Editörler : cihan27E.Kayı Han

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 19:54

bıçak parası tarihte kaldı ama sizin gibi algı yapanlar yok bıçak parası falan derler

sınırtabakateorisi, 6 ay önce

bu prof bıçak parası özel hasta ücreti cart curt onu niye yazmıyor yemiyor mu

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 19:56

sana aynaya bakarak konuşma diyorum kaç kez

sedda_sivas, 6 ay önce

Arkadaşlar size küçük bir uyarı bu mesajı ilk atan ve wuhanlı aynı kişi, sakın ola itibar etmeyin.( hatta ikiden fazla nick kullanıyor!) Kendisi bir ruh hastası mütemadiyen aynı şeyi yapıp duruyor He deyip geçin ;))))

25 Mart 2023 19:59

wuhanlı, 6 ay önce

bıçak parası tarihte kaldı ama sizin gibi algı yapanlar yok bıçak parası falan derler

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 20:00

doktorlar tek maaş istiyorlar yok ek ödeme falan istemiyorlar anlasına bunu

adam beyin cerrahı beyin açıp ameliyat ediyor ve onun kazandığını sanki herkes kazanmış gibi gösteriyorsunuz

doktorlara da mühendisler gibi tek maaş olsun ve sabit atıyorum şu an zaman için hakim ve savcıların biraz altı 40bin tl tek maaş olsun başka bir şey istemiyorlar

enfeksiyon hastalıkları uzmanı 30u alamazken beyin cerrahı 60 alıyor, eşitlik yok, mühendisler gibi herkesin eşit alması gerek sağlıkta da

40bin isteyen enfeksin hastalıkları uzmanı olur isteyen beyin cerrahı

ve kimse de eleştirmez yok herkes 60tan az kazanmıyor gibi

ve döner sermaye de kaldırılsın doktorların tek talebi bu

CivilCivil25, 6 ay önce
Amma sallamış o da senin gibi kuru maaşı yazıp algı yapmış

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 20:02

aynaya bakarak konuşma diyorum, senin gösterdiğin haberdeki doktor suç işlemiş ve yasadışı bir işlemde bulunmuş

öyle yapan doktorlar yasa dışı iş yapıyor ve yakalandıklarında meslekten men edilip hayatlarının boyunca doktorluk mesleği yapamıyorlar ve tutuklanıyor

eğer çevrenizde de halen bunlar varsa şikayet edin ne duruyorsunuz YASADIŞI BUNLAR

BEN GÖRSEM BEN DE ŞİKAYET EDERİM SİZ DE EDİN BU YASADIŞI FAALİYETLERDE BULUNANLARA

Antalya?da 200 bin lira ?bıçak parası? alan doktor suçüstü yakalandı ? Sözcü (sozcu.com.tr)

sen git televizyon izle dünyadan haberin yok ALGICI seni.

25 Mart 2023 20:09

bu yakalanan ya yakalanmayan. senin dünyadan haberin yok sana kalsa doktorlar asgari ücret alıyor onunda yarısı vergiye gidiyor.

wuhanlı, 6 ay önce

aynaya bakarak konuşma diyorum, senin gösterdiğin haberdeki doktor suç işlemiş ve yasadışı bir işlemde bulunmuş

öyle yapan doktorlar yasa dışı iş yapıyor ve yakalandıklarında meslekten men edilip hayatlarının boyunca doktorluk mesleği yapamıyorlar ve tutuklanıyor

eğer çevrenizde de halen bunlar varsa şikayet edin ne duruyorsunuz YASADIŞI BUNLAR

BEN GÖRSEM BEN DE ŞİKAYET EDERİM SİZ DE EDİN BU YASADIŞI FAALİYETLERDE BULUNANLARA

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 20:19

diyorum ya sana okumuyor musun, bunlar yasa dışı faaliyetlerde bulunanlar, devlet hastanesinde böyle bir şey varsa şikayet edersin ve o çalışan meslekten men edilir ve tutuklanır

yasa dışı diyorum halen ama sen yapan var diyorsun o zaman şikayet edersin

son söylemim şikayet etmeyen de en az bu suçu işleyen kadar suçlu ve eğer biliyorsan şikayet et bu işe gözünü kapatma

bu yakalanan ya yakalanmayan. senin dünyadan haberin yok sana kalsa doktorlar asgari ücret alıyor onunda yarısı vergiye gidiyor.

gerçek340601
Kapalı
25 Mart 2023 20:23

ne doktor maaşıymış bee

gerçek340601
Kapalı
25 Mart 2023 20:25

7/24 birilerinin maaşlarını tartışıyorsunuz, aile hayatınız yok mu sizin. Özellikle memursanız hafta içi mesai şartlarında dahi forumda full aktifsiniz. Sizi denetleyen dahi de mi yok.

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
25 Mart 2023 20:28

başka bir trol daha geldi

gerçek340601, 6 ay önce

7/24 birilerinin maaşlarını tartışıyorsunuz, aile hayatınız yok mu sizin. Özellikle memursanız hafta içi mesai şartlarında dahi forumda full aktifsiniz. Sizi denetleyen dahi de mi yok.

userxman
Aday Memur
25 Mart 2023 23:20

wuhanlı mühendislere hak veriyorum. Doktor maaşı taban maaşmış şuymuş buymuş sulandırmaya gerek yok. Görünürde ellerine geçen para kaç lira ? mühendisin eline geçen para kaç lira ? Beyin cerrahının yaptığı iş ile kıyaslamışsın. Kardeşim tüm doktorların hayat kurtarmak için veya hasta iyileştirmek için kullandıkları teknolojiyi mühendisler üretiyor ve geliştiriyor. O kadarda eksi alıyorsun hala haklıymış gibi yazıyorsun. Bir sus artık. Yeter !

egevrl
Yasaklı
25 Mart 2023 23:35

Doğrudur yoksulluk sınırı 30 bin olan bir ülkede doktor maaşları 100 bin olmalıdır. Şu da var memur maaşları da en az yoksulluk sınırı 30 bin olmalıdır. Sana katılacağım hiç aklıma gelmezdi :)

xqrsx
Aday Memur
25 Mart 2023 23:37

Wuhanlı kardeş hani sen mühendistin :) yine diğer hesaplarına geçip oralardan da yazmışsın.Hemşir olduğunu artık tüm forum anladı ifşa oldun yeter. Mühendisin doktorla derdi yok sadece hakkı olanı istiyor özlük haklarında iyileştirme istiyor. Ayrıca gece gündüz sayfalarca kamu mühendisleri başlığına yazan sensin hangi araçalışıyorsun şaibeli. Cidden işi gücü olmayan sensin mühendisler sana dert olmuş yazık.

userxman
Aday Memur
25 Mart 2023 23:46

avrupada ABD de 5.000 dolar mış. o yüzden 100 bin yazmış. Oralarda memur maaşları benim bildiğim 2.000 dolardan başlıyor. Memur maaşı bu hesaba göre en az 40 bin olmalıdır.

egevrl, 6 ay önce

Doğrudur yoksulluk sınırı 30 bin olan bir ülkede doktor maaşları 100 bin olmalıdır. Şu da var memur maaşları da en az yoksulluk sınırı 30 bin olmalıdır. Sana katılacağım hiç aklıma gelmezdi :)

Kosovali7171
Kapalı
26 Mart 2023 00:37

Bu doktorlar çok sıktı ya yeter artık yabancı hakem gibi yabancı doktor konuşalım bence lan dünyayı aldınız bikmadiniz mi kesin sesinizi artık doktor kelimesini 10 yıl duymak istemiyorum

genegel
Genel Müdür
26 Mart 2023 04:39

Bence de, başlığı görür görmez benzer bir açıklama yapacaktım sen de aynı şeyi tahmin etmişsin. Geçen Wuhanlı adıyla açtığı başlığa kendisi dışında kimse cevap yazmadığı için böyle bir oyuna girmiş, farkettiyseniz başlığı açan kişiden başka mesaj yok.

Başlığı açıp kendisine pas atmış sonra da kendi kendine yine yazıyor, şu adamın troll oldugunu gormeyen kalmadı, cevap vermeyin arkadaslar suna. Ben de kaç kere denedim ama tartışılacak şekilde düzgün konuşmuyor, her başlıkta birbiriyle çelişen mesajlar atıyor, mühendis başlığına gidip mühendislere laf sokuyor, doktorların olduğu yerde doktorlara, öğretmenlerin olduğu yerde öğretmenlere,

sedda_sivas, 6 ay önce

Arkadaşlar size küçük bir uyarı bu mesajı ilk atan ve wuhanlı aynı kişi, sakın ola itibar etmeyin.( hatta ikiden fazla nick kullanıyor!) Kendisi bir ruh hastası mütemadiyen aynı şeyi yapıp duruyor He deyip geçin ;))))

xrainmannnx
Yasaklı
26 Mart 2023 04:49

Memur maaşı da en az 75 bin olmalıdır.. ben 75 bin alayım sen de doktor olarak 100 al.. verdim gitti

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 10:46

arkadaş konuyu açan mühendis, ikide bir doktor maaşları ile kıyaslayan mühendis, tabloda maaşları fazla gösteren mühendis

twiterda bir doktorun mühendis ile kendini kıyasladığını hiç gördünüz mü yok,

ama twiterda mühendisin doktorla kıyasladığını gördünüz mü ooo anlat anlat bitiremezsin

bu konuyu açan da mühendis ve kötü niyetli bir başlık olduğu her halinden belli

artık bir doktorları salıverin

başka mühendis de mühendisin açtığı başlıkta gaza gelip doyuramıyoruz yazmış gören de doktorun işini mühendis yapacak sanar

bu doktor düşmanlığını bir bırakıverin bıktılar artık bu

genegel, 6 ay önce

Bence de, başlığı görür görmez benzer bir açıklama yapacaktım sen de aynı şeyi tahmin etmişsin. Geçen Wuhanlı adıyla açtığı başlığa kendisi dışında kimse cevap yazmadığı için böyle bir oyuna girmiş, farkettiyseniz başlığı açan kişiden başka mesaj yok.

Başlığı açıp kendisine pas atmış sonra da kendi kendine yine yazıyor, şu adamın troll oldugunu gormeyen kalmadı, cevap vermeyin arkadaslar suna. Ben de kaç kere denedim ama tartışılacak şekilde düzgün konuşmuyor, her başlıkta birbiriyle çelişen mesajlar atıyor, mühendis başlığına gidip mühendislere laf sokuyor, doktorların olduğu yerde doktorlara, öğretmenlerin olduğu yerde öğretmenlere,

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 10:50

gidin kendinizi dhmi yani devlet hava meydanları işletmesi genel müdürlüğündeki shgm yani sivil havacılık genel müdürlüğündeki, tübitak Türkiye bilimsel ve teknik araştırma kurumundaki mühendislerle, gidin aselsan askeri elektronik sanayi ile, gidin tai, tusaş gibi yerlerle kıyaslayın

ortalama 5 yıllık tecrübesi olanın maaşı 60dan aşağı değil

doktorları bir salıverin ve tablolardaki doktor maaşlarını kaldıverin ve kendi mesleğinizdeki mühendislerle kıyas edin artık

genegel, 6 ay önce

wuhanlı
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 10:52

yeniden refah partisi genel başkan yardımcısı da bilmediğinden olmalı sanıyor ki savunma sanayisindeki adamların 17-18bin kazandığını sanıyor,

öyle bir anlatmışlar ki sosyal medyada savunma sanayisindeki adamlara 20den aşağı verildiğini sanıyor ve tepki gösteriyor

ama bir bilse o yerlerde çalışanların haklarını en iyi şartlarda verdiklerini baya şaşırırdı

wuhanlı, 6 ay önce

gidin kendinizi dhmi yani devlet hava meydanları işletmesi genel müdürlüğündeki shgm yani sivil havacılık genel müdürlüğündeki, tübitak Türkiye bilimsel ve teknik araştırma kurumundaki mühendislerle, gidin aselsan askeri elektronik sanayi ile, gidin tai, tusaş gibi yerlerle kıyaslayın

ortalama 5 yıllık tecrübesi olanın maaşı 60dan aşağı değil

doktorları bir salıverin ve tablolardaki doktor maaşlarını kaldıverin ve kendi mesleğinizdeki mühendislerle kıyas edin artık

Toplam 101 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi