Editörler : cihan27E.Kayı Han
25 Mart 2023 18:13

Memura Bayram İkramiyesi

Memursen memura bayram ikramiyesi ve 1. Dereceye düşen tüm memurlara 3600 verilmesini talep etmiş, memura zam talebini bu taleplerle geçiştirecekler anlaşılan. Memursen resmi sayfasından bakabilirsiniz. Yazıklar olsun zam konusu hiç yok

ekonimist
Şef
25 Mart 2023 18:15

3 kuruş bayram ikramiyesi ve 3600 ile zam konusunu geçiştirecekler. Hükümetten icazat almadan bu talebi yazamazlardı demekki anlaşmışlar.

25 Mart 2023 18:18

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Kardesim bu nedir ya

Para mı bassın ha bire devlet. Biri der memura yüzde yüz zam öteki bayram ikramiyesi verilsin der. Öteki 4 gün çalışalım der. Herkes hiç çalışmayıp ha bire para alma derdinde. Bu devlet nasıl kalkınacak sizin bu tükenmez isteklerinizle. Şükredin biraz nankör olmayın

Kirilmazcam
Daire Başkanı
25 Mart 2023 18:25

Peyniri yumurtayı ben mi 100 lira yaptım? Git gel otobüs parasını ben mi 20 lira yaptım? Boş konuşma. Dışarda yemeyi bırak evde yemek yemek bile lüks oldu.

yinehüsranyinedert, 2 ay önce

Kardesim bu nedir ya

Para mı bassın ha bire devlet. Biri der memura yüzde yüz zam öteki bayram ikramiyesi verilsin der. Öteki 4 gün çalışalım der. Herkes hiç çalışmayıp ha bire para alma derdinde. Bu devlet nasıl kalkınacak sizin bu tükenmez isteklerinizle. Şükredin biraz nankör olmayın

25 Mart 2023 18:35

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

açım diyenin samimiyetine inanmıyorum. Herkes gayet araba da alıyor ev de alıyor ucuz kredilerle. Kafelerden de çıkmıyor. Millet gayet mutlu. Anadolu illeri ilçeleri ucuz. Pahalılık yok.

Kirilmazcam, 2 ay önce

Peyniri yumurtayı ben mi 100 lira yaptım? Git gel otobüs parasını ben mi 20 lira yaptım? Boş konuşma. Dışarda yemeyi bırak evde yemek yemek bile lüks oldu.

Konklu75
Kapalı
25 Mart 2023 19:16

Kuduruyorsunuz mamnız kemiğiniz bitecek diye, az kaldı son 49 gün

X.vatandaş
Aday Memur
25 Mart 2023 20:03

Şuan tamamen Bi tarafından salladın hangi kafayla salladın bilmiyorum devlet memuruyum iç Anadolu un en içinde yaşıyorum ailemizin traktörünu satıyorum arabamı satıyorum azıcık altınım var satıyorum ama gene ev alamıyorum ve ortalama Bi ev için toki evi yani 400 bin eksik kalıyor nerde ev alıyor araba alıyor uydurmussun tamamen

açım diyenin samimiyetine inanmıyorum. Herkes gayet araba da alıyor ev de alıyor ucuz kredilerle. Kafelerden de çıkmıyor. Millet gayet mutlu. Anadolu illeri ilçeleri ucuz. Pahalılık yok.

25 Mart 2023 20:19

Bazıları sülalesine küfür yemezse yapamıyor geliyor buraya küfür yemek icin yorum yapıyor. Vesikalı yorumcu bazıları.

jeklarit
Şube Müdürü
25 Mart 2023 21:07

+1

Kirilmazcam, 2 ay önce

25 Mart 2023 21:40

Primat

inanoner
Yasaklı
26 Mart 2023 01:33

sen köle olmayı kabul ettikten sonra sıkıntı yok hakkını arayanlara nankör demek için beyinsiz olmak lazım

Kardesim bu nedir ya

akbaba2
Aday Memur
26 Mart 2023 04:17

Bu sendika zam istemekten bile aciz ama daha hala yetkisiz sendika anlamıyorum bunu

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi