Editörler : gubaz"eskiyara"
25 Mart 2023 22:24

Teknik öğretmen maaşları

TEKNİK ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Merhaba,

Teknik öğretmen arkadaşlardan cevap istiyorum,

ortalama ek derse giren bir teknik öğretmenin

detaylı yan ödemeleri ile birlikte maaşı ne kadar oluyor?

bilgi verebilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

erentef2012
Aday Memur
25 Mart 2023 23:37

13500 maas 5 binde ek ders.uzman ise 17 bin maas 5 bin ek ders

Muhterem5501
Aday Memur
25 Mart 2023 23:47

Teknik öğretmenlerin diğer ek ödemeleri yok mudur?

erentef2012, 2 ay önce

13500 maas 5 binde ek ders.uzman ise 17 bin maas 5 bin ek ders

erentef2012
Aday Memur
26 Mart 2023 00:05

Hocam valla 10 yıldır çalışıyorum.baska bir şey yok.ek ödeme dediğin 650 lira bir fark var başka da bir şey yok.okulda döner sermaye vb bir ek gelir getiren bir şey olabilir.o da her okulda zaten olmadığı için gelirden saymak çok da doğru değil.

erentef2012
Aday Memur
26 Mart 2023 00:08

Uç örnek döner sermaye iyi çalışan kimya yiyecek işemek gibi bir alan öğretmeniyseniz 13500 maaş 5 bin ek ders 17 bin kadar döner sermaye alınabilir üst budur .Ama bu döner sermayede her daim bu kadar çalışması mümkün değildir.teknik öğretmen tazminatı denilen ise kuş kadar bir ücret 650 lira.6 ay da bir huzur hakkı diye 300 lira veriliyor.sef olursanız 13 lira veriyorlar.yanı size neler söylenir bilmiyorum ama piyasaya bakarsak alınan teknik öğretmen maaşı özele göre yarışı bile değil malesef.

nurr6
Aday Memur
26 Mart 2023 12:26

Döner sermaye olunca teknik öğretmenlerin çalışma şeklinde bir değişiklik oluyor mu hocam ? Haftasonları ekstra çalışma ya da hafta içi dersten sonra çalışma gibi
erentef2012, 2 ay önce

Uç örnek döner sermaye iyi çalışan kimya yiyecek işemek gibi bir alan öğretmeniyseniz 13500 maaş 5 bin ek ders 17 bin kadar döner sermaye alınabilir üst budur .Ama bu döner sermayede her daim bu kadar çalışması mümkün değildir.teknik öğretmen tazminatı denilen ise kuş kadar bir ücret 650 lira.6 ay da bir huzur hakkı diye 300 lira veriliyor.sef olursanız 13 lira veriyorlar.yanı size neler söylenir bilmiyorum ama piyasaya bakarsak alınan teknik öğretmen maaşı özele göre yarışı bile değil malesef.

erentef2012
Aday Memur
26 Mart 2023 23:03

Hocam haftasonu ve hafta içi akşamları çalısıyosunuz baya yorucu oluyor değer mi tartısılır

nurr6, 2 ay önce
Döner sermaye olunca teknik öğretmenlerin çalışma şeklinde bir değişiklik oluyor mu hocam ? Haftasonları ekstra çalışma ya da hafta içi dersten sonra çalışma gibi

braveheart1234
Daire Başkanı
26 Mart 2023 23:26

Bizim okuldaki teknik öğretmenler ciddi ek ders alıyor.

Muhterem5501
Aday Memur
26 Mart 2023 23:57

mesela nekadar?

braveheart1234, 2 ay önce

Bizim okuldaki teknik öğretmenler ciddi ek ders alıyor.

hsnbsn
Şef
27 Mart 2023 10:30

Full derse giren bir t.öğretmen (44 saat) 6500 ek ders alır şu an. 13500 maaş toplam 20bin.

235U
Daire Başkanı
27 Mart 2023 13:14

muhterem hocanın sorusu aslında net değil

belki kendisi tam hakim değil konuya

öncelikle mebde teknik öğretmen yoktur

teknik bölümlerde derse giren öğretmenler meslek öğretmeni olarak görülür ekstra bölüme göre değişen ilave eğitim öğretim hizmetleri tazminatı alır aylık 150-700 arası değişir alanına göre

kültür öğretmeni haftalık 15 saatten sonra ek ders alırken biz 20 saatten sonra ek ders alabiliriz bu nedenle haftslık 5 aylık 20 saat ek ders zarar ederiz ancak kültür öğretmenlerimiz haftada 30 saate kadar {15 maaş karşılığı+15 ek ders) normal derse girebilirken bizim 40 saate kadar (20 maaaş karşılığı +20 saat ek ders) derse girebiliriz

kültür öğretmenleri 2 kat ek derse karşılık gelen DYK derslerine girebilirken bizim varsa döner sermayeden ek ücret alma durumu olabiliyor

fakat anlamanız gereken 2 husus var

1 ne kültür ne meslek öğretmeni burda yazan ek derse kesin ulaşır diyemezsiniz

bazı hocalar hiç ek ders almıyor olabilirler bile

ben 6 ay almadım

şuanda 2700 civarı anca alıyorum ayrıca yazın kesiliyor

döner sermayede hiç çalışmadım

çalışmakta istemem

ek ders konusu sürekli ve düzenli olmadığından birşey söyleyemeyiz

2. teknik öğretmen mebde yoktur dedik

biz kendimize teknik öğretmen diyoruz ama hizmet sınıfımız kültür hocaları gibi eğitim öğretim hizmetleri (EÖH) olarak geçer

teknik öğretmrn ise başta tedaş olmak üzere bazı kurumlarda var ve teknik hizmetler olarak geçer (THS) hizmet sınıfı

bunu bordrolarınızda görebilirsiniz THS olan gerçek teknik öğretmenler şuanda kemik maaş olarak mühendise yakın alır bizden bayağı fazladır Muhterem hoca burayı karıştırıyor belki

dilim döndüğünce anlattım

kolay gelsin

Muhterem5501
Aday Memur
27 Mart 2023 13:27

açıklama için teşekkür ederim hocam

bahsettiğim husus şudur ki;

denizcilik meslek lisesinde görev yapan,

gemi makineleri öğretmeni,

bu şartlarda tekrar açıklama yapabilir misiniz.

235U, 2 ay önce

muhterem hocanın sorusu aslında net değil

belki kendisi tam hakim değil konuya

öncelikle mebde teknik öğretmen yoktur

teknik bölümlerde derse giren öğretmenler meslek öğretmeni olarak görülür ekstra bölüme göre değişen ilave eğitim öğretim hizmetleri tazminatı alır aylık 150-700 arası değişir alanına göre

kültür öğretmeni haftalık 15 saatten sonra ek ders alırken biz 20 saatten sonra ek ders alabiliriz bu nedenle haftslık 5 aylık 20 saat ek ders zarar ederiz ancak kültür öğretmenlerimiz haftada 30 saate kadar {15 maaş karşılığı+15 ek ders) normal derse girebilirken bizim 40 saate kadar (20 maaaş karşılığı +20 saat ek ders) derse girebiliriz

kültür öğretmenleri 2 kat ek derse karşılık gelen DYK derslerine girebilirken bizim varsa döner sermayeden ek ücret alma durumu olabiliyor

fakat anlamanız gereken 2 husus var

1 ne kültür ne meslek öğretmeni burda yazan ek derse kesin ulaşır diyemezsiniz

bazı hocalar hiç ek ders almıyor olabilirler bile

ben 6 ay almadım

şuanda 2700 civarı anca alıyorum ayrıca yazın kesiliyor

döner sermayede hiç çalışmadım

çalışmakta istemem

ek ders konusu sürekli ve düzenli olmadığından birşey söyleyemeyiz

2. teknik öğretmen mebde yoktur dedik

biz kendimize teknik öğretmen diyoruz ama hizmet sınıfımız kültür hocaları gibi eğitim öğretim hizmetleri (EÖH) olarak geçer

teknik öğretmrn ise başta tedaş olmak üzere bazı kurumlarda var ve teknik hizmetler olarak geçer (THS) hizmet sınıfı

bunu bordrolarınızda görebilirsiniz THS olan gerçek teknik öğretmenler şuanda kemik maaş olarak mühendise yakın alır bizden bayağı fazladır Muhterem hoca burayı karıştırıyor belki

dilim döndüğünce anlattım

kolay gelsin

235U
Daire Başkanı
27 Mart 2023 16:45

cevap aynen geçerli hocam

ueni başladın 12.500 13000 kemik maaş alırsın

ek ders ise öğrenci sınıf sayısı ve ordaki öğretmen sayısına göre değişir bunu bilemeyiz

hatta iki okul yanyana aynı bölüm olsa onların arasında bile ek ders farkları olur.

döner sermaye ise o bölümde biraz zor açılır

ama açılmasın zaten katekulli çok döner başınıza iş açılır

Muhterem5501, 2 ay önce

açıklama için teşekkür ederim hocam

bahsettiğim husus şudur ki;

denizcilik meslek lisesinde görev yapan,

gemi makineleri öğretmeni,

bu şartlarda tekrar açıklama yapabilir misiniz.

235U
Daire Başkanı
27 Mart 2023 16:50

ek ders ise normal bir meslek lisesinde 0dan 6000e kadar yolu var

benim 3000 civarı mesela

ama benimle aynı branşta başka ilde arkadaşım var 6000 civarı alıyor

döner sermaye varsa bunuda geçebilir gemiciliğin öğrencilerce

tercih edilen bir bölüm olduğunu düşünerek

sen ortalama 4bin civarı hesap et (yazın 2 ay alamayacağından)

235U, 2 ay önce

cevap aynen geçerli hocam

ueni başladın 12.500 13000 kemik maaş alırsın

ek ders ise öğrenci sınıf sayısı ve ordaki öğretmen sayısına göre değişir bunu bilemeyiz

hatta iki okul yanyana aynı bölüm olsa onların arasında bile ek ders farkları olur.

döner sermaye ise o bölümde biraz zor açılır

ama açılmasın zaten katekulli çok döner başınıza iş açılır

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi