Editörler : Kubil ay
«67891011121314151617»

Ahmet009009
Memur
26 Mart 2023 11:29

20 yılda birşey olmadı, bundan kötüsü olmaz herhalde en fazla bı 40 yıl daha bekleriz, onuda göremeyiz zaten 😄

zeybek11
Memur
26 Mart 2023 11:46

Cumhur ittifakı hdp yi kazanmak için çok fırsat verdi ama onlar tercihini kandilden yana kullandı. Böyle bir durumda ne chp nin ne de akp nin hdp ile ittifak kurması beklenemezdi ama millet ittifakı sırf kazanmak için hdpkk ya kucak açtı
Gururu65, 6 ay önce

Burda HDP' ye laf demeniz elbette çok normal, herkes bunu kabul ediyor.HDP eşittir PKK bunuda kabul ediyorrrrr.Peki herkes erkek gibi cevap versinnn, EĞER HDP deseydiki ben Cumhurbittifakıni destekliyorum, o zaman Cumhur ittifaki ne yapacaktı, istemeyizmi diyecekti.Ama bakın delikanlı gibi cevap verin, sizce ne derdiler!

zeybek11
Memur
26 Mart 2023 11:51

Hdpkk ak partiyle ittifak kurmak istese cumhur ittifakı sağ kesimden 1 oy bile alamaz. Geçmişte kazanılmaya çalışıldı olmadı olmuyor bu partinin kapatılması lazım

chochito
Memur
26 Mart 2023 16:03

Askere polise gelince mi hdpkk. Sağlık adalet forumlarında böyle cahil bi muhabbet döndüğünü göremezsin. Adamlar alım gücüne bakar bana ne veriliyo diye bakıyor çoğu Almanya ya gitmenin peşinde memleketi çoktan çıkarmış zihninden bir telegram grubu var 20 bin üye doktor olmuş. Milliyetçiyiz polisiz diye bir kesimi elde tutma gayretini bırakın herkesin kendi kararı var. Madem Hdpkk ysa ki katılıyorum ona ayrı bi parantez açalım, bu yapılanma doktora da hdpkk hemşireye de vs vs. Maaş mesleği değil mecbur yapacaklar mentalitesinde bakanlıkla bunlar iyi günler. İçişlerinden çıkmak lazım. Jandarma ve polis güvenlik bakanlığı oluşturulup bağlanmalı. Yeni başlayan 3-4 senelik arkadaşlar tapu memurundan nüfus memurundan Yıllık %40 fazla süre çalışıp %25 fazla maaş alıyor hani bunun silah tazminatı hayati risk payı doğu tayin derdi memleketinde çalışamazsını.

azmah
Genel Müdür
26 Mart 2023 17:11

HDP duruşu safı en net olan partidir mecliste oldukça şeffaf Aponun heykelini dikecez özgür olacak diyor PKK halk hareketidir diyor yeri safı belli olandan korkmayın bunlar küçük tehlike.Asıl tehlike bize bizden daha yakın davranıp her türlü sömürü ile bizi kendine bağlayan kişiliği yok etmek için memleketten uzak tutmak için her türlü mobingi meşru kılmak için kılıfı hazırlayanlardir.İcimize sinen bu tehlikenin farkında olmak, her türlü tehlikeden korunmak için yeterli PKK en hafif tehlikedir ülkenin bölünmesi en hafif tehlikelidir ben bunları görmüyorum bu ülkenin etnik olarak bölünmesi uzak ihtimal diğer tehlikeler o kadar çok ki onların farkına varmak lazım.

azmah
Genel Müdür
26 Mart 2023 17:14

Mezhepsel tehlikeler var mesela, kaşımasi deşmesi en kolay tehlike görünen düşmandan değil görünmeyen düşman tehlikeli mesela fetö kendi meclisini bombalayan tehlikele bu örgütlerden çok var.

azmah, 6 ay önce

HDP duruşu safı en net olan partidir mecliste oldukça şeffaf Aponun heykelini dikecez özgür olacak diyor PKK halk hareketidir diyor yeri safı belli olandan korkmayın bunlar küçük tehlike.Asıl tehlike bize bizden daha yakın davranıp her türlü sömürü ile bizi kendine bağlayan kişiliği yok etmek için memleketten uzak tutmak için her türlü mobingi meşru kılmak için kılıfı hazırlayanlardir.İcimize sinen bu tehlikenin farkında olmak, her türlü tehlikeden korunmak için yeterli PKK en hafif tehlikedir ülkenin bölünmesi en hafif tehlikelidir ben bunları görmüyorum bu ülkenin etnik olarak bölünmesi uzak ihtimal diğer tehlikeler o kadar çok ki onların farkına varmak lazım.

azmah
Genel Müdür
26 Mart 2023 17:17

Birde İngiliz istihbaratı var ki BBC nin Türkiye ile ilgili belgelerini YouTube dan izleyin bizi ne kadar çok hatta bizden daha iyi tanıdıklarını görürsünüz bu topraklarda çok Lawrence var.

azmah
Genel Müdür
26 Mart 2023 17:19

Bu Lawrencelerden bir tanesinin Temel amca olduğunu düşünüyorum.

Barricade
Şef
26 Mart 2023 19:03

Eksik yazmışsın dur bi kaçtane de ben ekleyim; çözüm sürecinde pkk lıları davul zurnayla karşılayanlarda onlardı,

öcalan ı sırf oy için trt ye çıkaranlarda onlardı değilmi kardeş anladın sen...

kral122, 6 ay önce

Pkk savunan hdp

Selo itini çıkmasını isteyen hdp

Kavala?nın çıkmasını isteyen hdp

Tüm teröritlerin çıkmasını isteyen hdp

DHKP-C?lileri salacak chp

Operasyonları durmasını isteyecen hdp

Özerklik isteyen hdp

Apo piçini üstündeki ağırlaştırılmış tecriti kaldırmak isteyen hdp

Ve tüm bunlara oy için onay veren chp

Pkk=Hdp =dhkpc =c .P bunlara oy verenlere de ??????.

Hkn5560
Şube Müdürü
26 Mart 2023 19:17

Osman öcalan pkk nın ölüm listesinde pkk itirafçısı olan biridir. Trt de pkk yı kötülemiştir.

Ayrıca pkk nın kanalına çıkan kılıçdaroğlu gürsel tekin özgür özel sezgin tanrıkulu nun pkk kanalında Türkiye yi kötülemesi hakkında ne düşünüyorsun.

Yine kılıçdaroğlunun danışmanının chp binasında pkk kanalında türk bayrağını kaldırtarak yaptığı program hakkında ne düşünüyorsun.

Barricade, 6 ay önce

Eksik yazmışsın dur bi kaçtane de ben ekleyim; çözüm sürecinde pkk lıları davul zurnayla karşılayanlarda onlardı,

öcalan ı sırf oy için trt ye çıkaranlarda onlardı değilmi kardeş anladın sen...

zeybek11
Memur
26 Mart 2023 20:07

Anlamazlar hocam bunlar Dimyat'a Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olacaklarının farkında değil. Muharebem inceye lafım kimsenin adamı değil chp adayı olsaydı diğer seçimde olduğu gibi yine Muharrem inceye oy verirdim. Ama şuan 2 aday var ve en hayırlısı RTE bunu göremeyenler var
Hkn5560, 6 ay önce

Osman öcalan pkk nın ölüm listesinde pkk itirafçısı olan biridir. Trt de pkk yı kötülemiştir.

Ayrıca pkk nın kanalına çıkan kılıçdaroğlu gürsel tekin özgür özel sezgin tanrıkulu nun pkk kanalında Türkiye yi kötülemesi hakkında ne düşünüyorsun.

Yine kılıçdaroğlunun danışmanının chp binasında pkk kanalında türk bayrağını kaldırtarak yaptığı program hakkında ne düşünüyorsun.

KeIebek
Aday Memur
26 Mart 2023 20:50

21 senedir bu teşkilatta olumlu olarak değişen ne var ona bakmak gerek.

Sayalım. Polisler askerlikten muaf oldu. Başka? Düşünüyoruz... Düşünüyoruz... Düşünüyoruz...

Yok... Yok oğlu yok...

Herşeyde geriye gittik. Üniforma değişti ama zihniyet her geçen gün daha kötü oldu. 21 günde yetişen amir sınıfı ortaya çıktı.

Şu an teşkilatta halinden memnun olan mutlu bir azınlık var. Bunlar genel müdürlükte, operasyonel ve rahat şubelerde çalışan personel. Geri kalan bütün personel mutsuz ve huzursuz.

Neden? Çünkü 2016 sonrasında Fetö terör örgütünden arındırılan yerlere liyakatli değil belli odaklara sadakatlı personel alındı. Nereye sadık olduklarını herkes biliyor, devletten ziyade x partisine ve y tarikatına.

Neyse sözün özü, buraya yazanlardan mevcut durumdan memnun olanlar ve mevcut durumu savunanlar teşkilattaki hali hazırdaki mutlu azınlıktaki personel.

14 Mayıs için bir oyum var. O oyu kime vereceğimden ziyade kime vermeyeceğim belli.

Nrll
Aday Memur
26 Mart 2023 21:41

20 yılda en guzel olan şey ; Mesala rütbe alamadin, ilden ilceye haksiz tayin gordun ilden baska ile tayin gordun. yada baska bir hakkini mahkeme yolu ile aradin, evet işte mucize burda... Mahkeme kararlarini EGM tanimiyor. kime sikayet edeceksin ?
KeIebek, 6 ay önce

21 senedir bu teşkilatta olumlu olarak değişen ne var ona bakmak gerek.

Sayalım. Polisler askerlikten muaf oldu. Başka? Düşünüyoruz... Düşünüyoruz... Düşünüyoruz...

Yok... Yok oğlu yok...

Herşeyde geriye gittik. Üniforma değişti ama zihniyet her geçen gün daha kötü oldu. 21 günde yetişen amir sınıfı ortaya çıktı.

Şu an teşkilatta halinden memnun olan mutlu bir azınlık var. Bunlar genel müdürlükte, operasyonel ve rahat şubelerde çalışan personel. Geri kalan bütün personel mutsuz ve huzursuz.

Neden? Çünkü 2016 sonrasında Fetö terör örgütünden arındırılan yerlere liyakatli değil belli odaklara sadakatlı personel alındı. Nereye sadık olduklarını herkes biliyor, devletten ziyade x partisine ve y tarikatına.

Neyse sözün özü, buraya yazanlardan mevcut durumdan memnun olanlar ve mevcut durumu savunanlar teşkilattaki hali hazırdaki mutlu azınlıktaki personel.

14 Mayıs için bir oyum var. O oyu kime vereceğimden ziyade kime vermeyeceğim belli.

Nrll
Aday Memur
26 Mart 2023 21:43

sen Allahmisin ? hayirliya hayirsiza karar veriyorsun ?
zeybek11, 6 ay önce
Anlamazlar hocam bunlar Dimyat'a Pirince Giderken Evdeki Bulgurdan Olacaklarının farkında değil. Muharebem inceye lafım kimsenin adamı değil chp adayı olsaydı diğer seçimde olduğu gibi yine Muharrem inceye oy verirdim. Ama şuan 2 aday var ve en hayırlısı RTE bunu göremeyenler var

zeybek11
Memur
26 Mart 2023 22:02

Amk s........ı burası forum sayfası herkes kendi görüşünü yazıyor. Hayırdır sende hakim misin önüne geleni yargılamaya çalışıyorsun
Nrll, 6 ay önce
sen Allahmisin ? hayirliya hayirsiza karar veriyorsun ?

KeIebek
Aday Memur
26 Mart 2023 22:29

Anayasanın ?Mahkemelerin bağımsızlığı? başlıklı 138. maddesinin dördüncü fıkrasına göre; ?Yasama ve yürütme organları ile idare, mahkeme kararlarına uymak zorundadır; bu organlar ve idare, mahkeme kararlarını hiçbir suretle değiştiremez ve bunların yerine getirilmesini geciktiremez?

Anayasayı dahi tanımayan, mahkeme kararlarını uygulamayan bir teşkilat kendi personelini ne kadar umursar? Tabi kararları uygulamayan aslında teşkilat değil özgüven zehirlenmesi yaşıyan makamlar/kişiler.

Nrll, 6 ay önce
20 yılda en guzel olan şey ; Mesala rütbe alamadin, ilden ilceye haksiz tayin gordun ilden baska ile tayin gordun. yada baska bir hakkini mahkeme yolu ile aradin, evet işte mucize burda... Mahkeme kararlarini EGM tanimiyor. kime sikayet edeceksin ?

Nedeyimki
Memur
26 Mart 2023 22:35

Bu konuyu ihraç fetoculer basmış CHP gelince göreve donecez diye hdpkk yi savunuyorlar başka açıklaması yok.

KeIebek
Aday Memur
26 Mart 2023 22:47

Kendisi gibi düşünmeyen herkes ya fetöcü ya pkk lı oluyor nedense.

Herkes sizinle aynı düşünmek zorunda değil. Takım tutar gibi siyasi parti tutmayın.

Hükümet =/= Devlet. Yani hükümet devlet değildir. Hükümetler gelip geçicidir, devletler bakidir. Türkiye Cumhuriyeti'de bakidir.

Kuyruğuna basılan herkes fütü fütü demekte sakınca görmüyor.

Fetö bir terör örgütüdür, fetullah gülen terörist başıdır. fetö soru çalarak kul hakkını yemiştir. Günümüzde ise "sözlü sınav" adı altında liyakatlı kişilerden ziyade biat edenler istihdam edilerek kul hakkı yenmektedir. Şimdi sadece fetö mü kul hakkı yemiştir?

Nedeyimki, 6 ay önce

Bu konuyu ihraç fetoculer basmış CHP gelince göreve donecez diye hdpkk yi savunuyorlar başka açıklaması yok.

karakol38
Yasaklı
26 Mart 2023 23:13

Belki öyle olanda vardır ama genelleme yapmak doğru değil hocam. Ben bile geçen senelere kadar chp diyen biriydim insanlar yanılabilir yanıltılabilir.
Nedeyimki, 6 ay önce

karakol38
Yasaklı
26 Mart 2023 23:30

Hdpkk ülkeyi bölmek isteyen bir oluşum. Ve chp nin bunlarla ittifak kurması beni ve benim gibileri rahatsız ediyor.
Toplam 380 mesaj
«67891011121314151617»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi