz, o zaman burda konuşan arkadaşlar ne diyecekti.

zeybek11, 6 ay önce
Kılıçdaroğlu nun arkasında Amerika var. Bunu inkar edecek biri var mı söyleyin ?

karakol38
Yasaklı
27 Mart 2023 22:22

Chp nin adayı Muharrem ince olsaydı bende desteklerdim. Amerikanın, fetönün, pkk nın adayını destekleyecek değilim. Gezi parkı olaylarında, hakkaride, sürekli bombaların patladığı bir dönemde, görev yapmış biriyim. Bana terörü, kaosu normalmiş gibi anlatamazsınız ülkenin birliği ve dirliği her şeyden önce gelir.
Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi