Editörler : cihan27E.Kayı Han
25 Mart 2023 14:46

Doktor maaşı en az 100 bin tl olmalıdır

Dolar karşılığı 5000 dolar eder. ABD ve Avrupa karşılığı budur.

conqueror24
Memur
25 Mart 2023 15:02

100 bin az 500 bin olsun

doks
Kapalı
25 Mart 2023 15:46

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Yoksulluk sınırının 30 bin olduğu ülkede doktor maaşı100 bin olmalıdır evet.

NikimNik48
Aday Memur
25 Mart 2023 18:07

Doymadınız hiç. Ne doyumsuz meslek grubusunuz yahu siz

25 Mart 2023 18:10

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Ben mühendisim

NikimNik48, 6 ay önce

Doymadınız hiç. Ne doyumsuz meslek grubusunuz yahu siz

mrcpal
Aday Memur
25 Mart 2023 18:37

Doktorların maaşıyla ilgileneceğine kendi mühendis maaşlarıyla ilgilen. İlle de bir başlık açacaksan mühendis maaşlarıyla ilgili bir başlık aç.
yinehüsranyinedert, 6 ay önce

Ben mühendisim

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 18:46

MÜHENDİSLER ve YENİDEN REFAH PARTİSİ son zamanlarda doktor maaşlarına taktılar

hacettepedeki prof da yanıtlamış doktorların 20 aldığını 64 alamadıkları hakkında

https://mobile.twitter.com/mehmetceyhan23/status/1639537295702253570

mrcpal, 6 ay önce
Doktorların maaşıyla ilgileneceğine kendi mühendis maaşlarıyla ilgilen. İlle de bir başlık açacaksan mühendis maaşlarıyla ilgili bir başlık aç.

mrcpal
Aday Memur
25 Mart 2023 18:57

Bakınız doktorların maaşlarına falan takan kimse yok aslında. Üç meslek grubu arasında gelir adaletsizliğine vurgu yapılıyor. Yıllar boyu doktorlar, hakim ve savcılar ile mühendisler arasında çok ciddi bir maaş farkı yok iken gelinen noktada arada uçurumlar oluşmuş. Meslektaşlarımız sosyal medyada tepkilerini dile getirir iken "doktorlara maaşları helal olsun" ama bizleri de görmezden gelmeyin diye tepki koyuyorlar. Doktorların aldığı maaşlarda asla gözümüz yok sadece başlığı açan arkadaş mühendisim deyip üzerine bu başlığı açmış buna tepki koymamız çok normal. Mühendisler de maalesef bir çok meslek grubu gibi yoksulluk sınırı altında çalışıyor. Mühendis arkaşdaşımız kendi gerçeğini yok saymış doktorlar için başlık açmış.
wuhanlı, 6 ay önce

hacettepedeki prof da yanıtlamış doktorların 20 aldığını 64 alamadıkları hakkında

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 19:05

ne gelir adaletsizliği, doktorun yaptığı iş farklı senin yaptığın iş farklı ve neden eşit olsun kazançlarınız adam beyin cerrahı beyin açıp ameliyat yapıyor sonra neden ben onunla eşit almıyorum de

dünyanın neresinde görülmüş bu düzen

yıllar öncesinde de arada fark yok mu? taban maaşlarda yoktu ve şimdi de yok doktorun taban maaşı uzman hekim için 22bin tl mühendis için 16bin tl

eskiden de öyle idi 2010 senesinde uzman doktor 3bin tl mühendis 2.500 tl alıyordu yaklaşık

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

ama 2010 senesinde bir beyin cerrahı döner sermayesi ile 15bin tl alabiliyordu özelde ise 30bin tlye kadar çıkabiliyordu yıl 2010

AMA SİZ 2022YE KADAR TABAN MAAŞ PAYLAŞIN SONRA DA 2023TE DE DÖNERLİ MAAŞ PAYLAŞIN

VE HERKES O KADAR DÖNER ALMIYOR, BEYİN CERRAHI ALIR AMA DAHİLİYE UZMANI 30BİNİ ALAMAZ

mrcpal, 6 ay önce
Bakınız doktorların maaşlarına falan takan kimse yok aslında. Üç meslek grubu arasında gelir adaletsizliğine vurgu yapılıyor. Yıllar boyu doktorlar, hakim ve savcılar ile mühendisler arasında çok ciddi bir maaş farkı yok iken gelinen noktada arada uçurumlar oluşmuş. Meslektaşlarımız sosyal medyada tepkilerini dile getirir iken "doktorlara maaşları helal olsun" ama bizleri de görmezden gelmeyin diye tepki koyuyorlar. Doktorların aldığı maaşlarda asla gözümüz yok sadece başlığı açan arkadaş mühendisim deyip üzerine bu başlığı açmış buna tepki koymamız çok normal. Mühendisler de maalesef bir çok meslek grubu gibi yoksulluk sınırı altında çalışıyor. Mühendis arkaşdaşımız kendi gerçeğini yok saymış doktorlar için başlık açmış.

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 19:09

ve bir beyin cerrahı olmak için 6 yıl tıp, 2 yıl mecburi görev 5 yıl ihtisas 5 yıl mecburi görev sonucunda yani 18 yıllık üniversite ile birlikte eğitim sonrası beyin cerrahı olurken

bir mühendis 4 yıllık fakülte sonrasında mühendis oluyor ve asıl kazanmaya doktordan 14 yıl önce başlıyor sonra neden fark var diyorsunuz

şöyle düşünün bir pratisyen hekim 27-28 yaşında mecburisi bitiyor ve o zaman kadrolu doktor maaşı almayı hak ediyor

ama bir mühendis 22-23 yaşında kadrolu mühendis maaşı alıyor

aradaki 5 yılın da farkı olsun, eşit kazansaydılar eğer o zaman tıp tercihin hiçbir manası kalmazsı

siz o 5 yılda da kazanıyorsunuz ama doktorlar o 5 yıl içinde hiç kazanmıyorlar

mrcpal, 6 ay önce
25 Mart 2023 19:11

Amma sallamış o da senin gibi kuru maaşı yazıp algı yapmış
wuhanlı, 6 ay önce

mrcpal
Aday Memur
25 Mart 2023 19:20

Mevzuyu sabote etme verdiğin örnekler uç örnekler. Biz mühendisler kalkıp kendimizin ne diye beyin cerrahlarıyla veya ihtisas yapmış hekimler ile kıyaslayalım. Temel tıp eğitimi almış hekimler ile mühendis maaşlarını karşılaştırıyoruz. Bana kalkıp doktor mühendis meslek farkını anlattırma şimdi. Her iki meslek grubu da bu ülkeye lazım. Sidik yarıştırmıyoruz burda.
wuhanlı, 6 ay önce

ve bir beyin cerrahı olmak için 6 yıl tıp, 2 yıl mecburi görev 5 yıl ihtisas 5 yıl mecburi görev sonucunda yani 18 yıllık üniversite ile birlikte eğitim sonrası beyin cerrahı olurken

bir mühendis 4 yıllık fakülte sonrasında mühendis oluyor ve asıl kazanmaya doktordan 14 yıl önce başlıyor sonra neden fark var diyorsunuz

şöyle düşünün bir pratisyen hekim 27-28 yaşında mecburisi bitiyor ve o zaman kadrolu doktor maaşı almayı hak ediyor

ama bir mühendis 22-23 yaşında kadrolu mühendis maaşı alıyor

aradaki 5 yılın da farkı olsun, eşit kazansaydılar eğer o zaman tıp tercihin hiçbir manası kalmazsı

siz o 5 yılda da kazanıyorsunuz ama doktorlar o 5 yıl içinde hiç kazanmıyorlar

25 Mart 2023 19:27

asistan 20 bin alıyormuşta falanda filan yalanını s..

wuhanlı, 6 ay önce

25 Mart 2023 19:29

bu prof bıçak parası özel hasta ücreti cart curt onu niye yazmıyor yemiyor mu

wuhanlı, 6 ay önce

25 Mart 2023 19:32

Arkadaşlar size küçük bir uyarı bu mesajı ilk atan ve wuhanlı aynı kişi, sakın ola itibar etmeyin.( hatta ikiden fazla nick kullanıyor!) Kendisi bir ruh hastası mütemadiyen aynı şeyi yapıp duruyor He deyip geçin ;))))

sesele
Şef
25 Mart 2023 19:33

tabloya 63 bin yazıyorsan kendini onlarla kıyaslıyorsun demektir bir pratisyenin maaşı 20 bin ekstralarla ortalama 30-35 bin yani mühendisin yüzde 50 fazlası 10 sene önce aradaki fark yaklaşık 3-4 kattı emin olun eskiye dönmeyi sizden çok doktorlar ister

mrcpal, 6 ay önce
Mevzuyu sabote etme verdiğin örnekler uç örnekler. Biz mühendisler kalkıp kendimizin ne diye beyin cerrahlarıyla veya ihtisas yapmış hekimler ile kıyaslayalım. Temel tıp eğitimi almış hekimler ile mühendis maaşlarını karşılaştırıyoruz. Bana kalkıp doktor mühendis meslek farkını anlattırma şimdi. Her iki meslek grubu da bu ülkeye lazım. Sidik yarıştırmıyoruz burda.

Demci
Kapalı
25 Mart 2023 19:36

Bu ay yüzde 27 lik vergi dilimine girmiş bir doktor olarak söylüyorum. Girdiĝim vergi dilimine göre maaşımı bazı doktor düşmanları ve hazmedemeyenler hesaplasın:)))

sesele
Şef
25 Mart 2023 19:39

hocam mühendislere göre maaşınız 63 bindi dün bi düzenlemeyle 15 bin lira gizliden zam yapmışlar yani mühendisler öyle söylüyor 78 bin benim tahminm

Demci, 6 ay önce

Bu ay yüzde 27 lik vergi dilimine girmiş bir doktor olarak söylüyorum. Girdiĝim vergi dilimine göre maaşımı bazı doktor düşmanları ve hazmedemeyenler hesaplasın:)))

Android60
Genel Müdür
25 Mart 2023 19:42

Olur hemen yapalım al sana 100 bin

Demci
Kapalı
25 Mart 2023 19:45

Maaş olarak değil de totalde aldığım bu.

Ama özelde bunun 2 katını teklif ediyorlar. Kurulu düzenim olduğu için özele geçmek istemiyorum.

sesele, 6 ay önce

hocam mühendislere göre maaşınız 63 bindi dün bi düzenlemeyle 15 bin lira gizliden zam yapmışlar yani mühendisler öyle söylüyor 78 bin benim tahminm

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 19:53

verdiğiniz tüm maaşlar uzman hekim değil cerrah maaşları onların özellikli teşviklerini veren sizlersiniz

o maaşları sadece onlar alırlar, iç hastalıkları uzmanları o miktarını yarısını kazanamaz belki ama siz çok farklı gösteriyorsunuz

mrcpal, 6 ay önce
Toplam 101 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi