Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

Nrll
Aday Memur
27 Mart 2023 23:09

Senin troll olduğuna herşeyin üzerine yemin edebilirim
karakol38, 6 ay önce
Chp nin adayı Muharrem ince olsaydı bende desteklerdim. Amerikanın, fetönün, pkk nın adayını destekleyecek değilim. Gezi parkı olaylarında, hakkaride, sürekli bombaların patladığı bir dönemde, görev yapmış biriyim. Bana terörü, kaosu normalmiş gibi anlatamazsınız ülkenin birliği ve dirliği her şeyden önce gelir.

karakol38
Yasaklı
27 Mart 2023 23:28

Senin khk lı olduğunu biliyorum
Nrll, 6 ay önce
Senin troll olduğuna herşeyin üzerine yemin edebilirim

karakol38
Yasaklı
27 Mart 2023 23:30

Senin ne bok olduğunu bilmiyorum. İnşallah terörist değilsindir.

karakol38
Yasaklı
27 Mart 2023 23:32

Anlamayanlar için şu kadarını söyleyim. Cumhurbaşkanı aynı zamanda Başkomutandır. Sizce hdpkk ile ittifak kurduğu için seçilirse sınır ötesi operasyonları yapar mı?

zeybek11
Memur
27 Mart 2023 23:41

Pskiyatriye görünmelisin.
turbojet, 6 ay önce

patates, soğan güle güle yenidoğan...

Ahmet009009
Memur
28 Mart 2023 00:33

Ben hiçbir siyasi partiyi artı siyasetçiyi sevmiyorum ama bizi essek gibi (sözüm meclisten dışarı)çalıştırıp sonra da Polislik maas mesleği değildir diyen bir partiye sağcı olsun solcu olsun asla oy vermem.

Nrll
Aday Memur
28 Mart 2023 00:33

aynen nerden bildin.
karakol38, 6 ay önce
Senin khk lı olduğunu biliyorum
28 Mart 2023 00:35

siyaset yapma kötü giden birşeyler var herkes hissediyor memurluğuna bak sen

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 01:05

Kılıçdaroğlu evleri bedava vericekmiş bütün khk ları işe alacakmış....bunun gibi birsürü vaadler! Gerçekten bunlara inanan var mıdır ?

serdar34
Aday Memur
28 Mart 2023 01:31

Khk lı olabilirler en azından lpg li değiller :))

28 Mart 2023 02:45

Ulan hüdapar demişsin HDP yi eş geçmissin sevsinler senin duyar kasmanı o zamn şimdiden söylüyorum canın sıkılacak moralin bozulacak belki ama dost acı söyler 14 Mayıs akşamı balkon konuşması yükleniyor haberin olsun
emirxz, 6 ay önce
Türk bayrağından rahatsız olan HÜDA-PAR ile ittifak yapan, andımızı kaldırıp, 10 milyon ne olduğu belirsiz Suri afganı ülkeye sokan, araba ev almayı hayal yapan, maaşın yarısını kiraya veren memur yaratan,enflasyon rekorları ile Venezuela ile yarışan CHP miydi Kardeşşş
28 Mart 2023 02:46

Peki polise katil diyen devlete kast eden PKK ile kanka olan partiye mı vereceksin
Ahmet009009, 6 ay önce

Ben hiçbir siyasi partiyi artı siyasetçiyi sevmiyorum ama bizi essek gibi (sözüm meclisten dışarı)çalıştırıp sonra da Polislik maas mesleği değildir diyen bir partiye sağcı olsun solcu olsun asla oy vermem.

woofeer
Memur
28 Mart 2023 04:08

Polisleri sıraya dizen ve numaralandırıp tespit ettir
fail.imeçhul, 6 ay önce
Peki polise katil diyen devlete kast eden PKK ile kanka olan partiye mı vereceksin

woofeer
Memur
28 Mart 2023 04:19

Polisleri numarlandırıp sıraya dizdirenlere, işini yaparken şerefsiz diyenlere, o kadar mobing sonucu intihar eden polisler için ekonomik sebeblerden dolayı diyenlere mi vereceksin... İnsan gibi şartlarda çalışıyorsan ve sana insanmışın gibi davranıyorlarsa, halinden memnunsan git desteğini ver...ama bunlar yoksada oyuna gelip vatan millet edebiyatı yapmayın. Aklınızı kullanın şartlarınız gün geçtikçe daha iyi mi yoksa daha kötü mü oluyor...senin polis olarak mvcut yönetimden hangi hakların verildi. Verilenlerden memnunsan devam yoksa tamam diyin. PKK üzerinden konuşacaksak eğer 21 yıldır ne yaptın da bugun halen pkk konu oluyor.
fail.imeçhul, 6 ay önce

egeliinci
Genel Müdür
28 Mart 2023 09:04

bu kafayla sende devletine katil devlet diyen adamlara hizmet edersin artık

Ahmet009009, 6 ay önce

Hkn5560
Şube Müdürü
28 Mart 2023 09:23

Adamlar polise taş atıyor yumruk atıyor mermi atıyor onu söylemiyor

Senin içindeki işgüzar müdürün biri sıraya dizdirmiş onu söylüyor.

Sonrada Bu zihniyetle gidip oy kullanıyolar

La Havle

Adamdaki oy kullanma kriterine bak.

woofeer
Memur
28 Mart 2023 09:46

Hadi buyur sıkıyorsa şahit olduğun haksızlıgın bir tarafı iktidar mensubu olsun sen de işlem yap...trafik cezası yazamazsın adamlara sen... Mersin vekili işini yapan polislere şerefsiz deyip açığa aldırılacak bu olaylar benim için oy kullanırken kriterim olmayacak ha...
Hkn5560, 6 ay önce

Adamlar polise taş atıyor yumruk atıyor mermi atıyor onu söylemiyor

Senin içindeki işgüzar müdürün biri sıraya dizdirmiş onu söylüyor.

Sonrada Bu zihniyetle gidip oy kullanıyolar

La Havle

Adamdaki oy kullanma kriterine bak.

Hkn5560
Şube Müdürü
28 Mart 2023 10:31

Kardeşim olayı kişiselleştirme sen her polisi aynı sanıyosun heralde ben konumda haklıysam iktidarın vekili değil isterse bakanı olsun hakkımı savunurum.

Olayın içeriğini bilmedende konuşmam.

Bir aracı durdurduktan sanra da adam ben milletvekiliyim diyorsa onada az bekle komseri arıycamda demem yani.

Ayrıca kim olursa olsun biri sana görevinden dolayı hakaret ediyorsa sende cevabını veremiyosan acizliğine kimseyi ortak edemezsin.

Birde konu oda değil. Bu vekilin yaptığı terbiyesizlik kendi bireysel terbiyesizliği.

Bundan hareketle mensubu olduğu partinin polise devlete bakış açısı bu bunlar ülkeyi bölmek istiyor polisleri askerleri şehit etmek istiyor diyebilirmisin.

Ama diğer tarafta hdp nin parti görüşü belli kuruluş amacı belli zaten.

Yani kişilerin görüşüne değil kurum olarak bakmak lazım.

Yoksa benim için hangi partinin vekili olursa olsun şahsıma yapılacak en ufak hakarette misliyle iade etmezsem ben bu işi yapmam zaten.

Rızkı veren ALLAH dır.

woofeer, 6 ay önce
Hadi buyur sıkıyorsa şahit olduğun haksızlıgın bir tarafı iktidar mensubu olsun sen de işlem yap...trafik cezası yazamazsın adamlara sen... Mersin vekili işini yapan polislere şerefsiz deyip açığa aldırılacak bu olaylar benim için oy kullanırken kriterim olmayacak ha...

fredricka0
Aday Memur
28 Mart 2023 12:43

Yine bi kısır döngü tartışması...

akdenizlii
Aday Memur
28 Mart 2023 15:31

polis katil değilmi mesela rize emniyet müdürünü hakkari emniyet müdürünü vuran polis katil değilmi
fail.imeçhul, 6 ay önce
Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi