Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

Ruhe25
Aday Memur
29 Mart 2023 04:47

Particilik yapacağınıza verilen vaatlere ve tutulan vaatlere bakıp ona göre vicdanlı bir şekilde oy vermek en mantıklı cevap olacağı kanaatindeyim. Benim oyum neyi değiştirir demeyin herşey bir oyla başlar. Saygılarımla

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 06:11

Bu yüzdenmi biden dostlarımızla Erdoğanı yıkacağız diyor Bun yüzdenmi darbe yapan çocuklarımız bu defa başaramadılar dediler.

ÇOk ufak şeylere bakıyorsun.

Burdaki olay Artık Türkiyenin amerikanının ekseninden çıkmış olması. İstediklerini yaptıramadıklarında ekonomik veya darbe gibi yöntemlerle türkiyedeki iktidarı artık istedikleri gibi deviremeyişleri.

Mit teki masalarını kaybettiklerinde Hakan fidanın iranın adamı olduğunu yok selam tevhid diye bir örgüte çalıştığını yayarak devirmeyi beceremediklerinde Türkiyeyi artık kontrol edememeleri onlar için çok büyük bir kayıptı zaten.

woofeer, 6 ay önce
Ya da Ecevit gibi davranıp biden Trump gibi itlerin her dediğini yapmayacağız. 35 yılla yargılanan brunson olayı gibi cevapsız bıraktığımız bize yollanan mektup gibi...

Nasibim1
Aday Memur
29 Mart 2023 06:22

PKK ile kız sebebi ile ayrılmış kaç kere girmeye çalışmış tekrardan.elebasinin mektubu okunmadimi.o kansizdan oy uğruna bunları savunman sözde pişman bir terorist de olsa ki kendini alsa koşa koşa girecek bir iti oraya çıkması size doğal geliyorsa birşey demiyorum. kirmizi bültenle araniyordu kisisel veri sebebiyle devlet bile açıklama yapmadı ama araştırısan görürsün devletin daha önce ki kırmızı bülten girişimlerini.ayrica Ben bebek katilini savunmuyorum ülkeye en çok zarar veren birilerini neden savunayim.konu eğer görüşme ise bu görüşmeleri zamanında megri megrilerle akp yapmadimi, daha geçenlerde anayasa değişikliği için kapısına gitmedimi ?.
Hkn5560, 6 ay önce

Yani sen şimdi chp nin kandilden talimat alan ortağının başkan aponun heykelini diken iktidara gelince o keleşleri size çevirmeyi biliriz diyen Atatürkün itleri diyen ....... vs. diyende diyenlerin oylarını almak için herşeyin mübah olduğunu mu söylüyorsun.

Halaa bebek katilinin heykelini dikenlere birşey söyleyemiyorsun

Pkk yı kötüleyen ifşa eden eski bir teröristin üzerinden KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYOR yalanı üzerinden siyaset yapmaya çalışman çok yanlış.

Google dahi yazsan kırmızı bülten ile aranıp aranmadığını öğrenirsin ama bunlar burda konuşulacak şeyler dahi değil.

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 06:59

Ben senin neyi savunduğunu anlayamadım.

Megri megri derken kürtçe konuşmanın yasak olduğu yıllarda yurtdışına kaçan şivan perver isimli şahsın çözüm sürecine destek için gelerek konser vermesinden bahsediyorsun heralde.

Sen yani çözüm sürecinemi karşıydın

Şuanki silahlı mücadeleye mi.

Nasibim1, 6 ay önce
PKK ile kız sebebi ile ayrılmış kaç kere girmeye çalışmış tekrardan.elebasinin mektubu okunmadimi.o kansizdan oy uğruna bunları savunman sözde pişman bir terorist de olsa ki kendini alsa koşa koşa girecek bir iti oraya çıkması size doğal geliyorsa birşey demiyorum. kirmizi bültenle araniyordu kisisel veri sebebiyle devlet bile açıklama yapmadı ama araştırısan görürsün devletin daha önce ki kırmızı bülten girişimlerini.ayrica Ben bebek katilini savunmuyorum ülkeye en çok zarar veren birilerini neden savunayim.konu eğer görüşme ise bu görüşmeleri zamanında megri megrilerle akp yapmadimi, daha geçenlerde anayasa değişikliği için kapısına gitmedimi ?.

Nasibim1
Aday Memur
29 Mart 2023 07:42

Benim karşı olduğum akp yapınca doğal başkası yapınca hain Diye bakış açısı var. herşeyi işinize geldiği gibi görüyorsunuz . Acaba şu anki liyakatsiz alım yada referansla ! kadroya alım size göre kul hakkı değil mi . Soru çalanlardan ne farkı var
Hkn5560, 6 ay önce

Ben senin neyi savunduğunu anlayamadım.

Megri megri derken kürtçe konuşmanın yasak olduğu yıllarda yurtdışına kaçan şivan perver isimli şahsın çözüm sürecine destek için gelerek konser vermesinden bahsediyorsun heralde.

Sen yani çözüm sürecinemi karşıydın

Şuanki silahlı mücadeleye mi.

woofeer
Memur
29 Mart 2023 08:23

Arkadaşım son 21 yıllık süreçte iyi olan ne vardı da artış gösterdi, ya da kötü olan ne vardı da azalış gösterdi söylermisin. Yok ABD ekseninden çıkmışız filan senin para biriminin tüm ülke paraları karşısında değersiz hale gelmiş, liyakat ve adalet yok, hırsız tuttuğu partiye göre yargılanır olmuş buralara gelip biden mitteki masadan bahsediyorsun. Madem üstesinden gelebildin ABD nin buyur dolar karşısında değerli yap paramızı, ben ekonomistim dedi içimizden geçti görün bu işleri artık adama farklı bir boyut kazandırmaya çalışmayın.
Hkn5560, 6 ay önce

Bu yüzdenmi biden dostlarımızla Erdoğanı yıkacağız diyor Bun yüzdenmi darbe yapan çocuklarımız bu defa başaramadılar dediler.

ÇOk ufak şeylere bakıyorsun.

Burdaki olay Artık Türkiyenin amerikanının ekseninden çıkmış olması. İstediklerini yaptıramadıklarında ekonomik veya darbe gibi yöntemlerle türkiyedeki iktidarı artık istedikleri gibi deviremeyişleri.

Mit teki masalarını kaybettiklerinde Hakan fidanın iranın adamı olduğunu yok selam tevhid diye bir örgüte çalıştığını yayarak devirmeyi beceremediklerinde Türkiyeyi artık kontrol edememeleri onlar için çok büyük bir kayıptı zaten.

adalet1903
Kapalı
29 Mart 2023 08:26

Emniyet açısından şunu söyleyebilirim en kötü dönemini yaşıyor. liyakatsızlık arttı, mobing arttı, çalışma şartları ağırlaştı, maaşlar eridi gitti, 2. şark gibi rezalet şeyler çıkarıldı. gerisini siz düşünün

adalet1903
Kapalı
29 Mart 2023 08:53

Yorumlara baktımda çok aklı selim kişilerde var cahillerde var. Hakarete veya kıazmanıza gerek yok.

Öncelikle Andımızı ve Türkiye Cumhuriyeti yazısını kaldırıp geri getirmeyen ve sözde milliyetçilik taslayanlara; açılım sürecinde verilen binlerce şehidi, suriye savaşında teröristlerin hastanelerimizde tedavi edilmelerini, fetö için ''ne istedilerde vermedik'' diyenleri, amerikalı rahibi, sisi yi, israili vs... hatırlatın yeterli

Cahillere laf anlatmaya çalışmayın yorulursunuz. İyi günler dilerim

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 09:19

Bak beni yanlış anlamanı istemem. Siz görüşünce başkası görüşünce diye birşey yok.

Devletin görüşmesiyle devlet te hiçbir resmi görevi olmayanların görüşmesi aynı şey değildir.

Devlet tabiki milleti için itiylede örgütüylede görüşüp gerek çözüm süreci gerek başka projeler altında örgütü yok etmek için görüşcek. Teslim olun silahlarınızı bırakın diyecektir.

Ama devlette görevi olmayan ne diye görüşecek bu iktidar sizi bitiremiyor ben iktidar olunca sizi bitireceğim diyemi görüşecek.

Önemli olan amaçtır lütfen bu ayrıma dikkat edelim.

Ayrıca dediğim gibi partilerin bu sistemde benim açımdan hiçbir önemi yok. Sürekli diyorum parti marti farketmwz bu iş parti işi değil.

Nasibim1, 6 ay önce
Benim karşı olduğum akp yapınca doğal başkası yapınca hain Diye bakış açısı var. herşeyi işinize geldiği gibi görüyorsunuz . Acaba şu anki liyakatsiz alım yada referansla ! kadroya alım size göre kul hakkı değil mi . Soru çalanlardan ne farkı var

zeybek11
Memur
29 Mart 2023 09:23

Siz buna cevap verin aynı şeyleri tekrar etmenin bir anlamı yok
aslanparçalar, 6 ay önce

Madem öyle o zaman muhalefet öyle bir aday çıkartacaktıki güvenilir olacaktı dün ak dediğine bugün kara demeyecekti başkan olursam demirtaşı kavalayı gezi olayları tutuklularını fetö tutuklularını salacam demeyecekti herkes bu adam başkan olursa teröristlerin vay haline diyecekti bu iktidar polise ne kadar kötü davrandıysa daha beterini HDP li vekiller yaptı iktidara ortak olurlarsa polise gülmü dağıtacaklarını sanıyorsun it yerine bile koymayacaklar

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 09:36

Arkadaşım üslubun çok yanlış.

Yaş düzeyini bilmiyorum ama milliyetçilik anlayışını gözden geçirmen iyi olur

sana göre ilkokul çocuklarına her sabah andımız okutmak milliyetçilik olabilir

Ayrıca bunu sen çocuklardan neden bekliyosun. Çık her sabah balgona sen oku andımızı.

Sen milliyetçi değilmisin.

Milliyetçi demek milleti için çalışan değilmi.

adalet1903, 6 ay önce

Yorumlara baktımda çok aklı selim kişilerde var cahillerde var. Hakarete veya kıazmanıza gerek yok.

Öncelikle Andımızı ve Türkiye Cumhuriyeti yazısını kaldırıp geri getirmeyen ve sözde milliyetçilik taslayanlara; açılım sürecinde verilen binlerce şehidi, suriye savaşında teröristlerin hastanelerimizde tedavi edilmelerini, fetö için ''ne istedilerde vermedik'' diyenleri, amerikalı rahibi, sisi yi, israili vs... hatırlatın yeterli

Cahillere laf anlatmaya çalışmayın yorulursunuz. İyi günler dilerim

Nasibim1
Aday Memur
29 Mart 2023 10:08

İyi konuya değindin devlet adına yapıyorsa bunu kişiselleştirmeyecek.öyleyse neden yıllardır Esad ile sisi görüşmem de görüşmem diyen kimdi
Hkn5560, 6 ay önce

Bak beni yanlış anlamanı istemem. Siz görüşünce başkası görüşünce diye birşey yok.

Devletin görüşmesiyle devlet te hiçbir resmi görevi olmayanların görüşmesi aynı şey değildir.

Devlet tabiki milleti için itiylede örgütüylede görüşüp gerek çözüm süreci gerek başka projeler altında örgütü yok etmek için görüşcek. Teslim olun silahlarınızı bırakın diyecektir.

Ama devlette görevi olmayan ne diye görüşecek bu iktidar sizi bitiremiyor ben iktidar olunca sizi bitireceğim diyemi görüşecek.

Önemli olan amaçtır lütfen bu ayrıma dikkat edelim.

Ayrıca dediğim gibi partilerin bu sistemde benim açımdan hiçbir önemi yok. Sürekli diyorum parti marti farketmwz bu iş parti işi değil.

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 10:23

Ülkeler arası hiççbir zaman dostluk olmaz menfaat olur.

İşte ogün ülkemizin menfaati onu gerektiriyordu bugün bunu gerektiriyor. Artık sisi ile esad ile görüşmek elzem oldu. Çünki akdenizde artık satranç oynanıyor. bildiğin kıyısı olmayan ülkeler gelip pay kapma peşindeler.

Hani nerede macronun akdenize gönderdiği savaş gemisi macronun artık sesi çıkıyormu.

Macrona erdoğanın ne dediğini biliyormusun ben söylüyüm sana

Macron akıllı ol elimde öyle silahlar varki senin o savaş gemini 1 saatte denize gömerim. Seni kendi ülkene bile sokmazlar.

Nasibim ayrıca

artık bana soru sorma işim gücüm var yoruldum da.

Nasibim1, 6 ay önce
İyi konuya değindin devlet adına yapıyorsa bunu kişiselleştirmeyecek.öyleyse neden yıllardır Esad ile sisi görüşmem de görüşmem diyen kimdi

sadoli05
Aday Memur
29 Mart 2023 10:24

Haklarimizi verirler mi acaba

Nasibim1
Aday Memur
29 Mart 2023 10:47

Niye zoruna mı gitti. zora düşünce vatan millet sakarya ya bağlayın. Çok şükür bizde vatanımızı bayrağı seviyoruz (ha bu arada togg,iha sihalar dan mutluyum. Ama eğitim ,adalet, liyakatsizlik,torpil, enflasyon konusunda eleştiririm. ) Başarısız yönlerini ise eleştirmeyip körü körüne inanan ,kurtuluş savaşına dahi tiyatro diyecek kadar fesli meczuplara , partizanlık yapmiyorum
Hkn5560, 6 ay önce

Ülkeler arası hiççbir zaman dostluk olmaz menfaat olur.

İşte ogün ülkemizin menfaati onu gerektiriyordu bugün bunu gerektiriyor. Artık sisi ile esad ile görüşmek elzem oldu. Çünki akdenizde artık satranç oynanıyor. bildiğin kıyısı olmayan ülkeler gelip pay kapma peşindeler.

Hani nerede macronun akdenize gönderdiği savaş gemisi macronun artık sesi çıkıyormu.

Macrona erdoğanın ne dediğini biliyormusun ben söylüyüm sana

Macron akıllı ol elimde öyle silahlar varki senin o savaş gemini 1 saatte denize gömerim. Seni kendi ülkene bile sokmazlar.

Nasibim ayrıca

artık bana soru sorma işim gücüm var yoruldum da.

Hkn5560
Şube Müdürü
29 Mart 2023 11:00

Nasib nasib nasib......

Zoruma gidecek olan nedir.

Bu nasıl bir üslub hiç aile terbiyesi almadınmı.

seni bukadar kızdıran nedir.

Psikolojik rahatsızlıkta bir hastalıktır doktora gitmeye çekinme güzel kardeşim benim.

Nasibim1, 6 ay önce
Niye zoruna mı gitti. zora düşünce vatan millet sakarya ya bağlayın. Çok şükür bizde vatanımızı bayrağı seviyoruz (ha bu arada togg,iha sihalar dan mutluyum. Ama eğitim ,adalet, liyakatsizlik,torpil, enflasyon konusunda eleştiririm. ) Başarısız yönlerini ise eleştirmeyip körü körüne inanan ,kurtuluş savaşına dahi tiyatro diyecek kadar fesli meczuplara , partizanlık yapmiyorum

kanexsa
Şef
29 Mart 2023 11:13

Burada yazan bazı arkadaşlar hdp üzerinden millet ittifakını eleştirmişler. Eleştirebilirler en doğal haklarıdır ancak eleştiri yaparken insaflı olmak lazım. Parti programında ilk 4 maddeyi değiştirmek olan Türk bayrağından ve Türk isminden rahatsızlık duyan, Atatürk düşmanı, Hizbullahın siyasi varyantı da bugün ne hikmetse Cumhur ittifakında bunu da eleştirseler birazcık adaletli olmuş olurlar.

tarhanatör
Aday Memur
29 Mart 2023 12:09

Cumhur ittifakına oy vermek vatanseverlik ölçüsümü oluyor, bu kriteri kim neye göre belirliyor. Benim vatanseverliğimi kim hangi sıfatla ölçmeye kalkıyor, bu cüreti kendinde nasıl buluyor. Hdp bu hükümete ve hükümete destek verenlere göre terör örgütü ise 21 yıldır bu terör örgütü milletvekili, belediye başkanı seçtirebiliyor, ve devlet olarak maaşlarından şoförlerine kadar, telefon faturalarından yakıt giderlerine kadar neden devletin kasasından bunlara ödeme yapılıyor. Hdp terör örgütü ise hemen ve acilen tüm vekilleri, Belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları daki görevliler, ve hatta partiye kayıtlı tüm üyeler, ayrıca tespiti halinde oy veren tüm seçmenler terör örgütü üyesi olmak suçundan yargılanması gerekmezmi. Devlet olarak Hdp yi terör örgütü olarak kabul ediyorsa gereğini yapmak hükümetin görevidir. Eğer hala legal olarak her alanda siyaset yapmasına izin veriliyorsa devlet Hdp yi terör örgütü olarak görmüyor demektir. İkisinin ortası olamaz. Şimdi kimse Hdp'ye terör örgütü diyemeyiz, pkk nin siyasi uzantısıdır falan şekline gazel okumasın. Net şekilde bana tek kelimeyle söyleyin, Hdp terör örgütü müdür, değil midir.

Nasibim1
Aday Memur
29 Mart 2023 12:11

akp ye oy vermeyince onlara göre herkes sorunlu yada hain konuyu saptırman çok tuhaf.
Hkn5560, 6 ay önce

Nasib nasib nasib......

Zoruma gidecek olan nedir.

Bu nasıl bir üslub hiç aile terbiyesi almadınmı.

seni bukadar kızdıran nedir.

Psikolojik rahatsızlıkta bir hastalıktır doktora gitmeye çekinme güzel kardeşim benim.

zeybek11
Memur
29 Mart 2023 13:04

Kandilin hdp yi yönettiğini bilmeden oy veriyorsa cahildir onlara laffım yok. Ama bile bile oy veriyorsa sence ne oluyor?
tarhanatör, 6 ay önce

Cumhur ittifakına oy vermek vatanseverlik ölçüsümü oluyor, bu kriteri kim neye göre belirliyor. Benim vatanseverliğimi kim hangi sıfatla ölçmeye kalkıyor, bu cüreti kendinde nasıl buluyor. Hdp bu hükümete ve hükümete destek verenlere göre terör örgütü ise 21 yıldır bu terör örgütü milletvekili, belediye başkanı seçtirebiliyor, ve devlet olarak maaşlarından şoförlerine kadar, telefon faturalarından yakıt giderlerine kadar neden devletin kasasından bunlara ödeme yapılıyor. Hdp terör örgütü ise hemen ve acilen tüm vekilleri, Belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları daki görevliler, ve hatta partiye kayıtlı tüm üyeler, ayrıca tespiti halinde oy veren tüm seçmenler terör örgütü üyesi olmak suçundan yargılanması gerekmezmi. Devlet olarak Hdp yi terör örgütü olarak kabul ediyorsa gereğini yapmak hükümetin görevidir. Eğer hala legal olarak her alanda siyaset yapmasına izin veriliyorsa devlet Hdp yi terör örgütü olarak görmüyor demektir. İkisinin ortası olamaz. Şimdi kimse Hdp'ye terör örgütü diyemeyiz, pkk nin siyasi uzantısıdır falan şekline gazel okumasın. Net şekilde bana tek kelimeyle söyleyin, Hdp terör örgütü müdür, değil midir.

Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi