Editörler : Kubil ay
«78910111213141516171819

Aslanbey1453
Genel Müdür
01 Nisan 2023 20:43

Bugünden daha İYİ olur, bu kesin Emekli Polis Vasifsiz işçi Emeklisinden az maaş alıyor...

zeybek11
Memur
01 Nisan 2023 21:14

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Ülkemiz ne güzel hale geldi. Gezi parkını, sürekli patlayan bombaları ne çabuk unuttunuz. Fetö temizlendi hepsi bitti. Bunlar eski kaos ortamını geri getirmek istiyor.

Polsa_51
Memur
01 Nisan 2023 21:21

Bilmiyorum ama yıllardır sağ parti de olan İçişleri bakanlığında mesleğimize ne etkisi olduğunu hep birlikte gördük-görüyoruz. Demem o ki fazla bir değişiklik olmaz gibi. Siyasilere yaranmaya çalışan koltuk sevdalısı yetkililierimiz olduğu sürece...

Nrll
Aday Memur
01 Nisan 2023 21:23

sen ilkokulu bitirdin mi dogru söyle.
zeybek11, 6 ay önce
Ülkemiz ne güzel hale geldi. Gezi parkını, sürekli patlayan bombaları ne çabuk unuttunuz. Fetö temizlendi hepsi bitti. Bunlar eski kaos ortamını geri getirmek istiyor.

zeybek11
Memur
01 Nisan 2023 21:52

Fetöyle ilgili ne zaman söz etsem sinirleniyorsun. Bu örgütle bağlantın ne? Terörist misin???
Nrll, 6 ay önce

zeybek11
Memur
01 Nisan 2023 22:03

Fetöden atıldınız hala fetö terör örgütüne laf edilince rahatsız oluyorsunuz İstediğiniz kadar eksi verin. Fetö terör örgütüdür bunu kafanıza sokun
zeybek11, 6 ay önce

Nrll
Aday Memur
01 Nisan 2023 22:10

Yazik lan sana insallah ürememişsindir
zeybek11, 6 ay önce
Fetöyle ilgili ne zaman söz etsem sinirleniyorsun. Bu örgütle bağlantın ne? Terörist misin???

zeybek11
Memur
01 Nisan 2023 22:30

Amk kaşar teröristi sizin verdiğiniz eksiler benim için şeref madalyası sen git kendin git teröristlerle konuş onlar vermeye devam et
Nrll, 6 ay önce
Yazik lan sana insallah ürememişsindir

zeybek11
Memur
01 Nisan 2023 22:33

Anan sıçarak doğurmuş seni
Nrll, 6 ay önce

pomem24
Şef
02 Nisan 2023 02:50

Sebep ?
zeybek11, 6 ay önce
02 Nisan 2023 06:03

Öncelikle şu an ki hükümetin bir çok hatası ve eksiği var ve bende bir polis olarak bu problemleri kabul ediyorum ve eleştiriyorum aynı şekilde diyorum ki peki çözüm ne çözüm şu anki hükümete kızıp her ne sebeple olursa olsun hdppkk ile beraber yürüyen LGBT li olmak dezavantaj olmaktan çıkacak diyen ve Selahattin Demirtaş adlı teröristi serbest bırakacağız diyen 6 lı maşanın adayı kılıçdaroğlunamı oy vermek çözüm ayrıca şunu da anlamıyorum kılıçdaroğluna bu HDP ve Selahattin Demirtaş aşkı nereden geliyor onların oyu yüzde 10 da geriye %90 kalıyor o yuzde 90 çalışmak varken adam gidip yüzde 10 a çalışıyor ilginç Ayrıca Selahattin Demirtaş adlı terörist bir konuşmasında diyorki internette var izleyebilirsiniz terörist cenazesine gitmeyen milletvekiline disiplin soruşturması açtırırım sizce bu adam terörist değilmi soruyorum samimiyetle
woofeer, 6 ay önce
Polisleri numarlandırıp sıraya dizdirenlere, işini yaparken şerefsiz diyenlere, o kadar mobing sonucu intihar eden polisler için ekonomik sebeblerden dolayı diyenlere mi vereceksin... İnsan gibi şartlarda çalışıyorsan ve sana insanmışın gibi davranıyorlarsa, halinden memnunsan git desteğini ver...ama bunlar yoksada oyuna gelip vatan millet edebiyatı yapmayın. Aklınızı kullanın şartlarınız gün geçtikçe daha iyi mi yoksa daha kötü mü oluyor...senin polis olarak mvcut yönetimden hangi hakların verildi. Verilenlerden memnunsan devam yoksa tamam diyin. PKK üzerinden konuşacaksak eğer 21 yıldır ne yaptın da bugun halen pkk konu oluyor.

antepli-pol
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 07:19

Bu başlığın altına yazılan bir kısım yorumları görünce bu teşkilattan bir cacık olmaz diyelim geliyor. Hicap duyuyorum resmen bu üslubu ne öğretmenlerin kendi kisimlarinda açtıkları başlıklarda ne askerlerinkinde, nede sağlıkçılarda veya diğerlerinde görüyorum. Maaşla veya özlük haklarıyla alakalı bir başlık açılıyor altına özellikle polis olduğunu söyleyenler aleyhte yorumlar yazıyorlar arkadaşlarına saldırıyorlar. Burada ha keza yine öyle. Ayıp yahu ayıp. Başkaları da buraları görüyorlar. Polis olarak diyorum ki bu kafayla bu teşkilat bir milim ileriye gidemez daima geriye gider vede gidiyorda. Herkes alacağını alır poliste hava alır sadece. Sendika derler karşı çıkılır, özlük hakları derler karşı çıkılır. Polise hiç bir şey veermezler. Ha CHP, ha AKP hiç birisi polisi düşünmez.bundan şüpheniz olmasın.

turbojet
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 08:29

fetöyü ülkenin başına bela eden de akepe, hdpkkyı ülkenin başına bela eden de akepe.

halk gerçekleri biliyor, kesin ağlamayı, bu devran bitti.

Gururu65
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 10:52

Tarih yine tekerrür etti, tahminlerim beni yanıltmadı.10 Nisan yaklaştı, Polise Zam diye bekleyenlere kapak olsun.

MAAŞLARDA İYİLEŞTİRME: Emekli, adi malul veya vazife malullüğü aylığı bağlanmış emekli subay ve emekli astsubayların emekli aylıklarında iyileştirme yapılacak.

Ben bunu yazınca bir kaç arkadaş, ben şuna oy vermem, ben şununla ittifak yapana oy vermem, ben HDPKK'yla ityifak yapana oy vermem deyip durun.Bu ülkede aynen şu oluşmuş durumda, yaa Iktidar partisine oy verirsin, yada Fetöcü veya HDPKK'lısın.Arkadaşlar kusura bakmayın ne iktidar doğru duzgun isler yapıyor, nede muhalefet dogru insanlarla bir arada. Iktidarın 20 Senedir Polise hiçbirsey yapmadığı gibi 10 Nisanlarda Askeri personele iyileştirme yaptığıni gorduk, duyduk.Artık bundan sonrası sizlere kalmış.Bakın SGK personeli EYT'den dolayı ses yükseltti, adamlar hemen mesai zammı aldı.Milli eğitim Bakanı, Sağlık Bakanları yine ses yukseltti hemen Zam aldılar.Aldığınız Maaşlar pul oldu, yakın birvtanıdığım Astsubay emekli oldu, emekli maaşını boşver, sadece oyaktan 1 Milyon 100 Bin Tl ikramiye aldı, ikramiyenin bir miktarını Oyakta bıraktı, 16 Bin Tl. De ordan Maaş alacak ve iktidar bunlara tekrardan Zam verecek.Bunun yanında 24 Senesini dolduran ve emekli olacak Astsubay ve Rutbelilere Askeriyede emekli olmadan devam etmeleri halinde, Yine birtakım iyeştirmeler yapacakmış.

Memurpol0
Memur
02 Nisan 2023 11:00

Konuşmalara bakınca çoğu yazılanları belli bir tahsili olan polis yazmış olamaz diyorum inanın 80 yaşında ilkokul terk köylü memet ağa gibi muhabbet var

Marcioo
Kapalı
02 Nisan 2023 11:17

Suyun başındaki memurlar rahatsız anlaşılan. Onlara sözüm şu; KORKMAYIN, TİTREYİN

Handikappppp
Memur
02 Nisan 2023 12:06

İnanın hükümete çok kızıyorum yıllardır göz göre göre yuzbinlerce polisin hakkını vermediler. Bizi hiçe saydılar. Degersizlestirdiler. Ama ülkenin şu an ki halini gordugumde kimse kusura bakmasın mevcut düzenin tüm eksiklikleri ve aksakliklarina rağmen devam etmesi lazım. Yoksa muhalefet çıldirmis durumda terör kapıda sadece siyasi sonucu bekliyor.

karakol38
Yasaklı
02 Nisan 2023 12:47

Aynen senin gibi düşünüyorum. Yemin olsun bir önceki seçimde muharrem ince ye oy verdim. Hayatımda hakkari yerel seçimleri dışında hiçbir zamam ak partiyede oy vermemiştim. Şuan durum çok kritik ülkenin bağımsızlığı her şeyden önce gelir. Dünyadaki ekonomik sıkıntı fed öncülüğünde devletlerin faiz artırımından kaynaklı kim gelirse farkeden birşey olmaz. Bizim Baykar, thyoe, Togg gibi markalarımızı çoğaltmamız lazım başka türlü ekonomik sıkıntılar hep devam edecek.
Handikappppp, 6 ay önce

İnanın hükümete çok kızıyorum yıllardır göz göre göre yuzbinlerce polisin hakkını vermediler. Bizi hiçe saydılar. Degersizlestirdiler. Ama ülkenin şu an ki halini gordugumde kimse kusura bakmasın mevcut düzenin tüm eksiklikleri ve aksakliklarina rağmen devam etmesi lazım. Yoksa muhalefet çıldirmis durumda terör kapıda sadece siyasi sonucu bekliyor.

turbojet
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 12:48

İnanın hükümete çok kızıyorum yıllardır göz göre göre yuzbinlerce polisin hakkını vermediler. Bizi hiçe saydılar. Degersizlestirdiler. Ama ülkenin şu an ki halini gordugumde kimse kusura bakmasın mevcut düzenin tüm eksiklikleri ve aksakliklarina rağmen devam etmemesi lazım. Yoksa iktidar çıldirmis durumda hırsızlar kapıda sadece siyasi sonucu bekliyor.

ay426
Aday Memur
02 Nisan 2023 13:21

Adam kopyala yapıştır yapıp farklı maillerle yorum yaziyo utanmadan!!! Bari trolleri liyakatli alın elinize yüzünüze bulastiriyorsunuz

turbojet, 6 ay önce

İnanın hükümete çok kızıyorum yıllardır göz göre göre yuzbinlerce polisin hakkını vermediler. Bizi hiçe saydılar. Degersizlestirdiler. Ama ülkenin şu an ki halini gordugumde kimse kusura bakmasın mevcut düzenin tüm eksiklikleri ve aksakliklarina rağmen devam etmemesi lazım. Yoksa iktidar çıldirmis durumda hırsızlar kapıda sadece siyasi sonucu bekliyor.

Toplam 380 mesaj
«78910111213141516171819

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi