Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

zeybek11
Memur
30 Mart 2023 00:42

Kullandığın üsluptan ve algının kıt olduğundan eğitimsiz olduğun belli git kendi seviyende insanlarla muhattap ol sana harcayacak zamanım yok
akdenizli_01, 6 ay önce

Ee bunun benim yazdıklarımla ne alakası var algıcı başı! Aklınca Hizbullah'ın partisini mi aklamaya çalışıyorsun, bu görev sana mı düştü? Sen benim yazdıklarıma cevap yazsana , konuyu saptırmadan..

zeybek11
Memur
30 Mart 2023 00:45

Kusura bakma ama Köpek gibi havlamışsın.
akdenizli_01, 6 ay önce

Ee bunun benim yazdıklarımla ne alakası var algıcı başı! Aklınca Hizbullah'ın partisini mi aklamaya çalışıyorsun, bu görev sana mı düştü? Sen benim yazdıklarıma cevap yazsana , konuyu saptırmadan..

akdenizli_01
Şube Müdürü
30 Mart 2023 01:20

Verecek mantıklı cevabın olmayınca ve kapana sıkışınca eğitimsiz yaftası yapıştır, en iyi yaptığınız şey zaten yafta yapıştırmak.. Haa eğitim seviyesi veya kültür falan dersen çık karşıma ben hodri meydan derim. Ayrıca sendeki olan eğitim, benim eğiitm ve kültürümün zekatı kadar olamaz da, konumuz bu değil şimdi..

zeybek11, 6 ay önce
Kullandığın üsluptan ve algının kıt olduğundan eğitimsiz olduğun belli git kendi seviyende insanlarla muhattap ol sana harcayacak zamanım yok

akdenizli_01
Şube Müdürü
30 Mart 2023 01:26

Köpeklik senden arttı da bize mi kaldı aslanım! Baksana sayfalar dolusu ona buna havlamışsın hemde ağzından salyalarak akıtarak..

Neyse bu konuyla alakalı son mesajım, herkes neyin ne olduğunu, ne yaşadığını , içinde bulunduğu ekonomik, sosyal şartları biliyor. Sizin pis algınıza inanacak kimse yok burda..

Ayrıca arkamdan da havlama bir daha, sana arkamı dönüp de hoşt demicem bilesin!!

zeybek11, 6 ay önce
Kusura bakma ama Köpek gibi havlamışsın.

Hkn5560
Şube Müdürü
31 Mart 2023 10:43

40 yıldır asker polis öğretmen imam hemşire doktor köylü çocuk bebek demeden öldüren ve öldürmeyede devam eden pkk ile

pkk ya karşı olduğu bilinen vede işi bitince 23 yıl önce ortadan kaldırılan hizbullahı

aynı ayarda görerek

acaba pkk yımı önemsizleştirmeye hizbullahımı büyütmeye çalışılıyor.

alppol
Memur
31 Mart 2023 11:56

Ben 50 yaşındayım Türkiye'de seçim son 20 yıldır ya iç tehdit yada dış tehdit diyerek seçimler geçiyor, niye ekonomi konusulmasin diye insanların yaşam seviyesi konusulmasin diye ev kirası on bin olmuş yumurta 80 lira olmuş ev satın alsan 3 tirilyon olmuş, iyi bir araba alsan 1 milyon, işsizlik, adaletsizlik bunlar konusulmasin vatan millet Sakarya edebiyatı, h

Nasibim1
Aday Memur
31 Mart 2023 12:13

Enflasyon, liyakatsizlik, adaletsizlik, eğitim yerlerde bunları eleştirince vatan hainisin ezan susturamayacaksin,bayraklar dinmeyecek diyerek algı yapanlar şimdi de Hizbullah'ı şirin gösterme peşinde
alppol, 6 ay önce

Ben 50 yaşındayım Türkiye'de seçim son 20 yıldır ya iç tehdit yada dış tehdit diyerek seçimler geçiyor, niye ekonomi konusulmasin diye insanların yaşam seviyesi konusulmasin diye ev kirası on bin olmuş yumurta 80 lira olmuş ev satın alsan 3 tirilyon olmuş, iyi bir araba alsan 1 milyon, işsizlik, adaletsizlik bunlar konusulmasin vatan millet Sakarya edebiyatı, h

fenerliyimmmm
Aday Memur
31 Mart 2023 12:34

Heryer troll olmuş, kim kime nereye oy kullanmak isterse kullansın. Saçma sapan yorum yapmayın. Türkiye de sadece Akp mi var?

sinanpolat22
Memur
31 Mart 2023 13:02

ne olursa olsun, bakın ne olursa olsun, ben asla hdp'nin desteklediği bir ittifaka oy vermem.

azmah
Genel Müdür
31 Mart 2023 13:27

60 darbesinden sonra sistem kendi kendini amorti etmek için örgütler kurmuş el altından korumuş, her seçim döneminde bu örgütler ön plana çıkarılır ve sistemin kazanılması sağlanır.Pkk yâda başka örgütler hiç bitmeyecek çünkü sistemin örgütüdür yeri gelir sistem savaş çıkarır Suriye'den bu tarafa bir füze atar savaş çıkarır.Sen de oturur ülke kurtulacak umuduyla sisteme oy verirsin.Tipki piyango loto oynayıp kazanacağını düşünüp sonunda tüpçünün yani sistemin kazandığını görmene rağmen sisteme para vermeye, şans oyunu oynamaya devam edersin.Secimlerde Türkiye'de böyledir birşey değişecek umuduyla sandığa gidersin sonra sisteme oy verirsin.

31 Mart 2023 13:38

Eğer CHP kazanırsa altımıza doldururuz.

turbojet
Daire Başkanı
31 Mart 2023 15:28

yavşak trolleri korku sarmış

himalayaaa
Yasaklı
31 Mart 2023 15:38

Vatan haini olacağına trol olmak gibi birşey, kötüler arasından biraz daha iyisini seçmek.
turbojet, 6 ay önce

yavşak trolleri korku sarmış

Plastik lastik
Aday Memur
31 Mart 2023 15:43

Mevcut siyasilerden çıkarı olan polisler siyaset yapıyor. İşin zorluğu ve angaryasina gelince torpil yaptırıp istediği rahat yere geçmeye çalışıyor. Madem bu kadar vatanını seviyorsun rahat yerde çalışma derdine düşme. Ve yapılan siyasetin amacı başka bir parti gelince rahatı kacacagindan

himalayaaa
Yasaklı
31 Mart 2023 15:43

Khk lara Allah yardım etsin. İçlerinizde çok düzgün temiz insanlar vardı Cemaat, Hacı, hoca işlerinden nefret eden Chp, hdp ittifakından medet ummanız da hala içlerinizde çok saf insanlar olduğunun bir kanıtı Bunlar sizi sevmez şuanda olduğu gibi Sadece kullanırlar

tarhanatör
Aday Memur
31 Mart 2023 16:09

Hdp=pkk derler ama seçimlere girmesine engel olmazlar, burada bütün büyüyü(!) bozmak istemezdim ama Hdp kapatılsaydı seçimlere girmeseydi halkı korkutacak bir şey kalmayacaktı. O zamanda herkes ekonomi ve mülteci konularını konuşacaktı. Ama şimdi Chp Hdp ile birlikteymiş, Hdp teröristmiş konuları konuşturuluyor. Ama işte toplumda yaşlı emekli kesim dışında pek karşılık bulmadığını düşünüyorum. Ben soruyorum Hdp teröristse bu devlet o kadar acizmi ki seçinlere girmesine engel olamıyor

turbojet
Daire Başkanı
31 Mart 2023 16:19

ezan susmaz bayrak inmez soğan, 25 lira.

himalayaaa
Yasaklı
31 Mart 2023 16:22

İKTİDARIN OY ORANI 60-70 LERDE OLSAYDI HDP Yİ KAPATABİLİRDİ. 6284 AİLENİN KORUNMASI VE KADINA KARŞI ŞİDDETİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUNU DÜZENLRFDİ vs.... BU DÜZENLEMERİ KİM YAPARSA YAPSIN OY KAYBEDER. MUHTEMELEN YAŞIN BÜYÜK BU TÜR ANALİZLERİ KENDİN YAPABİLMELİSİN
tarhanatör, 6 ay önce

Hdp=pkk derler ama seçimlere girmesine engel olmazlar, burada bütün büyüyü(!) bozmak istemezdim ama Hdp kapatılsaydı seçimlere girmeseydi halkı korkutacak bir şey kalmayacaktı. O zamanda herkes ekonomi ve mülteci konularını konuşacaktı. Ama şimdi Chp Hdp ile birlikteymiş, Hdp teröristmiş konuları konuşturuluyor. Ama işte toplumda yaşlı emekli kesim dışında pek karşılık bulmadığını düşünüyorum. Ben soruyorum Hdp teröristse bu devlet o kadar acizmi ki seçinlere girmesine engel olamıyor

tarhanatör
Aday Memur
31 Mart 2023 16:27

Yani sen şimdi Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin sırf oy alabilmek için terör örgütünün partisi olan Hdp yi kapatamadığını ve seçimlere girmesine ses çıkarmadığını mı söylüyorsun ve bu konuda ciddisin öyle mi.

himalayaaa
Yasaklı
31 Mart 2023 17:49

Kaç yaşındasınız
tarhanatör, 6 ay önce

Yani sen şimdi Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin sırf oy alabilmek için terör örgütünün partisi olan Hdp yi kapatamadığını ve seçimlere girmesine ses çıkarmadığını mı söylüyorsun ve bu konuda ciddisin öyle mi.

Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi