Editörler : E.Kayı Han
25 Mart 2023 01:01

Adalet Bakanlığı GYS 2023

CTE açıklandı,

Adliyeler için ne zaman açıklanır tahminlerinizi bekliyorum...

ahmetzeki
Şube Müdürü
25 Mart 2023 12:35

Nisan ilk haftası olabilir mi

maratonton
Aday Memur
01 Nisan 2023 18:04

Ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı ayrıca aynı anda birden fazla unvan değişikliği sınavına başvuru yapilma ihtimali var mi

maratonton
Aday Memur
07 Nisan 2023 05:03

Gys ve üds yönetmeliği bu gece yayınlandı yakındır o zaman ilanın gelmesi inşallah

me1453
Aday Memur
07 Nisan 2023 07:41

Ben bu en az 4 yil toplamda 6 yil hizmeti olmasi gerekir cumlesi nedir arkadaslar sinava girebilmek ic9n 6 yilin icinde olmamiz yetmiyor mu illaki 6 yili tamam lamamiz mi gerekiyor

Nozdormu
Daire Başkanı
07 Nisan 2023 08:01

Geçen sinav il il di.

Bu sinav Türkiye genelinde mi olacak acaba

ahmetzeki
Şube Müdürü
07 Nisan 2023 11:48

Başvurular, adli destek ve mağdur hizmetleri müdür ve müdür yardımcısı kadroları ile merkez teşkilat kadroları için unvan; taşra kadroları için il ve unvan belirtilmek suretiyle yapılır.

Merkez teşkilat ve taşra kadrolarında görev yapan personel adli destek ve mağdur hizmetleri müdür ve müdür yardımcısı kadroları için yapılacak görevde yükselme sınavına başvurabilir.

Adli destek ve mağdur hizmetleri müdür ve müdür yardımcısı kadroları için yapılacak başvurular hariç olmak üzere;

a) Taşra kadrolarında görev yapan personel, kadrolarının bulunduğu il taşra kadroları veya merkez teşkilat kadroları için,

b) Merkez teşkilat kadrolarında görev yapan personel ise merkez teşkilat kadroları veya taşra kadroları için,

yapılacak görevde yükselme sınavına başvurabilir.?

Nozdormu, 2 ay önce

Geçen sinav il il di.

Bu sinav Türkiye genelinde mi olacak acaba

ahmetzeki
Şube Müdürü
07 Nisan 2023 11:51

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/04/20230407-6.htm

Ayın 15.ine kadar yayınlanır diye ümit ediyorum.

maratonton, 2 ay önce

Gys ve üds yönetmeliği bu gece yayınlandı yakındır o zaman ilanın gelmesi inşallah

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi