Editörler : Pangaea
26 Mart 2023 10:41

Merkeziden atanip guvenlik sorusturmasindan gecemeyen

Evet arkadaşlar, hakkımda verilen hagb kararından ötürü merkezi alımda atandığım kurum güvenlik soruşturmasına olumsuz verdi. Şimdi Meb'in alımı var. Buna başvuru yapabilir miyim? Yani açıktan sözleşmeli alımlara başvurabiliyorum ama bu da merkezi sistemle alım yaptığı için tereddütte kaldım.

26 Mart 2023 11:27

benim de hakkımda hagb var da bende de mi olumsuz olcak ya :(

kahya05
Memur
26 Mart 2023 11:29

Kurumdan kuruma değiişiyor bu durum. O yüzden puanım yandı mı yanmadı mı merak ediyorum.
Serkan45044504, 2 yıl önce

benim de hakkımda hagb var da bende de mi olumsuz olcak ya :(

26 Mart 2023 11:47

Tebligat ile mi olumsuz olduğu yanıtı geldi?

kahya05, 2 yıl önce
Kurumdan kuruma değiişiyor bu durum. O yüzden puanım yandı mı yanmadı mı merak ediyorum.

kahya05
Memur
26 Mart 2023 11:48

Evet
Shado w, 2 yıl önce

Tebligat ile mi olumsuz olduğu yanıtı geldi?

Konyalı4294
Memur
26 Mart 2023 12:08

Hagb memuriyete engel değil ki. Suçun 1 yıldan az mı. Veya hangi suç? Dava da aç.

26 Mart 2023 13:34

benimkisi hapis cezası değil , adli para cezası kesti 7 bin lira. Bu 7 bin liraya hagb dedi. sorun olur mu acaba ? mali ve manevi haklara tecavüzden 7 bin lira adli para cezam hagbye çevrildi.

Konyalı4294, 2 yıl önce

Hagb memuriyete engel değil ki. Suçun 1 yıldan az mı. Veya hangi suç? Dava da aç.

kahya05
Memur
26 Mart 2023 14:03

HAGB dediğim gibi tamamen kurumların inisiyatifinde olan bir durum. Bazı kurumlar memuriyete engel görürken bazıları görmüyor. Dava edilebilir tabiki ama çok uzun bir süreç. Benim merak ettğim merkeziden kadrolu olarak atanan bir kişinin yine merkezi yerleştirmeyle ama sözleşmeli alımlara başvuru yapmasında engel bir durum var mı ?

başiktisat
Aday Memur
26 Mart 2023 14:03

Güvenlik soruşturması mı arşiv araştırması mı.hangi kuruma başvurmuştunuz.neden böyle oldu benim de hagb var.bu şekilde eleniyor muyuz.haklarımız yok mu

kahya05, 2 yıl önce
Evet

kinomiyatakao
Aday Memur
26 Mart 2023 15:06

Hayır yok

kahya05, 2 yıl önce
HAGB dediğim gibi tamamen kurumların inisiyatifinde olan bir durum. Bazı kurumlar memuriyete engel görürken bazıları görmüyor. Dava edilebilir tabiki ama çok uzun bir süreç. Benim merak ettğim merkeziden kadrolu olarak atanan bir kişinin yine merkezi yerleştirmeyle ama sözleşmeli alımlara başvuru yapmasında engel bir durum var mı ?

Konyalı4294
Memur
26 Mart 2023 15:49

Hayır 1 yıl altı aldın o yüzden adli para cezasına cevirmiş zaten. Yüz kızartıcı suç da değil. Bir sorun olmaz.

Serkan45044504, 2 yıl önce

benimkisi hapis cezası değil , adli para cezası kesti 7 bin lira. Bu 7 bin liraya hagb dedi. sorun olur mu acaba ? mali ve manevi haklara tecavüzden 7 bin lira adli para cezam hagbye çevrildi.

Konyalı4294
Memur
26 Mart 2023 15:53

İnisiyatifinde değil dava açarsın kazanırsın bu süreçte yürütmenin durdurulması istenir dava sonuçlanıncaya kadar. Suçun cezası 1 yıl altıya yüz kızartıcı suç değilse kafasına göre hagb si var almıyorum diyorsa da davayı kaybeder.

kahya05, 2 yıl önce

SarperMuratog
Aday Memur
26 Mart 2023 19:33

Hangi kurum hocam, bu arada mebe basvurabilirsin her kurum bağımsız verir kararini

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi