Editörler : Kubil ay
25 Mart 2023 19:49

Erzincan Pomem

Yedeklerden Erzincan Pomem'i kazandım şükür hayallerime kavuştum. Bakındım biraz ama okul hakkında bilgi bulamadım pek. Galiba şehir merkezinde okul. Eğitimine de çok ağır diyor birkaç kişi. Sağlıkta sıkıntı çıkartacak doktorları falan var mı arkadaşlar genel olarak okul hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? Teşekkürler.

Webere70
Aday Memur
25 Mart 2023 20:55

Teslim ne zaman acaba

taakatimkalmadı
Aday Memur
25 Mart 2023 20:58

Çarşamba yazıyo ya hocam

Turjela
Şef
25 Mart 2023 21:28

Erzincan pomem merkezde değil, merkezden uzak. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin karşısında. Eğitimi gerçekten zor. Ne yaptırıyorlar diye sorma. Oraya gidince zaten görürsün :)) Sağlık konusunda doktorlar olabildiğince yardımcı oluyorlar. Çok ciddi bir şeyin olmadığı sürece için rahat olsun. Dediğim gibi eğitimi gerçekten çok zor. Pomemlerden önce özel harekata bile eğitim vermiş bir okul. Ama olanak ve büyüklük bakımından Türkiye'deki pomemler arasında ilk sıralarda. Şanslısın :) aklına takılan başka sorular varsa özelden sorabilirsin

Webere70
Aday Memur
25 Mart 2023 21:48

Hakkında hayırlısı olsun sabır ve çalışma başarı getirir unutma

taakatimkalmadı
Aday Memur
26 Mart 2023 04:07

Göbekleri eritme vakti desene hocam :D İyi olacak, iyi.

Turjela, 2 ay önce

Erzincan pomem merkezde değil, merkezden uzak. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin karşısında. Eğitimi gerçekten zor. Ne yaptırıyorlar diye sorma. Oraya gidince zaten görürsün :)) Sağlık konusunda doktorlar olabildiğince yardımcı oluyorlar. Çok ciddi bir şeyin olmadığı sürece için rahat olsun. Dediğim gibi eğitimi gerçekten çok zor. Pomemlerden önce özel harekata bile eğitim vermiş bir okul. Ama olanak ve büyüklük bakımından Türkiye'deki pomemler arasında ilk sıralarda. Şanslısın :) aklına takılan başka sorular varsa özelden sorabilirsin

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi