Editörler : gubaz"eskiyara"

spock
Daire Başkanı
29 Mart 2023 16:33

Evet mantıklı. Yani alakasız bir sebepten olduğunun ve bu sebebin ortadan kalktığını da belirtmek iyi olur.

travelltrue, 6 ay önce

buraya " pandemi nedeniyle ağustos ayına bırakıldı" eklenirse daha iyi olur

Feriduni
Şube Müdürü
29 Mart 2023 16:36

Kesinlikle eski tarihe çekilmeli. 2017'de il dışı Haziran'da olmuştu. Taşınma işlemi için bolca vakit kalmıştı.

popcorn007
Kapalı
29 Mart 2023 16:56

kesinlikle. Pandemi kalmadı artık bitti

spock, 6 ay önce

Evet mantıklı. Yani alakasız bir sebepten olduğunun ve bu sebebin ortadan kalktığını da belirtmek iyi olur.

popcorn007
Kapalı
29 Mart 2023 18:07

erken tarihte olması önemli

Feriduni, 6 ay önce
Kesinlikle eski tarihe çekilmeli. 2017'de il dışı Haziran'da olmuştu. Taşınma işlemi için bolca vakit kalmıştı.

gorkemkocaman
Aday Memur
30 Mart 2023 21:31

Tayinim çıktı diye eziyete katlanmak zorunda mıyım? Doğuda 5 sene çalışmışım, zorunlu hizmetimi tamamlamışım memleketine dönmek isteyen biriyim sadece. Böyle daha iyi bak sebebi şu hocam demek varken monşer falan filan haddini bil.

hsnsylk, 6 ay önce

yaz tatilini yapacaksın diye bir şart mı var monşer tayinin çıktıysa bir zahmet uğraş evini tut taşın, çok güzel bence bu sistem, emekli olnaların yerini açabiliyorlar artık.

oeusta
Aday Memur
31 Mart 2023 13:32

2022 yazında çok sorun yaşamış bir öğretmen olarak sonuna kadar hak veriyorum.

popcorn007
Kapalı
31 Mart 2023 17:04

Engelli öğretmen atamaları da mayıs ayında gerçekleşecekmiş.

spock
Daire Başkanı
01 Nisan 2023 03:01

Bana Cimer'den "görüşünüz alınmıştır katkınız için teşekkür ederiz" minvalinde bir cevap geldi.

gorkemkocaman
Aday Memur
01 Nisan 2023 08:54

Bana da öyle yazdılar. Olsun belki talep çok olursa üstlere ulaşır.

spock, 6 ay önce

Bana Cimer'den "görüşünüz alınmıştır katkınız için teşekkür ederiz" minvalinde bir cevap geldi.

01 Nisan 2023 19:31

Bu 45 bin atamadan sonra öne çekilse bile memleketinizde atanacak bir norm kalacağını mı düşünüyorsunuz. Bazı branşlar haricinde 2023 özür grubu kontenjanlarını kontrol ederseniz durumu daha iyi analiz edersiniz.

gorkemkocaman
Aday Memur
01 Nisan 2023 22:40

Baktım gayet güzel hocam Ocak özür grubu sizin branş belki sıkıntılıdır bilmiyorum

sınıfcı22754, 6 ay önce

Bu 45 bin atamadan sonra öne çekilse bile memleketinizde atanacak bir norm kalacağını mı düşünüyorsunuz. Bazı branşlar haricinde 2023 özür grubu kontenjanlarını kontrol ederseniz durumu daha iyi analiz edersiniz.

01 Nisan 2023 22:47

Branşınız nedir hocam. Kontenjana nasil bakıyorsunuz bilemiyorum ama 45 bin atamada kaç kontenjan dolacak geriye kaç tane kalacak buna bakmanızı tavsiye ederim. Hayal kırıklığı yasamamaniz için.

gorkemkocaman
Aday Memur
01 Nisan 2023 22:57

Özür grubuna baktım branş kimya hocam. 45 bin atamanın kontenjanlarını göremiyoruz henüz.

sınıfcı22754, 6 ay önce

Branşınız nedir hocam. Kontenjana nasil bakıyorsunuz bilemiyorum ama 45 bin atamada kaç kontenjan dolacak geriye kaç tane kalacak buna bakmanızı tavsiye ederim. Hayal kırıklığı yasamamaniz için.

popcorn007
Kapalı
02 Nisan 2023 00:12

45bin atama umarım bizim tayinleri etkilemez diyorum ama sonra bu tayin döneminde bizlere de çok güzel yerler açılacak diye teselli ediyorum kendimi. Allah'tan ümit kesilmez. Bir bakmışız hiç aklımıza bile gelmeyen güzel yerler açılmış.

gorkemkocaman
Aday Memur
02 Nisan 2023 04:19

Biz de öyle teselli ediyoruz kendimizi hocam inşallah

popcorn007, 6 ay önce

45bin atama umarım bizim tayinleri etkilemez diyorum ama sonra bu tayin döneminde bizlere de çok güzel yerler açılacak diye teselli ediyorum kendimi. Allah'tan ümit kesilmez. Bir bakmışız hiç aklımıza bile gelmeyen güzel yerler açılmış.

Dünyalım
Daire Başkanı
02 Nisan 2023 09:26

Hayırlısı olsun eski yâda yeni tarih...ben başka birşey sorayım sayın hocalarım; Eşim Nevşehir merkezde din kültürü öğretmeni Adanaya tayın isteyecek zorunlu hizmet yükümlülüğü var... normal süreyi beklemeden il dışı tayinlerde zorunlu hizmet yükümlülüğü olan bir başka ile tayin isteyebilir mi?

popcorn007
Kapalı
02 Nisan 2023 21:14

Eğer isteğe bağlı tayin isteyecekse sadece zorunlu hizmet olan okullar açılır sistemden. Zorunlu hizmet bölgesinde olmayan okullar zaten görünmez başvuru esnasında.

Fakat eş tayini yoluyla zorunlu hizmet yükümlülüğü olmuyor, ertelenmiş oluyor.

Dünyalım, 6 ay önce

Hayırlısı olsun eski yâda yeni tarih...ben başka birşey sorayım sayın hocalarım; Eşim Nevşehir merkezde din kültürü öğretmeni Adanaya tayın isteyecek zorunlu hizmet yükümlülüğü var... normal süreyi beklemeden il dışı tayinlerde zorunlu hizmet yükümlülüğü olan bir başka ile tayin isteyebilir mi?

Ahis
Şef
03 Nisan 2023 18:42

Arkadaşlar paylaşımları tam olarak okuyamadım,bir konuda bilginize danışmak istiyorum,deprem bölgesinde mazeret tayinine bakanligi belirlediği şartları tasimadigim için basvuramadim,bulunduğum deprem şehrinde de 2.yılım dolacak,milli eğitimin ildisi tayinleri bildiginiz uzere 3 yılını dolduranlar için geçerli bu yıl depremden dolayı ildisi tayin döneminde 3 yilini doldurmayanlara da bir hak verilir mi?Bu konu ile ilgili herhangi birsey duydunuz mu? Şehirde kalınacak hiç ev yok,iki aydır akrabaların yanındayım,evim ağır hasarliydi,esyalarim gitti,bu şartlar altında 3.yilimi nasıl tamamlarım bilmiyorum,konu ile birsey duyan olursa burdan iletmesi mümkün mü?

popcorn007
Kapalı
04 Nisan 2023 14:31

Tüm tayinlerin mayıs ayına çekilmesi elzem bir durum haline gelmiştir. Emeklilerden boşalan yerler sisteme yansımıyor, yansısa bile özür grubu atamasına aktarılıyor.

Selman34
Kapalı
04 Nisan 2023 14:47

Nisan-Mayıs ayınlarında tayinler yapılmalı Haziran ayı bitimine kadar da ilişik kesmeler tamamlanmalıdır. Tain iptali gibi saçma uygulamalara da artık son verilmelidir.

Toplam 63 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi