Editörler : Kubil ay
«456789101112131415»

Android60
Genel Müdür
25 Mart 2023 12:36

Bu 12 36 sistemi ne olucak geri gelecek mi?

PHILIPS42
Şef
25 Mart 2023 12:42

Yarası olan gocunur, eğer sen fetöcüysen hak etmişsin demektir, zaten haksızlıkla atılanlar bu yaftadan müstesna
Polis34345, 6 ay önce
Bir gün bir iftira uğruna mesleğinden olursan o zaman anlarsın

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 12:44

Tabiki hatta asker polis süresiz izinli sayılacak.

Android60, 6 ay önce

Bu 12 36 sistemi ne olucak geri gelecek mi?

Bybamsı
Aday Memur
25 Mart 2023 12:56

O nemi yeğen zamanında bulunduğum ilçede DYP ilçe başkanı tayin yapıyordu biz bunlarıda gördük şimdikiler yine iyi.
Muratt16, 6 ay önce
Daha iyi olur 100 kişinin yaşadığı ak parti ilçe başkanı bile memura dayılık taslıyor

Muratt16
Memur
25 Mart 2023 12:59

Şuan farklı değil mi polisi sıraya dizdiler yok ilçe bilmem ne müdürünü durdurdu diye sürdüler bana vicdanına göre cevap ver bugün sıradan bir ilçe başkanı seni istese 1 telefonla istediği yere sürdüremez mi sırf istedi diye
Bybamsı, 6 ay önce
O nemi yeğen zamanında bulunduğum ilçede DYP ilçe başkanı tayin yapıyordu biz bunlarıda gördük şimdikiler yine iyi.

Asdewqa
Aday Memur
25 Mart 2023 13:20

Hdp'ye bakanlık falan verilmeyeceğini hdpninde böyle bir isteğinin olmadığını defalarca dile getirdiler. Kaldı ki Hdp ile CHP ittifak kurmadı. Kılıçdaroğlu her aday gibi herkesin oylarına talip. Akp ile Gaffar Okkanın katilleri hizbullahın siyasi uzantısı hüda par ittifak kurdu. Buna ne diyeceksin? Aynı masada buna sesini çıkarmayan MHP de var. Yakışıyor mu?

Hkn5560, 6 ay önce

Açık açık pkk yı destekleyen hdp ye bakanlık verilmesi ni normal karşıladığınızı söylemek için hüdapar ile kıyaslamaya çalışman biraz mantık dışı olmuş. yani hüdaparda mı pkk yı destekliyor demek istedin anlamadım kıyasın nedir yani burda.

tarafsiz01
Şef
25 Mart 2023 13:32

Herhangi bir parti önemli değil, önce geçmiş icraatlerine bakarım , toplumdaki imajı nedir ? Hakkında dedikodu var mı ? Bir insana güvenmeniz için önce size güven vermiş olması gerekir değil mi ? Tecrübeli olmasına bakarım ? İşin ehli mi değil mi ? Bu soruların cevabını veriyorsa o zaman veririm .

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 13:34

Polisi sıraya dizdiren

Polise tokat atan

Polise yumruk atan

Polisi tehdit eden garo gibi vekiller

Polise biz kazanınca keleşi size çevireceğiz diyenler

Polisevini arayıp daha adayken bile küfürler savuran

lar

Şehit bacısına küfür eden vekiller bitmedi bitmezde bu adamların aday olduğu yerde asla bunlara oy verilmemeli parti marti farketmez.

İyiki sistem değişti artık partiler çok önemli değil benim için. Önemli olan başkanlık seçimi ve bakan atamalarının alanında başarılı insanlardan olması.

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 13:47

Hizbullahı, jitemi, ve ismini kullanmak istemediğim pkkyla mücadele etmek için kurdurulmuş diğer yapılarıda kimlerin ne amaçla kurdurduğunu biraz daha araştırmanı tavsiye eder ve bu konuyu burada kapatırım.

Hdp nin bakanlık istemediği konuya gelince yüzde 10 ile cumhurbaşkanı ellerinde tutsalar yeter bakanlığa gerek yok diyorlar öylemi.

Asdewqa, 6 ay önce

Hdp'ye bakanlık falan verilmeyeceğini hdpninde böyle bir isteğinin olmadığını defalarca dile getirdiler. Kaldı ki Hdp ile CHP ittifak kurmadı. Kılıçdaroğlu her aday gibi herkesin oylarına talip. Akp ile Gaffar Okkanın katilleri hizbullahın siyasi uzantısı hüda par ittifak kurdu. Buna ne diyeceksin? Aynı masada buna sesini çıkarmayan MHP de var. Yakışıyor mu?

pomem24
Şef
25 Mart 2023 14:18

Şimdi öyle oluyor. X şahıs senin bu yazıları görüyor ve cimer yada mail yolu ile linkini/ ekran görüntüsünü alıyor Egm ye ihbar ediyor. Akabinde egm memurlar netden kullanıcı adını ve kime ait olduğu ile ip bilgisini isitiyor. Serverleri ülke çinde olduğu için senim portuna kadar görebiliyor ve ip ile portunu bildiriyor. Akabinde siber bu bu nickin hangi adsl sahibine ait olduğu tespit edip idari soruşturmacı bildiriyor. Sonuç düşüneceni bildirdiğin için ceza alıyorsun ceza alman doğrumu bence yanlış ama kanunda belirtildiği için uygulanıyor. bilmem anlatabildin mi.
karakol38, 6 ay önce
Burda nickin neyse osun korkmana gerek yok. Bu forumda yazı yazdığı için soruşturma açılan 1 kişi bile yok açılamazda zaten üye olurken kimse kimlik ibraz etmiyor.

lucifer0691
Aday Memur
25 Mart 2023 14:19

Aslında anlamak istediğiniz şekilde anlamak oldu ama bu. Malum siyasi tartışmalarda taraf olanlar karşısındakini belli bir kalıba veya fikre oturtmadan rahat edemiyor.

HDP'ye bakanlık verilecek olması beni tedirgin eder desteklenecek bir tarafı yok bunun çünkü niyetleri ve amaçları belli. Yalnız iyi parti tarafının bu konuda tutumlarınıda görmezden gelemeyiz hdp ile ufak bir bakanlık veya vaat etkileşimi iyi partiyi anında masadan kaldırabiliyor keza Kılıçdaroğlu'nun adaylığında bile memnuniyetsiz tavırları belli.

Önceki postumda demek istediğim şu HDP ne ise Hüda-Par'da benim için o birbirinden farksızlar benim gözümde çünkü birer terör örgütü destekçileri. Hizbullah günümüzde eylemlerini tam anlamıyla sürdürüyor olsa idi Hüda Par'dan onları desteklemiyoruz çıkışı değil HDP'nın Pkk'ya desteği gibi Hüda Par'ında Hizbullah'a birebir desteğini görebilirdik. Benim için pkk ne ise hizbullahta odur. Terörist teröristtir. Zamanında pkkya silah doğrulttu diye hizbullah bi meşruiyet kazanmadı kazanamaz. Keza yapmış oldukları işkence yöntemleri ortada iken. İslamofobik hiç bir örgütün savunulabilecek tarafı yoktur.

Miroğlu konusunda doğru pkk'ya taraf bir yazar değildi ama potansiyeldi. Üniversite'de karşımızda sürekli Türklerin sürdüğü Süryaniler diye vurgu yapması dikkatimizi çekti sanki tek sürülen Süryaniler ve Yakutistanda Türkler yaşamıyormuş gibi.

Bu konudaki söyleminiz biraz tutarsız aslında neden ?

Cezaevine girme sebebi Miroğlu'nun "Sayın Öcalan'ın sağlığıyla oynanamaz. Türkiye'yi çatışmaya sürükleyebilecek bu iddialar araştırılmalıdır",

"PKK bu ülkenin gerçeğidir. Bu sınır ötesi operasyonlarıyla çözülemez. Türkiye bu gerçekle yüzleşmelidir"

Bu sözler Öcalan'a ve örgüte karşı ılıman yaklaşmak işi siyasi noktaya taşıyıp orada çözüm bulunması gerektiğini savunan bir insan.

Siz bunu söylemini savunuyor musunuz ? Savunuyorsanız şayet HDP ile müzakerede de bir sorun görmemeniz gerekmez mi ?

Hkn5560, 6 ay önce

Açık açık pkk yı destekleyen hdp ye bakanlık verilmesi ni normal karşıladığınızı söylemek için hüdapar ile kıyaslamaya çalışman biraz mantık dışı olmuş. yani hüdaparda mı pkk yı destekliyor demek istedin anlamadım kıyasın nedir yani burda.

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 14:25

Gerçekten bu konuları uzatmak istemiyorum mecbur kalıp çoğuna cvp verdim. Hüdaparıda hdp side akp side chp side iyiside kötüsüde her partinin eksikleri vardır benide partiler ilgilendirmiyor zaten.

Başkan adaylarına bakarak bir tercih yapacağız okadar.

lucifer0691, 6 ay önce

Aslında anlamak istediğiniz şekilde anlamak oldu ama bu. Malum siyasi tartışmalarda taraf olanlar karşısındakini belli bir kalıba veya fikre oturtmadan rahat edemiyor.

HDP'ye bakanlık verilecek olması beni tedirgin eder desteklenecek bir tarafı yok bunun çünkü niyetleri ve amaçları belli. Yalnız iyi parti tarafının bu konuda tutumlarınıda görmezden gelemeyiz hdp ile ufak bir bakanlık veya vaat etkileşimi iyi partiyi anında masadan kaldırabiliyor keza Kılıçdaroğlu'nun adaylığında bile memnuniyetsiz tavırları belli.

Önceki postumda demek istediğim şu HDP ne ise Hüda-Par'da benim için o birbirinden farksızlar benim gözümde çünkü birer terör örgütü destekçileri. Hizbullah günümüzde eylemlerini tam anlamıyla sürdürüyor olsa idi Hüda Par'dan onları desteklemiyoruz çıkışı değil HDP'nın Pkk'ya desteği gibi Hüda Par'ında Hizbullah'a birebir desteğini görebilirdik. Benim için pkk ne ise hizbullahta odur. Terörist teröristtir. Zamanında pkkya silah doğrulttu diye hizbullah bi meşruiyet kazanmadı kazanamaz. Keza yapmış oldukları işkence yöntemleri ortada iken. İslamofobik hiç bir örgütün savunulabilecek tarafı yoktur.

Miroğlu konusunda doğru pkk'ya taraf bir yazar değildi ama potansiyeldi. Üniversite'de karşımızda sürekli Türklerin sürdüğü Süryaniler diye vurgu yapması dikkatimizi çekti sanki tek sürülen Süryaniler ve Yakutistanda Türkler yaşamıyormuş gibi.

Bu konudaki söyleminiz biraz tutarsız aslında neden ?

Cezaevine girme sebebi Miroğlu'nun "Sayın Öcalan'ın sağlığıyla oynanamaz. Türkiye'yi çatışmaya sürükleyebilecek bu iddialar araştırılmalıdır",

"PKK bu ülkenin gerçeğidir. Bu sınır ötesi operasyonlarıyla çözülemez. Türkiye bu gerçekle yüzleşmelidir"

Bu sözler Öcalan'a ve örgüte karşı ılıman yaklaşmak işi siyasi noktaya taşıyıp orada çözüm bulunması gerektiğini savunan bir insan.

Siz bunu söylemini savunuyor musunuz ? Savunuyorsanız şayet HDP ile müzakerede de bir sorun görmemeniz gerekmez mi ?

Adcet
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 14:28

Sende haklisin yasal bir parti olan Hdp ile ittifak yapılırsa terörist oluyor ama pkk elebaşı Abdullah Öcalan ile ittifak yapılırsa, kardeşi Trtye cikarilirsa terör örgütü ile ittifak olmuyor öyle mi? Andımızı kaldıran, resmi kurumlardan T.C. ibaresini kaldıran, asker şehide bir kaç kelle diyen, Türk lirasını itibarsizlaştiran, milleti sefalete sürükleyen, depremde vatandaşını mağdur eden bu zamana kadar muhalefetti değil mi? Siz akillanmazsiniz arkadaş. Deveye diken insana si....n yaranirmis zaten
egeliinci, 6 ay önce

emirxz

Türk bayrağından rahatsız

Türk denmesinden rahatsız

Atatürkten rahatsız

Türk ordusundan rahatsız

İha Siha dan rahatsız

Özel Harekattan rahatsız

Hdp ile ittifak kurup bakanlık pazarlığı yapan chp değil mi kardeş

düz0polis
Aday Memur
25 Mart 2023 14:48

taşaklarını traş etmeye jilet bulamazsın...

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 14:52

Trt ye çıkarılan osman öcalan pkk itirafçısı ve pkk yı kötüleyen ifşa eden biridir

Pkk kanallarına çıkarılan kılıçdaroğlu sezgin tanrıkulu özgür özel ve gürsel tekin ise Türkiyeyi kötüleyen kişilerdir.

25 Mart 2023 14:57

CHP kazanırsa etkisi fevkalâde olur bence. Öncekinde altimiza sıçıyorduk bunlar gelincede ossurukla beraber sıçmaya başlarız. Donumuza doldurunuz ellaaam.

pomem24
Şef
25 Mart 2023 14:59

Bana hangi ittifaka yada bireysel adaya oy kullanmayı düşünüyorsun diye sorduklarında şöyle demeyi tercih ediyorum; Tüm seçmenler gibi bende oyumu kullanırken şunlara dikkat edeceğim, Adaletli yönetim sergileyen, Her düzeyde Liyakata önem veren, Halk arasında ırk din mezhep sınıf ayrımı yapmayan, Her anlamsa Şeffaf olan, Kamu yararına olup barışcıl eylemlere müdahale etmeyen, Adalette bağımsızlığını sağlayan, İnsanları ayrıştırmayan, Ülkenin menfaatlerini yönelik çalışan, İsrafı , torpili ve ocu bucu yu önleyen, Özgürlüklere önem veren, Misakı milli sınırlarından taviz vermeyen, Tüm terör örgütleri ile gerçek bir mücadeleye giren, Cumhuriyetim temel kazanımları ile değiştirilmesi teklif edilemeyecek maddeleri sindiren ve kabul eden, Vatandaşın kanunlar çevrevesinde düşüncesini açıklaması yada hakkını araması nedeniyle soruşturmaya, sürgüne, mobbinge maruz bırakmayacak, Ekonomik anlamda her bireyin refah yaşam sürmesini sağlayabilecek bir aday olursa ona oy vermeyi düşünebilirim diyorum.

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 15:04

Muhalefet dediğiniz chp 1923 den 1950 ye kadar tek parti iktidarıydı.

Bu ülkeye kazandırdığı bmw audi mercedes opel toros tofaş hacı murat markaları için kendilerine minnettarız.

Esesliadam
Aday Memur
25 Mart 2023 15:31

Hdp ile ittifak kurulacak diyenlere soruyorum 20 sene önce pkk ve ayrılık destekçileri bugün gibi bu kadar rahatlar miydi adam polisin onunde slogan atıyor ve biz otobüsün içine saklanmak zorunda kalıyoruz taslanmamak için sizlere soruyorum?

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 15:41

Arkadaşım yanlışın var pkk lılar mağaralardan başımızı çıkaramıyoruz diye kendi kanallarında yada telsizlerinde konuşuyorlar. Mit de sürekli operasyon yapıyor artık.

Senin söylediklerin gezi olaylarında olduğu gibi lgbt lirerin yürüyüşünde olduğu gibi hdp mitinglerinde yada diğer gurupların mitinglerinde olduğu gibi slogan atan sempatizanlar. Bunlardan meclistede çok var

Ama sen aslında bu soruyu özgürlük yok tek adam rejimi var diyenlere sorman lazım değilmiydi.

Esesliadam, 6 ay önce
Hdp ile ittifak kurulacak diyenlere soruyorum 20 sene önce pkk ve ayrılık destekçileri bugün gibi bu kadar rahatlar miydi adam polisin onunde slogan atıyor ve biz otobüsün içine saklanmak zorunda kalıyoruz taslanmamak için sizlere soruyorum?
Toplam 380 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi