Editörler : **sude**
25 Mart 2023 14:20

MEB sözleşmeli büro personeli olarak atanıp gitmezsek ilerideki ÖSYM nin merkezi alımlarına başvuru

MEB sözleşmeli büro personeli olarak atanıp gitmezsek ilerideki ÖSYM nin merkezi alımlarına başvuru yapabilir miyiz bilgisi olan varmı

25 Mart 2023 14:34

Evet merkezi alımlar kadrolu oluyor bu sözleşmeli

FurkanBilisim
Aday Memur
25 Mart 2023 14:46

arkadaşlar keşke gitmeyeceğiniz kontenjanı boş yere doldurmasanız da bizim hakkımıza girmeseniz :)

Farukcuk
Aday Memur
25 Mart 2023 15:37

niye gitmiyorsunuz arkadaş rahatsız mısınız

Vakanüvis05
Aday Memur
25 Mart 2023 16:07

Eğer ösym yerleştirme yapıp gidilmezse 1 yıl tercih alınmıyor diye biliyorum iyi karar vermelisiniz ilerde mağdur olmamak için
25 Mart 2023 19:12

O merkezi alım için geçerli
Vakanüvis05, 6 ay önce
Eğer ösym yerleştirme yapıp gidilmezse 1 yıl tercih alınmıyor diye biliyorum iyi karar vermelisiniz ilerde mağdur olmamak için

Mgolll
Memur
25 Mart 2023 19:45

Keşke hiç basvurmasaniz da ugrasmasaniz

alonestyle
Aday Memur
25 Mart 2023 19:49

şimdiden kadro yakmaya hazırlanıyor adamlar 4001 olmamalıydı bu alımlar

Aşk Sonsuzken
Aday Memur
25 Mart 2023 19:53

Malatya da ev yok biz bile toki olmasa sokakta kalacaktik korka korka evdeyiz Umarım Malatyayi yazanlar kadro yakmaz gerçekten işini yapacak insanlara ihtiyaç var bir formda da dedim hayat 90 saniye kul hakkina cidden değmez

Mgolll, 6 ay önce

Keşke hiç basvurmasaniz da ugrasmasaniz

Mgolll
Memur
25 Mart 2023 19:56

Ayne tercih yaparken atanacaginiz yere sözleşmeli maaş hesaplamadan alacağınız maaşa yapacağınız ise bakın da kadro yakmayın

Aşk Sonsuzken
Aday Memur
25 Mart 2023 19:59

Ben o yazmasın bu yazmasin demiyorum 4001 verilmis yazacaklar elden bir şey gelmez emekleri de var sadece bazı şartları bilip gelin sabahın 04:17 'sinde kardaki halimizi görseler ne demek istediğimi anlarlar helede 2.deprem Rabbim kimseye yasatmasin

Mgolll, 6 ay önce

Ayne tercih yaparken atanacaginiz yere sözleşmeli maaş hesaplamadan alacağınız maaşa yapacağınız ise bakın da kadro yakmayın

mühendisyen789
Kapalı
25 Mart 2023 22:45

Aynı ben de Malatyaya atandım ev yok ben de böyle giderse ben de mebe başvuru yapacağım siz olsanız ne yapardınız
Aşk Sonsuzken, 6 ay önce

Malatya da ev yok biz bile toki olmasa sokakta kalacaktik korka korka evdeyiz Umarım Malatyayi yazanlar kadro yakmaz gerçekten işini yapacak insanlara ihtiyaç var bir formda da dedim hayat 90 saniye kul hakkina cidden değmez

Aşk Sonsuzken
Aday Memur
25 Mart 2023 23:06

Sen basvurmalisin kesinlikle çünkü sehirdesin ailenin yanında kalirsin ama şunu sen de biliyorsun ilçelerde de merkezde de sağlam yer kalmadı

mühendisyen789, 6 ay önce
Aynı ben de Malatyaya atandım ev yok ben de böyle giderse ben de mebe başvuru yapacağım siz olsanız ne yapardınız

yokbeolum
Aday Memur
26 Mart 2023 02:40

Ben 91 puanla yazacağım. Bana kendi bölümümden atanacağımin garantisini verebilir misiniz? Veremezsiniz çünkü geçen atama döneminde 92 de kaldı bizim bölüm. Kul hakkı diyorsunuz da 91 le atanamazsam kim benim hakkımı verecek? Olurda da kendi bölümünden atanirsam mecburen kadroyu yakmış olacağım.

Aşk Sonsuzken, 6 ay önce

mimarcınız
Aday Memur
26 Mart 2023 03:03

Bölümünüz mimarlık mı :)
yokbeolum, 6 ay önce

Ben 91 puanla yazacağım. Bana kendi bölümümden atanacağımin garantisini verebilir misiniz? Veremezsiniz çünkü geçen atama döneminde 92 de kaldı bizim bölüm. Kul hakkı diyorsunuz da 91 le atanamazsam kim benim hakkımı verecek? Olurda da kendi bölümünden atanirsam mecburen kadroyu yakmış olacağım.

yokbeolum
Aday Memur
26 Mart 2023 03:39

Mimarlık dışında 91 le atanamayan kalmadı. Tahmin etmek zor değil maalesef.

mimarcınız, 6 ay önce
Bölümünüz mimarlık mı :)

mimarcınız
Aday Memur
26 Mart 2023 03:41

Evet malesef öyle. Çevre şehirciliğe başvurdunuz mu bu puanla mülakata hak kazanırsınız
yokbeolum, 6 ay önce

Mimarlık dışında 91 le atanamayan kalmadı. Tahmin etmek zor değil maalesef.

yokbeolum
Aday Memur
26 Mart 2023 03:42

3 yıllık tecrübe şartını saglayamadigim için basvuramadim.

mimarcınız, 6 ay önce
Evet malesef öyle. Çevre şehirciliğe başvurdunuz mu bu puanla mülakata hak kazanırsınız

mimarcınız
Aday Memur
26 Mart 2023 03:47

Sakıncası yoksa malatyalı mısınız?
yokbeolum, 6 ay önce

3 yıllık tecrübe şartını saglayamadigim için basvuramadim.

yokbeolum
Aday Memur
26 Mart 2023 03:51

Hayır. Ben sadece d.bakir tercih ettim. Mimarlık olarak da sadece orası gelirse tercih edeceğim.

mimarcınız, 6 ay önce
Sakıncası yoksa malatyalı mısınız?

lutt
Şube Müdürü
26 Mart 2023 15:37

aynen

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi