Editörler : gubaz"eskiyara"

Kapalı
25 Mart 2023 22:34

Sadece bilen arkadaşlar cevap versin lütfen dizide rol almam sorun yaratır mı?

Ücret almadan dizide rol almamın memuriyet açısından bi sıkıntısı var mı?

tarafsızımki
Kapalı
25 Mart 2023 23:22

Bu forumda bilenler cevap vermiyor , bilmeyenler cevap veriyor kardeşim :)

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
25 Mart 2023 23:25

Kültür ve sanat etkinlikleri serbest. Kitap yazıp, gazetede köşe yazarlığı yapıp para da kazanabilirsiniz.

Uhkjjbgf
Kapalı
25 Mart 2023 23:28

Kitap değil dizi oyunculuğu?izin almam gerekirmi bunu kime danışmalıyım ilçe bilir mi

demir8121
Aday Memur
26 Mart 2023 01:32

Bizim okuldan bir öğretmen kısa bir sahne dizide yer aldı hiçbir sorun olmadı
Uhkjjbgf, 2 ay önce

Kitap değil dizi oyunculuğu?izin almam gerekirmi bunu kime danışmalıyım ilçe bilir mi

Kagiş
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 01:49

Dizinin oynayacağı kanal da önemli!!))) Maazallah muhalif bir kanalda falan oynarsa durumunuz sıkıntı yaratabilir azizim.)))

Uhkjjbgf
Kapalı
26 Mart 2023 02:42

Kısa sahne değil rolüm olacak aslında ilçeye mi danışmalı kime sormalıyım izin gerekli mi

demir8121, 2 ay önce
Bizim okuldan bir öğretmen kısa bir sahne dizide yer aldı hiçbir sorun olmadı

hoca7979
Aday Memur
26 Mart 2023 06:26

Elbette sormalısınız ama bize degil tabi ki

spock
Şube Müdürü
26 Mart 2023 08:31

Bilginize arz ederim dediğin bir dilekçeyi sen yine de okuluna ver. Sayısını al. Dursun kenarda.

Hatta ileride Bilsem'lere başvuruda işine bile yarar.

Normalde hiçbir şey çıkmaz. Ben bestecilik yaparak para kazanıyorum. Sahneye çıkıyorum. Ticaret ya da üretim yapmadığın, hizmet vermediğin ürece para kazanmanda sorun yok.

Yani bir mühendis olsan, bir patent geliştirip onu da satabilirsin. Fikir faaliyetleri serbest.

26 Mart 2023 08:51

Aldığın role göre değişir.erşan kuneri de oynadıysan sıkıntı

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
26 Mart 2023 12:14

Türkçe kursuyla işe başlamanızda fayda görüyorum. Kültür ve sanat etkinliği diye serbesttir diye konuya giriş yapmıştım. Dizi dediğiniz şey de kumaş üretimi değil herhalde.

Uhkjjbgf, 2 ay önce

resmiplaka
Aday Memur
26 Mart 2023 12:30

Cevap veriyorum.. bilmiyorum

Pelinin
Daire Başkanı
26 Mart 2023 12:55

Okulunuza bir dilekçe ile durum bildirin ve izin alın, hiç birşey olmaz diyen kişilere güvenmeyin, eğer yarın birgün bir şikayet olursa elinizde izniniz olur, oynayacağınız karakterde olumsız örnek oluşturabilecek bir davranış olursa şikayet söz konusu olabilir bence

idris0189
Memur
26 Mart 2023 13:09

ticari faaliyet olmazsa ve ekranda alenen hükümeti eleştirmezsen bişe olmaz :)

muallim_34
Genel Müdür
26 Mart 2023 13:52

Yazi yazıp okula okul Ilceye ilçe kaymakamlığa bildirip izin alıyorsunuz.

cubecan
Aday Memur
26 Mart 2023 13:55

Hocam TB programına katılmıştık sorun olmadı sizin de rolünüzün sorun olacağını sanmıyorum

f0xy
Şef
26 Mart 2023 14:38

Yanlış anlamayın, rolünüz de önemli. Memur vakarına yakışmayan bir rol, sıkıntı yaratabilir. O yüzden bir öğretmen olarak dizideki rolünüzün, "rol model olma" açısından değerlendirmenizi tavsiye ederim. Başınız ağrımasın
Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi