Editörler : Kubil ay
25 Mart 2023 02:25

Polisligi birakip Almanya'ya yerleşmek

Bu konu hakkındaki dusuncelerinizi alabilirmiyim arkadaslar siz olsaniz ne yapardiniz?

misyon.2010
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 03:25

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Gitmem

Soldierm
Yasaklı
25 Mart 2023 03:39

İmkânım olsun 1 dk durmam git imkanın varsa orda Türklerle takılma dil öğren en kısa zamanda işine gücüne bak bence bizim meslek bitmiş..

Gölge-Adam
Aday Memur
25 Mart 2023 03:40

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.
Bundan 20 yıl önce Almanya'ya gitme ve yerleşme imkanım varken polis olup vatanımda toprağımda kalmayı tercih ettim. Hiçte pişman değilim...

Gururu65
Daire Başkanı
25 Mart 2023 03:42

Hiç yorumları okumadan dirrk cevap yazıyorummm.Hemen yürü gittttttttttt.

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 03:45

Tskda rutbeli calistim pohte calistim senin gibi milli duygularla ulkede yalakaligin liyakatdan onde geldini gorunce imkanim varken degerlendirmek istiyorum ama tabi sen bu yonde karar vermisin saygim sonsuz devrem

Gölge-Adam, 6 ay önce
Bundan 20 yıl önce Almanya'ya gitme ve yerleşme imkanım varken polis olup vatanımda toprağımda kalmayı tercih ettim. Hiçte pişman değilim...

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 03:47

Kac tane emekliligi yaklasmis varsa hepsi aynisini soyluyor senin gibi devrem Allah yardimciniz olsun sizlerin diyor

Soldierm, 6 ay önce

İmkânım olsun 1 dk durmam git imkanın varsa orda Türklerle takılma dil öğren en kısa zamanda işine gücüne bak bence bizim meslek bitmiş..

Gölge-Adam
Aday Memur
25 Mart 2023 03:49

Allah yolunuda bahtinida açık eylesin . Tabiki durumunu zamanın şartlarına göre değerlendireceksin. Allah doğru karar vermeyi nasip etsin.
oljay, 6 ay önce

Tskda rutbeli calistim pohte calistim senin gibi milli duygularla ulkede yalakaligin liyakatdan onde geldini gorunce imkanim varken degerlendirmek istiyorum ama tabi sen bu yonde karar vermisin saygim sonsuz devrem

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 03:51

Amin Allah razı olsun hayirli ramazanlar bu arada herkese

Gölge-Adam, 6 ay önce
Allah yolunuda bahtinida açık eylesin . Tabiki durumunu zamanın şartlarına göre değerlendireceksin. Allah doğru karar vermeyi nasip etsin.
25 Mart 2023 05:32

Polislik mesleği bizden çok şey götürüyor. Çok yıpratıyor. Olduğumuz yerde sayıyoruz, bizi geliştirmiyor.

Almanya'ya git bence bir iki yıl zorluk cekersin ama ilerde kazanımların çok olur.

Asdewqa
Aday Memur
25 Mart 2023 05:47

Almanya'ya yerleş tabii ki. Biraz zorluk çekersin başlarda sonra dua edeceksin iyi ki geldim diye. Çoluğun çocuğunun hayatı kurtulur. Bu ülkenin geleceği karanlık. Bir cacık olmaz buradan. Bende gideceğim.

arnoldsivastagezer
Aday Memur
25 Mart 2023 06:03

Sana canı gönülden katılıyorum... Git imkanın varsa dönüp bakma bile
oljay, 6 ay önce

Sdtcngz
Şube Müdürü
25 Mart 2023 06:27

Öncelikle her şeyin hayırlısını dilemek gerek. Şahsi düşüncem bence kendine yapabileceğin en iyi şey olur.

Ben de emniyette bir dönem çalışmış ve istifa etmiş eski bir meslektaşın olarak kesinlikle sivil hayata geçmeni istiyorum.

Turist rehberi olarak çalışıyorum(Serbest) ve Emniyetten sonra o kadar güzel ki bir yere bağlı olmamak istediğin zaman çalışıp çalışmamak.

Ama yine de standartlarımı yükseltmek için ben de ABD ye yerleşmeyi ve orada bir acenta kurup işleri büyütmeyi hedefliyorum. Vize görüşmem olacak mayıs ayında olumlu ya da olumsuz bunu bilemem fakat olumsuz dahi olsa rotayı tekrardan yurt dışına çevireceğim.

Hayatta ilk etapta her şey yolunda gitmeyebilir, sakin ve sabırlı olursan her şeyin yoluna girdiğini göreceksin.

Emniyette istifa etmek cesaret ister, şartları iyi olduğu halde o kalıptan çıkmaktan korkan bir sürü insan tanıyorum. Cesaretini topla ve gereğini yap.

Sonra benim gibi Emniyette geçirdiğin her geçen gün aklına geldiğinde pişmanlık yaşama.

Shinnok01
Memur
25 Mart 2023 06:52

İmkanın varsa 1 dakka bile durma git kardeş. Hakkında hayırlısı olsun. 20 yıl dolmasına az kaldı bende bırakıp gideceğim nasipse inşallah.

akdenizlii
Aday Memur
25 Mart 2023 09:42

6 ay sonra gelipte türkiye çok güzel almanya batmış demede:):):))

akdenizlii
Aday Memur
25 Mart 2023 09:44

oğlum 20 sene önceyi geç 10 sene önce polis maaşı ile 1.5 senede sıfır araba alıyordun tabii kalınırsı şimdi başını kalırsın bu maaşla
Gölge-Adam, 6 ay önce

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 09:47

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin yorumunuzu olumsuz degerlendiren arkadaslarimda fikrini ogrenmek isterim

altıntaşli, 6 ay önce

Polislik mesleği bizden çok şey götürüyor. Çok yıpratıyor. Olduğumuz yerde sayıyoruz, bizi geliştirmiyor.

Almanya'ya git bence bir iki yıl zorluk cekersin ama ilerde kazanımların çok olur.

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 09:52

Tabi buda var akdenizli kur karsisinda maasimiz her gecen gun eriyor birakin maasi emekli olcak abilerimizin tazminati dahi eriyor tlde durdugu icin

akdenizlii, 6 ay önce
oğlum 20 sene önceyi geç 10 sene önce polis maaşı ile 1.5 senede sıfır araba alıyordun tabii kalınırsı şimdi başını kalırsın bu maaşla

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 09:55

O karakterde bir insan değilim Allah da o karakterdeki insanlardan uzak tutsun

akdenizlii, 6 ay önce
6 ay sonra gelipte türkiye çok güzel almanya batmış demede:):):))

oljay
Aday Memur
25 Mart 2023 09:56

Hakkimizda hayırlısı olsun insallah

Shinnok01, 6 ay önce

İmkanın varsa 1 dakka bile durma git kardeş. Hakkında hayırlısı olsun. 20 yıl dolmasına az kaldı bende bırakıp gideceğim nasipse inşallah.

koruma1903
Şef
25 Mart 2023 09:56

Dil var mı ne iş yapacaksınız planınız nedir biraz da bunları yazarsanız hayali olanlara da yol olur.
oljay, 6 ay önce

O karakterde bir insan değilim Allah da o karakterdeki insanlardan uzak tutsun

Toplam 71 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi