Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

akdenizlii
Aday Memur
28 Mart 2023 15:33

akpye oy verince vatanı kurtardığını sanan anadolu çomarı:)))
egeliinci, 6 ay önce

bu kafayla sende devletine katil devlet diyen adamlara hizmet edersin artık

Syrmnx
Aday Memur
28 Mart 2023 15:33

12/36 yipranma payi 1 şark mesai ücreti

akdenizlii
Aday Memur
28 Mart 2023 15:38

vekilin yaptığı kendi terbiyezliği deyip çekilmen için partisinin vekile ceza vermesi soruşturması lazım. ayrıca araç resmi araç değil ve aranan araç plakası ise amann neyse araba olayını polis olanlar anlar boş lafa grrrk yok. ayrıc diğer partili vekilleri görünce kahraman kesileceksin ama yandaş vekil olunca yol mu verrceksşn??? mesela muharrem incenin seçim otobüsünü durduran kahraman polis abiler yiyorsa akp seçim otobüsünü durdursun:))
Hkn5560, 6 ay önce

Kardeşim olayı kişiselleştirme sen her polisi aynı sanıyosun heralde ben konumda haklıysam iktidarın vekili değil isterse bakanı olsun hakkımı savunurum.

Olayın içeriğini bilmedende konuşmam.

Bir aracı durdurduktan sanra da adam ben milletvekiliyim diyorsa onada az bekle komseri arıycamda demem yani.

Ayrıca kim olursa olsun biri sana görevinden dolayı hakaret ediyorsa sende cevabını veremiyosan acizliğine kimseyi ortak edemezsin.

Birde konu oda değil. Bu vekilin yaptığı terbiyesizlik kendi bireysel terbiyesizliği.

Bundan hareketle mensubu olduğu partinin polise devlete bakış açısı bu bunlar ülkeyi bölmek istiyor polisleri askerleri şehit etmek istiyor diyebilirmisin.

Ama diğer tarafta hdp nin parti görüşü belli kuruluş amacı belli zaten.

Yani kişilerin görüşüne değil kurum olarak bakmak lazım.

Yoksa benim için hangi partinin vekili olursa olsun şahsıma yapılacak en ufak hakarette misliyle iade etmezsem ben bu işi yapmam zaten.

Rızkı veren ALLAH dır.

egeliinci
Genel Müdür
28 Mart 2023 15:42

çomar senin sülalendir

akdenizlii, 6 ay önce

Hkn5560
Şube Müdürü
28 Mart 2023 16:47

Vekilin terbiyesizliğini partisinin soruşturma açıp cezalandırması konusuna kesinlikle katılıyorum hatta öyle bir zihniyetin birdaha asla vekillik görmemesi lazım ben ordaki memur arkadaşın yerinde olsam kesinlikle farklı davranacağımı düşünüyorum parti marti farketmez bu konu gerçekten tamamen farklı bir durum. Herkesin bir yapısı var.

Bunu cumhurbaşkanıda izlediyse onunda böyle birşeyi kabul etmeyeceğini düşünüyorum.

Konunun içeriğinde tekrar girmek istemiyorum.

Ama ben şöyle düşünüyorum iktidar olsun muhalefet olsun hangi parti içinde olursa olsun vekillerin yaptığı hatalar o partinin polise askere devlete bakış açısımı. Bu partinin amacı bölücülükmü vesaire.

Mesela iyi partili vekil çıktı şehit bacısına küfür etti şimdi bu partinin şehitlere bakış açısı bumu yoksa bu vekilin terbiyesizliğimi. İyi partiden hangi vekil olursa olsun bunu kabul edermi hayır ama ceza verildimi vekile hayır.

Neyse tartışma adabıyla olduktan sonra cvp veririm

.

Senin için demiyorum ama burda bazıları insan gibi konuşmuyor sadece insanların konuştuğu bu ortamı meşgul ediyor.

akdenizlii, 6 ay önce
vekilin yaptığı kendi terbiyezliği deyip çekilmen için partisinin vekile ceza vermesi soruşturması lazım. ayrıca araç resmi araç değil ve aranan araç plakası ise amann neyse araba olayını polis olanlar anlar boş lafa grrrk yok. ayrıc diğer partili vekilleri görünce kahraman kesileceksin ama yandaş vekil olunca yol mu verrceksşn??? mesela muharrem incenin seçim otobüsünü durduran kahraman polis abiler yiyorsa akp seçim otobüsünü durdursun:))

Nasibim1
Aday Memur
28 Mart 2023 17:29

Varsayalım İtirafçı kırmızı bültenle aranan birinden oy için medet mi umup TRT ye çıkarıldı
Hkn5560, 6 ay önce

Trt ye çıkarılan osman öcalan pkk itirafçısı ve pkk yı kötüleyen ifşa eden biridir

Pkk kanallarına çıkarılan kılıçdaroğlu sezgin tanrıkulu özgür özel ve gürsel tekin ise Türkiyeyi kötüleyen kişilerdir.

sdufizik
Memur
28 Mart 2023 17:52

Sendikan olur,hukuka uygun çalışma saatlerin olur,siyasilerin keyfine göre değil anayasaya-kanunlara göre çalışırsın,fazla mesai ücreti gelir,hepimizin aklında ise hdp başımıza bela olur mu,onlar anca afkurur merak etmeyin bu vatanın temelleri çok sağlam inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 18:14

Hiçbir siyasi parti söylediğin şeyleri yapacam demedi. Güzel hayallerin var ama sol kesim ne yazık ki polisleri sevmez. Mesleğin yıllardır sorunları olan tayinler ve çalışma saatleri ile ilgili çok güzel çalışmalar oldu. Geçmişte hatalarda oldu ama bu hatalardan ders çıkarıp tecrübe kazananda yine bu hükümet oldu. Yeni hatalar yapacak yönetimler için vaktimiz yok. Dsp zamanı polisin haklarıyla akp dönemi polise verilen hakları karşılaştır uçurum var ama İnsana 100 tane iyilik yap 1 tane de kötülük yap insan bütün iyilikleri unutuyor.
sdufizik, 6 ay önce
Sendikan olur,hukuka uygun çalışma saatlerin olur,siyasilerin keyfine göre değil anayasaya-kanunlara göre çalışırsın,fazla mesai ücreti gelir,hepimizin aklında ise hdp başımıza bela olur mu,onlar anca afkurur merak etmeyin bu vatanın temelleri çok sağlam inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

chochito
Memur
28 Mart 2023 18:19

10 senedir ben polise birşey verildiğini görmedim. Aksine diğer bakanlıklar gerek darbe gerek pandemi seyyanen zam sıkıştırdıkları için maaşta düz memurlara bile yakalandık yıllık %40 eksik çalışan 8/5 çi katip 2-3 bin lira fark var o da keşif otopsi fazla çalışma ücreti bana bir öğlen yemeklik eksiği kalmıyorsa bişey bilmiyorum. Göz var hizan var çalışmalar yapıldı filan siz neyin çalışmasından bahsediyorsunuz millete kafayı mı yedirteceksiniz
zeybek11, 6 ay önce
Hiçbir siyasi parti söylediğin şeyleri yapacam demedi. Güzel hayallerin var ama sol kesim ne yazık ki polisleri sevmez. Mesleğin yıllardır sorunları olan tayinler ve çalışma saatleri ile ilgili çok güzel çalışmalar oldu. Geçmişte hatalarda oldu ama bu hatalardan ders çıkarıp tecrübe kazananda yine bu hükümet oldu. Yeni hatalar yapacak yönetimler için vaktimiz yok. Dsp zamanı polisin haklarıyla akp dönemi polise verilen hakları karşılaştır uçurum var ama İnsana 100 tane iyilik yap 1 tane de kötülük yap insan bütün iyilikleri unutuyor.

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 18:29

8-5 çalışan düz memur 11 bin alıyor. Bizim idari bürolar çalışanlar 19 küsür alıyor. Hiçbir şey verilmediyse bu maaş farkı nasıl oldu?. 2013 lerde askerliği kaldırdı. Yinede eksiklikler var ben mükemmel demiyorum gelen hükümet ne verecek diyorum?
chochito, 6 ay önce
10 senedir ben polise birşey verildiğini görmedim. Aksine diğer bakanlıklar gerek darbe gerek pandemi seyyanen zam sıkıştırdıkları için maaşta düz memurlara bile yakalandık yıllık %40 eksik çalışan 8/5 çi katip 2-3 bin lira fark var o da keşif otopsi fazla çalışma ücreti bana bir öğlen yemeklik eksiği kalmıyorsa bişey bilmiyorum. Göz var hizan var çalışmalar yapıldı filan siz neyin çalışmasından bahsediyorsunuz millete kafayı mı yedirteceksiniz

Nrll
Aday Memur
28 Mart 2023 18:29

gazel okuma. herkes herseyin farkinda. polisi seviyomus sevmiyormus. gec bu ayaklari..
zeybek11, 6 ay önce

sdufizik
Memur
28 Mart 2023 18:31

Bizlere ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.Meslekte 12.yılım polis açısından yapılan elle tutulur tek şey askerliği kaldırmaları oldu(ben askerliğimi 2009 yılında yaptım),bölge sistemi dendi sonra Tweeter sayesinde iptal oldu,promosyonu bile sosyal medya sayesinde aldık,polisi sevmesinler benim için önemli değil,bizlere sendika verseler (o sendikada yöneticileri Emniyet mensubu olmayacak),kanuna uygun çalışsak yeterli,değişim zamanı geldi arkadaşlar zaten sizlerde çevrenizde bulunan meslektaşlarımıza bakınca görüyorsunuz.Yemek yiyecek yerimiz yok 1 öğün yemek olmuş 80-100tl o da işyeri sahibinin yaptığı indirimle,mesleğe yeni başlayan arkadaşlardan zorunlu polsan kesintisi kiralar olmuş en az 6 bin tl elinizde ne kalıyor çok merak ediyorum,neden çalışıyoruz sadece karnımız doysun diye mi hayatımız risk altında lütfen gözlerinizi açın artık
zeybek11, 6 ay önce

chochito
Memur
28 Mart 2023 18:39

11 bin 300tl alan Hizmetli. Lütfen Kendi eğitim öğretim seviyene denk olan katiple tapu memuruyla nüfus memuruyla kıyasla. 2-3 bin liralık bir fark olduğunu onlarında bazılarında düzenlenen fazla çalışma cetvelleriyle giderildiğini belirttim. Ayrıca seyyanen zamlar bakanlıklarca yapıldı. Yorumumda hükümetlerden bahsettiğim bir konu yok ;))
zeybek11, 6 ay önce
8-5 çalışan düz memur 11 bin alıyor. Bizim idari bürolar çalışanlar 19 küsür alıyor. Hiçbir şey verilmediyse bu maaş farkı nasıl oldu?. 2013 lerde askerliği kaldırdı. Yinede eksiklikler var ben mükemmel demiyorum gelen hükümet ne verecek diyorum?

chochito
Memur
28 Mart 2023 18:41

Maaş mesleği değil demişti dimi. Bereket seyyanen indirim gelmedi

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 19:03

Hergün görüştüğüm lisans mezunu veri hazırlama memuru arkadaşım evli iki çocuğu var 11.600 alıyor. Emniyetteki idari bürocularla aynı işi yapıyor
chochito, 6 ay önce
11 bin 300tl alan Hizmetli. Lütfen Kendi eğitim öğretim seviyene denk olan katiple tapu memuruyla nüfus memuruyla kıyasla. 2-3 bin liralık bir fark olduğunu onlarında bazılarında düzenlenen fazla çalışma cetvelleriyle giderildiğini belirttim. Ayrıca seyyanen zamlar bakanlıklarca yapıldı. Yorumumda hükümetlerden bahsettiğim bir konu yok ;))

AkıncıBeyi54
Aday Memur
28 Mart 2023 19:06

Allah hidayet versin
akdenizlii, 6 ay önce

turbojet
Daire Başkanı
28 Mart 2023 19:13

hırsızlara elveda

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 19:17

Abd terkar faizi azaltana kadar sabredeceğiz. Hükümete kim olursa olsun ekonomi düzelemez. Chp gelse bizim maaşı dahada yükseltmek yerine diğer memurlarla aynı yapar. Çünkü para yok deprem ekonomiyi dahada kötüleştirdi. Bana da kalsa hepsi kötü ama bu kötüler arasından biraz daha iyi olanı bulmalıyız

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 19:22

Ak parti ilk iktidara geldiğinde chp kim olursa olsun ülkeye zaten para gelecekti demişti çok haklılardı o dönem fed faizi azaltıyordu. Şimdide fed faizi artırıyor ve gelen para geri gidiyor. Ama cahil insanı kandırmak çok kolay tabi herşeyi siyasi gözle bakmak yerine biraz dünyadan haberdar olun.

Hkn5560
Şube Müdürü
28 Mart 2023 19:23

Önyargıdan kurtulamadın müddetçe okuduğunu bile anlayamazsın.

Senin için ülke yönetimine talip olmayan osman öcalanın trtde pkkyı kötülemesi anormal

Ülke yönetimine talip olan Kılıçdaroğlunun pkk kanalında Türkiyeyi kötülemesi normal mi.

Nasibim1, 6 ay önce
Varsayalım İtirafçı kırmızı bültenle aranan birinden oy için medet mi umup TRT ye çıkarıldı
Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi