Editörler : gubaz"eskiyara"
26 Mart 2023 13:01

Torba yasa memura ara zam

arkadaşlar malum en dusuk emekli aylığı ve bayram ikramiyeleri guncellendi, secim oncesi haftaya meclise gelecek torba yasa kanun teklifinde memurlar icin de ikramiye yada ara zam formulu masaya gelir mi? Yorumlarınızı paylaşır msnz?

26 Mart 2023 13:09

Gelir gelir bekle dört gozle

Gnyl42
Memur
26 Mart 2023 13:52

Varsa yorumunuz insanca yazmak yerine bu alaycı boş boş konuşmalar niye???birde eğitimci olacaksınız...

Acilan başlığa yorumum ise YouTube da Ankara kulisi tv var Abdürrahim semavi bey toplumsal beklentiler üzerinde canlı yayınlar açıyor dünkü canlı yayının 45.dk sinda" memur asgari ücretli ve işçi arkadaşlara maaş düzenlemesi bu hafta

içinde açıklanmasını bekliyorum bu sürpriz haberi buradan yapmış olayım"dedi inşallah olur da bir nebze olsun rahat nefes alırız çünkü ornek verecek olursak en düşük emekli maaşı 7500 olurken 40 yaşındaki eytli 7500 maaş alırken,,30.yilini vermiş bi emekli memurda aynı düzeyde zam alıyor bunu bi düzene sokarlar diye düşünüyorum memura emekliye bi iyileştirme gelir diye umud ediyorum

ferdaogretmen, 2 ay önce

bilkyaz13
Memur
26 Mart 2023 14:27

Tayyip seçim öncesi ne varsa veriyor, bize de zam verecektir

Emir ka
Şube Müdürü
26 Mart 2023 15:22

Memura kuruş vermez öyle böyle gene de alır seçimi.seçimden sonra daha kötü günler memuru bekliyor hazırlıklı olun

Kagiş
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 15:56

Zam verilsin ya da verilmesin şu saatten sonra önemli değil benim için! Oyumun rengini etkilemeyecek!))

drogba-70
Müsteşar Yardımcısı
26 Mart 2023 16:16

Yav arkadas zamminizi almadiniz mi?

%25'ten %30 yapmadilar mi?

Sendika destan gibi paylasimlar yapip uyeleri durumlarda paylasmadi mi?

Neyin zammini istiyorsunuz simdi?

Hukumetin bu tavrını hafife mi aliyorsunuz?

Nankorlugun luzumu yok.

Yetkili sendikayi ben seçmedim sizler sectiniz. Senelerdir devam ettirip yetki verdiginize gore memnunsunuz demektir.

Oturun asagi şükredip sabredin.

Secim gecsin hele görürsünüz zammi :)))

Burak cinkiş
Aday Memur
26 Mart 2023 16:38

Secimden önce kesin zam verecek sonra ya bırakmaz %15 gibi bir şey

Bu da son verdiği zam olacak

Yamyamav
Aday Memur
27 Mart 2023 19:09

Kafayı mı yediniz.tabiki zam verecek. İnşallah seyyanen olmaz da 2 aya erimez

27 Mart 2023 20:32

Zam felan yok hayal dünyasında yaşamayın, en kritik seçim öncesinde bile %25 zam yapıldı, seçimden sonra yeni toplu sözleşmede %4 +4 verilir olur biter,Bir de herkes son zamdan sonra sendikadan istifa ediyordu çevremde, geçen muhabbeti geçti sordum hepsi kalmış hahahaha , o yüzden zamma gerek yok bence , demek ki yeterli mevcut zam, ben de öyle düşünüyorum artık

efeben
Daire Başkanı
27 Mart 2023 21:06

torba yasa diyince aklıma tombala geliyor.O da kumar sayılır haram şüphesi var.Birde torabcılar onlar tam yoldan çıkmış zaten.

Bu yüzden torbaya hayır.İstikrar sürsün torba büzülsün diye...

vangohg
Aday Memur
27 Mart 2023 23:04

Öğretmenler memnun. Zam falan istemiyoruz. Sendikaların durumları memnuniyeti gösteriyor. Hala yüz binlerce üyesi var.

Mustafax5908
Aday Memur
28 Mart 2023 00:39

Asgari ücrete zam yapılmayacağı söyleniyor.bu durumda memura da ara zam yapılmaz. Tahminim temmuz zammını,olası enflasyon oranını da göz önğnğne alarak,2 ay erkenden veriyoruz deyip mayıs 15 te verirler

majeste Türk
Aday Memur
28 Mart 2023 14:48

15 Mayıs ta hızla irtifa kaybedecekler merak etmeyın.

vangohg, 2 ay önce
Öğretmenler memnun. Zam falan istemiyoruz. Sendikaların durumları memnuniyeti gösteriyor. Hala yüz binlerce üyesi var.

Kpssmakina
Memur
29 Mart 2023 10:57

eskiden memur olmak fena ayrıcalıktı. bzimkiler olamadığı için çocuklarını yapmaya çalışıyor .

dkabks
Aday Memur
29 Mart 2023 12:03

2 gözle bekliyorum ve gelecektir
ferdaogretmen, 2 ay önce

miniaturco
Aday Memur
29 Mart 2023 12:12

Zamdan umudum yok ama 14 mayısı heyecanla bekliyorum

şaşkın tarihçi
Genel Müdür