Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

turbojet
Daire Başkanı
28 Mart 2023 19:23

çomarlara inanmayın

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 19:42

Buda günün haberi https://www.trthaber.com/m/haber/turkiye/yakalanan-terorist-hdp-binasina-girerken-goruntulendi-756253.html
28 Mart 2023 19:47

Basta şunu söyleyim fetoculer, pkkli lar iktidar değişince biz gelip Turkiyeden intikam alacaz diye düşünürseniz avucunuzu yalarsıniz ancak polis olarak ta 20 yıldır gördüğümüz muamele ve değer ortada onun için bizim zaten elimizdeki tek koz oy verip vermemek kimse saraylarda sırça kosklerde yaşasın bende s2lmeye devam edim diye gidip te oyumu bunlara veremem, ülkede adaletsizlik, liyakatsizlk eğitimsizlik hiç olmadığı kadar kötü durumda şuan pkk feto propagandası yaparak belli bir kesim rahatlarinin bozulmasını isteniyor kim gelirse gelsin fetoye Pkk ya bu ülke pirim vermez bide başkası gelsin Bi de onlar yönetsin bakalım memnun kalmasak diğer seçimde gene değiştiririz ama ülke şuan beka sorunu yaşıyor, eğer ülkesini seven gençler geleceği yurtdisina gitmekte buluyorsa adaleti partilerin il ve ilçe teşkilatlarında arıyorsa ülke beka problemine çoktan girmiştir..Ayrica hdpkk neyse benim için hudapar da aynıdir..

28 Mart 2023 19:59

Madem öyle o zaman muhalefet öyle bir aday çıkartacaktıki güvenilir olacaktı dün ak dediğine bugün kara demeyecekti başkan olursam demirtaşı kavalayı gezi olayları tutuklularını fetö tutuklularını salacam demeyecekti herkes bu adam başkan olursa teröristlerin vay haline diyecekti bu iktidar polise ne kadar kötü davrandıysa daha beterini HDP li vekiller yaptı iktidara ortak olurlarsa polise gülmü dağıtacaklarını sanıyorsun it yerine bile koymayacaklar

yakışıgım, 6 ay önce

Basta şunu söyleyim fetoculer, pkkli lar iktidar değişince biz gelip Turkiyeden intikam alacaz diye düşünürseniz avucunuzu yalarsıniz ancak polis olarak ta 20 yıldır gördüğümüz muamele ve değer ortada onun için bizim zaten elimizdeki tek koz oy verip vermemek kimse saraylarda sırça kosklerde yaşasın bende s2lmeye devam edim diye gidip te oyumu bunlara veremem, ülkede adaletsizlik, liyakatsizlk eğitimsizlik hiç olmadığı kadar kötü durumda şuan pkk feto propagandası yaparak belli bir kesim rahatlarinin bozulmasını isteniyor kim gelirse gelsin fetoye Pkk ya bu ülke pirim vermez bide başkası gelsin Bi de onlar yönetsin bakalım memnun kalmasak diğer seçimde gene değiştiririz ama ülke şuan beka sorunu yaşıyor, eğer ülkesini seven gençler geleceği yurtdisina gitmekte buluyorsa adaleti partilerin il ve ilçe teşkilatlarında arıyorsa ülke beka problemine çoktan girmiştir..Ayrica hdpkk neyse benim için hudapar da aynıdir..

Hkn5560
Şube Müdürü
28 Mart 2023 20:11

Burda kimin kime oy vereceğinin bir diğeri için çokta önemi yok aslında.

Herkes kendi zihniyetine yakınn olan tarafı seçecek tabiki

Sonuçta bir fazla alan kazanacak..

Ama bu bir deneme tahtası değilki onu dene bunu dene derken hem ülkenin yılları gidiyor. Hemde denenen herkes beceremeyince ülkede yıllarca geri sarıyor.

Belki siz hatırlamazsanız ama birde eceviti deneyelim denen 99 yılında 3.5 senede ülkenin kaç yıllar geri gittiğini. Kaç bankanın iflas ettiğini kaç işyerinin kapandığını. Deprem yardımları ile memur maaşlarının ödendiğini.

Yeterki ülkemiz kazansın. Ne diyelimki

akdenizlii
Aday Memur
28 Mart 2023 21:21

kardeş akp myky üyesi orhan miroğlu kimdir bi araştır gel öyle konuşalım ömrünü pkkya hizmet etmiş adamlar ne yapıyor orda sende burda kuru vatan millet edebiyatı yap. ha senin derdin vatan değil herkes biliyor rahatın bozulacak sevdiğin torpilli yerden sürüleceksin diye bıçu tantanan
aslanparçalar, 6 ay önce

Madem öyle o zaman muhalefet öyle bir aday çıkartacaktıki güvenilir olacaktı dün ak dediğine bugün kara demeyecekti başkan olursam demirtaşı kavalayı gezi olayları tutuklularını fetö tutuklularını salacam demeyecekti herkes bu adam başkan olursa teröristlerin vay haline diyecekti bu iktidar polise ne kadar kötü davrandıysa daha beterini HDP li vekiller yaptı iktidara ortak olurlarsa polise gülmü dağıtacaklarını sanıyorsun it yerine bile koymayacaklar

zeybek11
Memur
28 Mart 2023 21:21

+
aslanparçalar, 6 ay önce

Nasibim1
Aday Memur
28 Mart 2023 21:30

Asıl önyargılı olan sensin.ülke yönetime talip değil diye bebek katillerini savunacak kadar partizan bakıyorsun.az buçuk polisten anlıyorsan kırmızı bültenle aranan bir şahıs için devlet dünya kadar yazışma yapar uluslar arası.ama oy uğruna trtye çıkıp devlet kanalında konuştu.sen adi bir suçtan aranan şahsı kaçırsan dünya kadar soruşturma geçirirsin ama oy için her şey size normal.
Hkn5560, 6 ay önce

Önyargıdan kurtulamadın müddetçe okuduğunu bile anlayamazsın.

Senin için ülke yönetimine talip olmayan osman öcalanın trtde pkkyı kötülemesi anormal

Ülke yönetimine talip olan Kılıçdaroğlunun pkk kanalında Türkiyeyi kötülemesi normal mi.

28 Mart 2023 21:47

Korumada çalışıyorum meslek hayatımın hiç bir döneminde torpilli yerde çalışmadım ben polis olduğumda Erdoğan cezaevinden yeni çıkmış AKP diye bir parti yoktu normalde seçimde oyda kullanmayacaktım ama şimdi mecbur kullanacağım.

akdenizlii, 6 ay önce
kardeş akp myky üyesi orhan miroğlu kimdir bi araştır gel öyle konuşalım ömrünü pkkya hizmet etmiş adamlar ne yapıyor orda sende burda kuru vatan millet edebiyatı yap. ha senin derdin vatan değil herkes biliyor rahatın bozulacak sevdiğin torpilli yerden sürüleceksin diye bıçu tantanan

Hucinebah44
Aday Memur
28 Mart 2023 23:02

Ne mi olur emekli bir abiniz olarak söyleyim. Dışardan emniyetçi ithal etmeyeceklerine göre hala görevde olan en yalaka yöneticiler iş başına gelecek ve olan gene zavallı polise olacak.

woofeer
Memur
29 Mart 2023 00:29

Ben Merak ettim polise verilen hakları mesela nedir?? 10 yıl çalışan polis askerlikten muaf Genel olarak çıkarılan hastane sevki kaldırıldı. Başka var mı? Allah aşkına hangi yüzyılda yaşıyorsun sen bugun ÖSYM 3 milyonu sıfır hata ile tercihlerine 2_3 haftada yerleştirirken senin atama yönetmeliğin tamamen keyfilik içerip hak arayamıyorsun arayınca daha kötü sonuçlar doğuyor...
zeybek11, 6 ay önce
Hiçbir siyasi parti söylediğin şeyleri yapacam demedi. Güzel hayallerin var ama sol kesim ne yazık ki polisleri sevmez. Mesleğin yıllardır sorunları olan tayinler ve çalışma saatleri ile ilgili çok güzel çalışmalar oldu. Geçmişte hatalarda oldu ama bu hatalardan ders çıkarıp tecrübe kazananda yine bu hükümet oldu. Yeni hatalar yapacak yönetimler için vaktimiz yok. Dsp zamanı polisin haklarıyla akp dönemi polise verilen hakları karşılaştır uçurum var ama İnsana 100 tane iyilik yap 1 tane de kötülük yap insan bütün iyilikleri unutuyor.

woofeer
Memur
29 Mart 2023 00:33

Senin için bunlar yeterli ise senin sorunun büyük kardeş...ben neden kütüğüme büyük şehir olmasına rağmen gidemiyorum yazılı bir engel var mı. Benimnneden tercih dışı yeni istemediğim bir yere tayinim çıkıyor. ? Sadece bazıları...
zeybek11, 6 ay önce
8-5 çalışan düz memur 11 bin alıyor. Bizim idari bürolar çalışanlar 19 küsür alıyor. Hiçbir şey verilmediyse bu maaş farkı nasıl oldu?. 2013 lerde askerliği kaldırdı. Yinede eksiklikler var ben mükemmel demiyorum gelen hükümet ne verecek diyorum?

woofeer
Memur
29 Mart 2023 00:39

Zaten it yerine koymuyorlar senin bakış acına göre değişen birsey olmaz...
aslanparçalar, 6 ay önce

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 00:39

Yani sen şimdi chp nin kandilden talimat alan ortağının başkan aponun heykelini diken iktidara gelince o keleşleri size çevirmeyi biliriz diyen Atatürkün itleri diyen ....... vs. diyende diyenlerin oylarını almak için herşeyin mübah olduğunu mu söylüyorsun.

Halaa bebek katilinin heykelini dikenlere birşey söyleyemiyorsun

Pkk yı kötüleyen ifşa eden eski bir teröristin üzerinden KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR yalanı üzerinden siyaset yapmaya çalışman çok yanlış.

Google dahi yazsan kırmızı bülten ile aranıp aranmadığını öğrenirsin ama bunlar burda konuşulacak şeyler dahi değil.

Nasibim1, 6 ay önce
Asıl önyargılı olan sensin.ülke yönetime talip değil diye bebek katillerini savunacak kadar partizan bakıyorsun.az buçuk polisten anlıyorsan kırmızı bültenle aranan bir şahıs için devlet dünya kadar yazışma yapar uluslar arası.ama oy uğruna trtye çıkıp devlet kanalında konuştu.sen adi bir suçtan aranan şahsı kaçırsan dünya kadar soruşturma geçirirsin ama oy için her şey size normal.

woofeer
Memur
29 Mart 2023 00:45

Ecevit hükümetinin gitmesinin en büyük nedeni Amerika'nın Türkiye üzerinden ırakın vurulmasına Ecevitin izin vermemesidir... O donemde bile devalüasyon günümüzdeki kadar oynamamıştır...
Hkn5560, 6 ay önce

Burda kimin kime oy vereceğinin bir diğeri için çokta önemi yok aslında.

Herkes kendi zihniyetine yakınn olan tarafı seçecek tabiki

Sonuçta bir fazla alan kazanacak..

Ama bu bir deneme tahtası değilki onu dene bunu dene derken hem ülkenin yılları gidiyor. Hemde denenen herkes beceremeyince ülkede yıllarca geri sarıyor.

Belki siz hatırlamazsanız ama birde eceviti deneyelim denen 99 yılında 3.5 senede ülkenin kaç yıllar geri gittiğini. Kaç bankanın iflas ettiğini kaç işyerinin kapandığını. Deprem yardımları ile memur maaşlarının ödendiğini.

Yeterki ülkemiz kazansın. Ne diyelimki

zeybek11
Memur
29 Mart 2023 00:58

Tabi ki benim içinde yeterli değil fakat chp ninde polislerle ilgili vaadi yok Gelen gideni aratır diye bir söz var. Yeni gelecek hükümet istifa etsinler diye mesleği daha çekilmez hale getirirse napacaksın. Benimde memnun olmadığım çok şey var ama elimizden birşey gelmiyor. Gezi parkı olaylarını hiçbir zaman unutmamalıyız. Zihniyet aynı polyannacı olmaya gerek yok
woofeer, 6 ay önce
Senin için bunlar yeterli ise senin sorunun büyük kardeş...ben neden kütüğüme büyük şehir olmasına rağmen gidemiyorum yazılı bir engel var mı. Benimnneden tercih dışı yeni istemediğim bir yere tayinim çıkıyor. ? Sadece bazıları...

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 01:08

Demekki iktidarda kim olursa olsun Biden gibi itlerin erdoğanı dostlarımızla yıkacağız diyerek Ecevite yaptıklarını yaptırmamak lazım.

woofeer, 6 ay önce
Ecevit hükümetinin gitmesinin en büyük nedeni Amerika'nın Türkiye üzerinden ırakın vurulmasına Ecevitin izin vermemesidir... O donemde bile devalüasyon günümüzdeki kadar oynamamıştır...

woofeer
Memur
29 Mart 2023 01:11

CHP de murat bakan diye vekil var takip edip düşüncelerini öğrenebilirsin... Daha ne yapılabilir mesela ki??? Hem bu düşünce afaki bir düşünce meydana gelmemiş bir olayı gelecekmiş gibi sunma cabası var.
zeybek11, 6 ay önce
Tabi ki benim içinde yeterli değil fakat chp ninde polislerle ilgili vaadi yok Gelen gideni aratır diye bir söz var. Yeni gelecek hükümet istifa etsinler diye mesleği daha çekilmez hale getirirse napacaksın. Benimde memnun olmadığım çok şey var ama elimizden birşey gelmiyor. Gezi parkı olaylarını hiçbir zaman unutmamalıyız. Zihniyet aynı polyannacı olmaya gerek yok

woofeer
Memur
29 Mart 2023 01:13

Ya da Ecevit gibi davranıp biden Trump gibi itlerin her dediğini yapmayacağız. 35 yılla yargılanan brunson olayı gibi cevapsız bıraktığımız bize yollanan mektup gibi...
Hkn5560, 6 ay önce

Demekki iktidarda kim olursa olsun Biden gibi itlerin erdoğanı dostlarımızla yıkacağız diyerek Ecevite yaptıklarını yaptırmamak lazım.

turbojet
Daire Başkanı
29 Mart 2023 01:43

bay bay güle güle

Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi