Editörler : Kubil ay
«5678910111213141516»

Esesliadam
Aday Memur
25 Mart 2023 16:18

Ben şu an idarecilere soruyorum bugün onlar aynı şeyi yapsa onlara da aynı şeyi sorarım hangi ülkede vatan hainlerine karşı bu kadar hoşgörü var?
Hkn5560, 6 ay önce

Arkadaşım yanlışın var pkk lılar mağaralardan başımızı çıkaramıyoruz diye kendi kanallarında yada telsizlerinde konuşuyorlar. Mit de sürekli operasyon yapıyor artık.

Senin söylediklerin gezi olaylarında olduğu gibi lgbt lirerin yürüyüşünde olduğu gibi hdp mitinglerinde yada diğer gurupların mitinglerinde olduğu gibi slogan atan sempatizanlar. Bunlardan meclistede çok var

Ama sen aslında bu soruyu özgürlük yok tek adam rejimi var diyenlere sorman lazım değilmiydi.

25 Mart 2023 16:24

Siyaset için kimseyle kötü olmayın siz birbirinizi kirarsiniz onlar yollarına devam ederler çünkü siyaset bir menfaat birliğidir menfaatlerina nasıl gelirse öyle tavır takinirlar.. Mesela geçmişte gel hocam bu hasret son bulsun dediler.. Aksi konuşana hakaret ettiler.. Dün fetoye menfaatleri vardı sonra bitti.. Hdp ile yakinlastilar çözüm sürecinde davulla zurnayla terorust karşılayıp çadır mahkemesi kurdular.. Bu ülkede özel harekat pkk yi ıraktan aldı konvoy halinde koruyarak suriyeye götürdü.. Ozaman hdp den menfaatleri vardı... Bugün hdp tekrar yanassa yarın kimse tekrar cozum süreci olmayacağına garanti verebilir mi?.. Ekonomide yazsam buraya sayfalar sığmaz onun için herkesin geçmişe bakınca gördükleri farklıdır herkes kararını sandıkta buna göre verir siz birbirinizi kırmayın bizler polisiz emir eriyiz birer sayıdan ibaretiz sadece oy zamanı adam yerine koyulmaya çalışırız.. Hayırlı ramazanlar....

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 16:44

Siyaset yapmayın diyorsun kendin yapıyorsun.

Ozaman bende soruyu şöyle soruyum

Dün fetoyla dini bir cemaat olduğunu sanarak beraber olanlarmı yoksa bugün terör örgütü olduğunu bilerek beraber olanlarmı.

Dün pkk nın belinin kırılmadığı zamanda çözüm sürecini kabul etmeyen pkk teslim olmasın çatışmalar devam etsin diyerek karşı gelip aynı kişilerin bugün pkknın belinin kırılmaya başladığında çatışmalar dursun çok pkklı ölüyor diyerek çözüme dönülsün diyenlerlemi yoksa çözüm sürecini mayın döşeyerek özerklik ilan ederek yatağındaki polisleri şehit ederek bozan pkknın belini kıranlarlamı.

yakışıgım, 6 ay önce

Siyaset için kimseyle kötü olmayın siz birbirinizi kirarsiniz onlar yollarına devam ederler çünkü siyaset bir menfaat birliğidir menfaatlerina nasıl gelirse öyle tavır takinirlar.. Mesela geçmişte gel hocam bu hasret son bulsun dediler.. Aksi konuşana hakaret ettiler.. Dün fetoye menfaatleri vardı sonra bitti.. Hdp ile yakinlastilar çözüm sürecinde davulla zurnayla terorust karşılayıp çadır mahkemesi kurdular.. Bu ülkede özel harekat pkk yi ıraktan aldı konvoy halinde koruyarak suriyeye götürdü.. Ozaman hdp den menfaatleri vardı... Bugün hdp tekrar yanassa yarın kimse tekrar cozum süreci olmayacağına garanti verebilir mi?.. Ekonomide yazsam buraya sayfalar sığmaz onun için herkesin geçmişe bakınca gördükleri farklıdır herkes kararını sandıkta buna göre verir siz birbirinizi kırmayın bizler polisiz emir eriyiz birer sayıdan ibaretiz sadece oy zamanı adam yerine koyulmaya çalışırız.. Hayırlı ramazanlar....

25 Mart 2023 19:15

Benim ne demek istediğimi yan anlamıyon yada anlamak istemiyon diyorum ki siyasiler menfaatlerine ne gelirse onu yapar dün menfaatleri o yöndeydi bugün başka yönde yarın da ne olacağı belli değil Biz kendimize bakacaz sen hayatından memnun musun Memnun san verirsin değilsen vermezsin senin siyasetin oy atarken olur gelip burda ahkam kesmeyle olmaz... Daha da açık konuşayım geçmişte bugün veya gelecekte fetoye Pkk ya göz kırpan güzelleme yapan beraber yol yürüyen herkangi terör örgütü ile iş tutan kim varsa yedi ceddini s2im anladın mı?

Hkn5560, 6 ay önce

Siyaset yapmayın diyorsun kendin yapıyorsun.

Ozaman bende soruyu şöyle soruyum

Dün fetoyla dini bir cemaat olduğunu sanarak beraber olanlarmı yoksa bugün terör örgütü olduğunu bilerek beraber olanlarmı.

Dün pkk nın belinin kırılmadığı zamanda çözüm sürecini kabul etmeyen pkk teslim olmasın çatışmalar devam etsin diyerek karşı gelip aynı kişilerin bugün pkknın belinin kırılmaya başladığında çatışmalar dursun çok pkklı ölüyor diyerek çözüme dönülsün diyenlerlemi yoksa çözüm sürecini mayın döşeyerek özerklik ilan ederek yatağındaki polisleri şehit ederek bozan pkknın belini kıranlarlamı.

zeybek11
Memur
25 Mart 2023 19:35

Fetö, pkk gibi örgütlerin arkasında Amerika var. Tahmin edin Amerikanın Pkk nın Fetö nün şuanki adayı kim!

Nrll
Aday Memur
25 Mart 2023 19:35

bırakın onu bunu, buna cevap versin biri.. boş argümanlarla sacma sapan tartismayin. bana destek veren vatansever olur milli olur. bana destek vermeyen tüü kaka olur terorist olur...
Nrll, 6 ay önce
Emniyet Genel Müdürlüğü atama tayin branştan cikarilma vb. Haksızlık olduğun da mahkeme kararlarini uyguluyor mu? Başka birşey demiyorum.

serdar34
Aday Memur
25 Mart 2023 19:36

Google zübükzade yazdım filmi izliyorum adamı hiç sevmem (aziz nesini) düşüncelerini de benimsemem ama hakverdim şindi :))

zeybek11
Memur
25 Mart 2023 19:37

Gerçek bir chp li arıyorsanız ismi Muharrem İnce

Nrll
Aday Memur
25 Mart 2023 19:46

burayi troller basmış.. hayırdir. ben devletin polisiyim. hükümetler gelir gider. ama korkusu olanlar var sanki . ekşi yemedim karnim agrimaz. ekşi sevenler düşünsün.
25 Mart 2023 19:57

O tas atanları vur bakalım ilk kim sahip çıkacak katil polis diye kim meydanlara inecek

Esesliadam, 6 ay önce
Hdp ile ittifak kurulacak diyenlere soruyorum 20 sene önce pkk ve ayrılık destekçileri bugün gibi bu kadar rahatlar miydi adam polisin onunde slogan atıyor ve biz otobüsün içine saklanmak zorunda kalıyoruz taslanmamak için sizlere soruyorum?

Hkn5560
Şube Müdürü
25 Mart 2023 20:02

Ben seni gayet iyi anlıyorum sadece bir partinin uygulamalarını anlatarak siyaset yapmayalım siyasiler menfaatlerine göre davranır demedinmi.

Bunu derken siyaset yapmış olmadınmı. Sadece bir partiyi hedef alarak değilde bütün siyasiler partiler aynı desen siyasi değilde yüzeysel konuşsan zaten sana kimse bir cvp da yazmazki.

Ayrıca sen şimdi hdp ile fetö ile ortaklık yapıyor diye adamların ceddine atalarına küfür ederken hiç düşnüyormusun bu adamların ataları kimdir cedd nereye kadar dayanıyor diye. Belki ceddlerinde evliya alim vardır.

yakışıgım, 6 ay önce

Benim ne demek istediğimi yan anlamıyon yada anlamak istemiyon diyorum ki siyasiler menfaatlerine ne gelirse onu yapar dün menfaatleri o yöndeydi bugün başka yönde yarın da ne olacağı belli değil Biz kendimize bakacaz sen hayatından memnun musun Memnun san verirsin değilsen vermezsin senin siyasetin oy atarken olur gelip burda ahkam kesmeyle olmaz... Daha da açık konuşayım geçmişte bugün veya gelecekte fetoye Pkk ya göz kırpan güzelleme yapan beraber yol yürüyen herkangi terör örgütü ile iş tutan kim varsa yedi ceddini s2im anladın mı?

zeybek11
Memur
25 Mart 2023 20:52

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Kılıçdaroğlu nun arkasında Amerika var. Bunu inkar edecek biri var mı söyleyin ?

orhanzay
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 21:19

Bu teşkilatın kuruluşu 1845, mevcut partilerin hiçbiri yoktu hatta Cumhuriyet bile ilan edilmemişti.

Partiler gelir geçer teşkilatımız görevine devam eder, aralarda ruhunu,oyunu,beynini ve hatta bedenini parti cemaat vb. Oluşumlara satanlar elenir oyundışı kalır.

Siz siz olun...

abi,kardeş,arkadaş yada öylesine bir adam tavsiyesi olarak kabul edin, Yüce Allahtan, onun vekili Hz.Muhammet Mustafa'dan(sav.),al bayraktan ve onun savunucularından başkasına meyil etmeyin.

Partiler sizden değil, siz onlardan üstünsünüz.

vekil değil ,asilsiniz.

Gaz ile değil,ahlak ve hakkaniyetle çalışın.

Küçük çıkarlar için partilerin vekillerin bakanların kapısını aşındırmayın çünkü, siz onlara değil anlar size muhtaç.

Bir oyunuz var seçim günü gönlünüzce kullanın, oyunuz iktidar olur yada olmaz üzülmeyin siz değerlisiniz.

Birlik olmaya özen gösterin.

Velhasılı, biz polisler ülkenin iyi günündede kötü günündede görevde olacağız, Allah bizleri iyilerle haşretsin...

esesavax
Aday Memur
25 Mart 2023 21:23

ınce ve aksenere vercem akp ekonomıyı ulkeyı cok kotu yonettı hayatta vermem

turbojet
Daire Başkanı
25 Mart 2023 21:27

20 YILLIK İKTİDAR BOYUNCA POLİS İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPMAYAN BUNDAN SONRA DA BİR ŞEY YAPMAZ...

turbojet
Daire Başkanı
25 Mart 2023 21:34

20 YIL

Polis34345
Aday Memur
25 Mart 2023 21:59

Büyük konusma bizde senin gibi şüpheyle bakardik Allah başına vermesin yine de çok zor çünkü yaşamadan anlamaz kimse. Ama hiç şimdi iyi olmuş dersiniz biri kendini kurtarmak için size de çamur atınca o zaman kimse duymaz sesini anlarsin
PHILIPS42, 6 ay önce
Yarası olan gocunur, eğer sen fetöcüysen hak etmişsin demektir, zaten haksızlıkla atılanlar bu yaftadan müstesna

Gururu65
Daire Başkanı
26 Mart 2023 10:43

Burda HDP' ye laf demeniz elbette çok normal, herkes bunu kabul ediyor.HDP eşittir PKK bunuda kabul ediyorrrrr.Peki herkes erkek gibi cevap versinnn, EĞER HDP deseydiki ben Cumhurbittifakıni destekliyorum, o zaman Cumhur ittifaki ne yapacaktı, istemeyizmi diyecekti.Ama bakın delikanlı gibi cevap verin, sizce ne derdiler!

Ruhe25
Aday Memur
26 Mart 2023 10:53

Bir etkisi olacağını sanmıyorum 2. Şark kalkacak diyorlar kalkmazsa zaten yürürlükte olan birşey olduğu için değişen birşey olacağını sanmıyorum. Mesleğe başladığımızda arkadaş ortamında siyaset konuşuyorduk bir meslek büyüğümüz geldi ve dedi ki biz sürekli iktidarsız muhalefette kalamayiz çünkü iç işleri bakanına bağlıyız daima iktidarsız demişti o yüzden birşey değişmez kişisel kanaatim

Esesliadam
Aday Memur
26 Mart 2023 11:16

Ben taraf tutmuyorum eleştiri yapıyorum neden bu kadar taviz veriliyor benim derdim bu
aslanparçalar, 6 ay önce

O tas atanları vur bakalım ilk kim sahip çıkacak katil polis diye kim meydanlara inecek

Toplam 380 mesaj
«5678910111213141516»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi