Editörler : Kubil ay

Waferrolls
Yasaklı
26 Mart 2023 19:59

Herkesden çok çalışıp herkesden az kazanırsan maaşının yarısını kiraya verirsen teşhis net olur zaten maaş formuna bakınca şok geçirdim

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 20:05

Mutluluk özgür olmaktan geçer bence. Bizim meslek sahibleri mutlu olamaz. Bağlısın özgür değilsin. Özgür olacaksın ekonomin kendini gecindirecek düzeyde olmalı ve heycan veren sevdiğin bir iş yapmalısın. Umutlu bir bekleyişin olmayı hayatta. Tabi ki bu bir ütopya böyle bir hayat yok. Sürekli mutluluk diye bişey yok mutluluk hayatta insana bir göz kırpması gibi bişey. Bir insan dine bağlanır mutlu olur başka bir insan hayvan sever ilgilenir mutlu olur bir insan yardımseverdir insanlara yardım eder mutlu olur bir insan fotoğraf çekerek mutlu olur bir insan gezerek mutlu olur önemli seni ne mutlu ediyor o önemli. Önce teşhis sonra tedavi. Depresyona girmiş birine çık dolaş hava al gez açılırsın demek ayakları olmayan birine maraton da koşmasını istemek gibidir. Kardeş ne mutlu ediyor seni kadın mı içki mi arkadaş mı gezmek mi ne önce teşhisi koy sonra tedavi et. Bizim gibi dar gelirli insanların mutlu olması zor. Özgürlük altın harflerle yazılması gerekir mutluluğun olmazsa olmasıdır. Özgür olmayanlar mutlu olamaz. Sürekli sana karışılması hep canımıza sıkan bişey değil mi?

Gydm
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 20:11

Sen yazınca baktım da harbiden biz çok az maaş alıyoruz ya. Kamuda bizi geçmeyen memur yok gibi . Şaşılacak bişey
Waferrolls, 2 ay önce

Herkesden çok çalışıp herkesden az kazanırsan maaşının yarısını kiraya verirsen teşhis net olur zaten maaş formuna bakınca şok geçirdim

Android60
Daire Başkanı
26 Mart 2023 20:31

Bizim meslekte mutluluğun formülü özel yaşamına hiç bir şekilde iş hayatını sokmayacaksın. İş zamanı gelince işini yapacaksın işten çıktıktan sonra ise işle alakalı hiçbişeyi hatırlamayıp, hiç bir şekilde konuşmayacaksın. Eğer polis arkadasın varsa ve sürekli işten bahsediyorsa başka arkadaslıklar edileceksin. Ben bakıyoeum polis arkadaşlara işte yetmezmiş gibi iş çıkışından sonra sosyaleştiği ortamlarda bile işte olan olaylardan amirinden, iş yerindeki sıkıntılardan bahsediyor sürekli bi olumsızluk hakim zaten işte gördüğün olaylar olumsuz şeyler olumsuz şeyleri konuşmanın insan psikolojisine de getirisi mutsuzluk olur

Waferrolls
Yasaklı
26 Mart 2023 22:37

Şaşırmanın ötesine geçtik devrem adam paramedik yeni başlamış 8/2 siyim diyor 20 senelik polisten fazla maaşı var

Gydm, 2 ay önce
Sen yazınca baktım da harbiden biz çok az maaş alıyoruz ya. Kamuda bizi geçmeyen memur yok gibi . Şaşılacak bişey

Dead.588
Aday Memur
26 Mart 2023 22:45

Arkadaşlar ben de polis görünce kötü oluyorum moralim bozuluyor özellikle de resmi polisleri görünce.Neden böyle oluyor anlam veremedim.Gördükçe hatırladıkça mutsuz oluyorum.

Nizamettin1453
Genel Müdür
27 Mart 2023 15:10

Djdid sen hakkaten bunalimmissin zira bak kısa vadeli pratik uygulanabilir bir öneride bulunduk hiç kale bile almadın oralı olmadım.

Yani demekki mutsuzluk tükenmişlik atalet ile birlikte var ozaman senin kendi başına bu rusal girdaptan çıkman zor, git psikologa

Nizamettin1453, 2 ay önce

Kendini mutsuz hisseden arkadaş kısa vadeli çabuk bir öneri vereyim mümkünse sokaktan 2 tane kedi yavrusu bul eve al yıka tuvalet alışkanlığını kazandir bu sana biraz onlarla mutlu olabileceğin bir uğraş olacaktır.

Kedi sevmiyorsan 2 tane sultan papağanı al onlarda iyi gelir.

Birde büyük 2 saksı al onlara güzelce günlük bakıp ilgilenecegin fidan dik mesela dut incir limon gibi bunlar sana iyi gelecek

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi