Editörler : ayşegül bgm
27 Mart 2023 13:08

Yani MEB kazandıysan sağlık bakanlığına yerleşsen bile SB atamanı yapmaz. İyi düşünüp tercih yapmak gerek.

27 Mart 2023 14:06

Aslında beni meb konusunda tedirgin eden bilinmezlik daha önce çalışan insanlar olsa bilgi alırız tayin konusu çalışma koşulları hiç bir şekilde bilgilendirme yok bir yandan rahat olacağını düşünüyorum bir yandan hiç düşündüğümüz gibi olmayadabilir belkide daha zorlu olucak

Fomant
Memur
27 Mart 2023 15:13

Hocam meb dahil olmak üzere heryeri aradım mebe atanan hemşireler pansiyonlu okullarda çalışacakmış.

Hemşire zeze, 2 ay önce

Aslında beni meb konusunda tedirgin eden bilinmezlik daha önce çalışan insanlar olsa bilgi alırız tayin konusu çalışma koşulları hiç bir şekilde bilgilendirme yok bir yandan rahat olacağını düşünüyorum bir yandan hiç düşündüğümüz gibi olmayadabilir belkide daha zorlu olucak

b1rkan55
Aday Memur
27 Mart 2023 15:23

Hastanede çalışan hemşireden saha rahat olacağı kesin. Ben de başvuracaktım da şimdi sağlık bakanlığı alımı yanar diye çekindim. İyi fırsat. Yoğun olmaz en azından hastane gibi.dezavantajı maaşı biraz düşük olur.

Fomant, 2 ay önce

Hocam meb dahil olmak üzere heryeri aradım mebe atanan hemşireler pansiyonlu okullarda çalışacakmış.

kondansatör18
Aday Memur
27 Mart 2023 15:40

Reis sonuclarin aciklanmasi nasil 1 ay suruyor . Max 1 hafta surer.
Fomant, 2 ay önce

Meb daha önce açıklanacağı için mebdeki kadrolar değil sb de kadrolar yanar bence. Kadronun yanmaması için mebin sonuçlanmasını beklemek lazım o da 1 ay falan sürer nisan son ve mayıs başı gibi sb alımı gelir. Ben tercihin nisan sonlarında ya da mayıs başlarında başlayacağını hiç düşünmüyorum. İki ucu boklu değnek yarını bekleyelim muhtemelen yarın herşey belli olur.

cengbm
Aday Memur
27 Mart 2023 15:57

1hafta bile sürmez. 4-5 güne açıklar ösym de

Fomant
Memur
27 Mart 2023 17:05

1 hafta sürüyorsa 7-10 nisan gibi sb alıma çıkabilir. İlk alımda sanki sonuç açıklanması daha uzun sürdü gibi geldi bana o da mı 1 haftaydı

kondansatör18, 2 ay önce
Reis sonuclarin aciklanmasi nasil 1 ay suruyor . Max 1 hafta surer.
27 Mart 2023 19:32

Pansiyonlu okullarda çalışırlar. Sistemde 8 _5 görünmeden muhtemelen 9_4 çalışırlar. Biri yaralanirsa tansiyonu düşerse ilk müdahale işte. Hemşirelerin en rahat olacağı yerdir. Muhtemelen okul müdürüne bağlı olsalar bile müdürün karismayacagi en iyi yer olacak.

thedoctor332
Aday Memur
27 Mart 2023 19:59

Yarın kılavuz gelecek 2-3 güne de tercihler başlar.4-5 gün tercih sonra 4-5 güne de atamalar açıklanır
Fomant, 2 ay önce

1 hafta sürüyorsa 7-10 nisan gibi sb alıma çıkabilir. İlk alımda sanki sonuç açıklanması daha uzun sürdü gibi geldi bana o da mı 1 haftaydı

MürselSoner
Memur
27 Mart 2023 23:35

ÖSYM tercihlerin açıklanmasına 10 gün süre koyuyor ama bazı istisnalar dışında genelde tercih süresi dolduktan bir hafta sonra açıklanıyor
thedoctor332, 2 ay önce
Yarın kılavuz gelecek 2-3 güne de tercihler başlar.4-5 gün tercih sonra 4-5 güne de atamalar açıklanır

Fomant
Memur
28 Mart 2023 00:11

Hayırlı olsun doğru anlamışız tercih 28 marttaymış

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi