Editörler : Pangaea
25 Mart 2023 00:03

Din kültürü 2022 kontenjan

2604 kontenjan ile dkaba ağır bir darbe vurulduğunu düşünüyorum. 56 bin kişi içinde küçük bir orana tekabül ediyor.

bu saçmalığın sona ermesi için din kültürü öğretmenliği için yüksek lisans şartı getirilmeli. ilitam mezunlarının öğretmen olma hakkı elinden alınmalı ve mezun durumunda olmayanların sınava girişi yasaklanmalıdır. aksi takdirde diplomalar çöp olma yolunda ilerliyor.

nubidyum
Aday Memur
25 Mart 2023 00:37

Ne yüksek lisansı kardeşim? Herkes aynı KPSS sınavına giriyor. Başarılı olan atanıyor. İlitam mezunu kadar sen de yap ve atan. Nedir bu çekememezlik?

Samet ayd
Aday Memur
25 Mart 2023 04:23

Zamaninda 55 -60 puanla ataniyordunuz ??

meczupkız
Şef
25 Mart 2023 15:09

Hocalarım sıralamam 1400 bu sıralama ile Şanlıurfaya atanır mıyım

Samet ayd
Aday Memur
25 Mart 2023 15:28

Kesinlikle hocam..Hayırlı olsun..

wax meber
Memur
25 Mart 2023 18:54

ilitam mezunlarının seçinden sorna kpss'ye girişi yasaklanır diye ümid ediyorum.

nubidyum, 2 ay önce

Ne yüksek lisansı kardeşim? Herkes aynı KPSS sınavına giriyor. Başarılı olan atanıyor. İlitam mezunu kadar sen de yap ve atan. Nedir bu çekememezlik?

30 Mart 2023 11:07

ilitam ne?

wax meber
Memur
30 Mart 2023 12:12

açıktan iki yıl ilahiyat okuyanların ilahiyatı bedavadan lisansa tamamladığı yer. ilahiyatçılara atılmış en büyük kazık, hak gasbı.

elektrikadam, 2 ay önce

ilitam ne?

uguss94
Aday Memur
30 Mart 2023 13:53

Sonsuz degil kardeşim bu açık 8 kusur kadar zaten 56 bin mezun var ona göre iyi sayı ki 4-5 yılda 1k altini görürsünüz

31 Mart 2023 01:23

Aynı şekilde ilahiyatçıların ilköğretim dikapa atanması da hak gaspı değil mi? Direkt ilköğretim dikap eğitim fakültesi okuyanların hakki değil mi normalde.

wax meber, 2 ay önce

açıktan iki yıl ilahiyat okuyanların ilahiyatı bedavadan lisansa tamamladığı yer. ilahiyatçılara atılmış en büyük kazık, hak gasbı.

wax meber
Memur
31 Mart 2023 03:07

din kültürü öğretmenliği mi kaldı birader? benim girdiğim dönem olsaydı oraya kaydolurdum .şu an var olan bir bölüm olsa dediğine katılacağım da olmayan bölümün mağduriyeti mi olur. ayrıca zamanında bu bölümü uydurup ilahiyatçılar saf dışı bırakırılırken hiçbir dkabcı sesini çıkarmıyordu? buna da bir şeyler söyle istersen.

elektrikadam, 2 ay önce

Aynı şekilde ilahiyatçıların ilköğretim dikapa atanması da hak gaspı değil mi? Direkt ilköğretim dikap eğitim fakültesi okuyanların hakki değil mi normalde.

Ogretmendostu
Aday Memur
31 Mart 2023 08:30

Eğitim fakültesi dışında başka bir fakülteden öğretmen alımı saçmadır. Ben ne ilahiyatçıyı ne de çocuk gelişimciyi öğretmen olarak görüyorum . Öğretmen olmak istiyorsan eğitim fakültesine girip 4 sene alacaksın o dersleri bu kadar basit. Size gelince hak gaspı, başkasına gelince zamanında bölüm uydurma oluyor.

wax meber, 2 ay önce

din kültürü öğretmenliği mi kaldı birader? benim girdiğim dönem olsaydı oraya kaydolurdum .şu an var olan bir bölüm olsa dediğine katılacağım da olmayan bölümün mağduriyeti mi olur. ayrıca zamanında bu bölümü uydurup ilahiyatçılar saf dışı bırakırılırken hiçbir dkabcı sesini çıkarmıyordu? buna da bir şeyler söyle istersen.

wax meber
Memur
31 Mart 2023 12:24

sen neyi ne görürsen gör sana fikrini soran mı oldu hadi git teneffüse çocuklar yaramazlık yapıyo oyalanma burada

Ogretmendostu, 2 ay önce

Eğitim fakültesi dışında başka bir fakülteden öğretmen alımı saçmadır. Ben ne ilahiyatçıyı ne de çocuk gelişimciyi öğretmen olarak görüyorum . Öğretmen olmak istiyorsan eğitim fakültesine girip 4 sene alacaksın o dersleri bu kadar basit. Size gelince hak gaspı, başkasına gelince zamanında bölüm uydurma oluyor.

wax meber
Memur
31 Mart 2023 12:37

ha bi de bu din kültürü öğretmenliği denen bölümü de 1998'de ülkedeki din eğitimini baltalayıp tarikatlara devretmek isteyen 28 şubatçılarla destekçileri fetöcüler icat etmiştir. bu bölümü de canhıraş savunanlarda da iyi niyet aramayın.

Ogretmendostu, 2 ay önce

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi