Editörler : E.Kayı Han
27 Mart 2023 00:19

Asgari ücret 11.500 TL olabilir. Memurlar artık asgari ücretli

Evet yanlış duymadınız seçim öncesi asgari ücrete ara zam yapılacağı konuşuluyor ve bu rakamın 11.000 ile 11.500 TL arası olacağı söyleniyor.

Memurlar artık asgari ücretli diyebiliriz. Türkiye'de yaklaşık 6 milyon memur var ve bunun en az 4 milyonu en düşük memur maaşını almakta

Artık sendikaların ve biz memurların bu konuda ciddi manada birşey yapması şart

Gnyl42
Memur
27 Mart 2023 00:23

11.000 olmaz en fazla ama enfazla olacağı 10 000

Asgari ücrete zam yapıp memura da yapmaz ise yuh artık

İnfaz4206
Şube Müdürü
27 Mart 2023 01:21

Sendikadan hala umut mu bağlıyorsunuz yazik birsey demiyorum

İnfaz.Koruma
Aday Memur
27 Mart 2023 01:30

Hal ortada iken hala iktidara oy verecek memur var mı merak etmekteyim

cevherdudayev1
Daire Başkanı
27 Mart 2023 08:28

10 bin olsun yol ve yemekle zaten bizi geçiyorlar a101 de çalışan personel memur dan fazla maaş alıyor alsın hakkıdır ama memurun bu seviyede kalması sakıncalı

Gnyl42, 2 ay önce

11.000 olmaz en fazla ama enfazla olacağı 10 000

Asgari ücrete zam yapıp memura da yapmaz ise yuh artık

34poseidon
Memur
27 Mart 2023 08:29

kaldı 50 gün... bu sarı sendika da hükümetin peşinden bye bye..

i.k.y.elif
Şef
27 Mart 2023 08:43

Arkadaşlar parti başkanvekili açıklama yaptı memura zam düşünmüyoruz zam olması anayasaya aykırı temmuzda olacak diye hala neyin zammını bekliyorsunuz.

hebelebelup
Kapalı
27 Mart 2023 09:19

tek bııldıgım bu maasa evlenılmez bekarlıga devam mk

HayatSuGibi
Daire Başkanı
27 Mart 2023 09:49

Merak etmeyin memura da seçim öncesi ağzına bir parmak bal sürerler. Seçim sonrası misliyle çıkar zaten , fiyatlar yerinde durmuyor herşey ateş pahası şimdiden...

oguncirak
Yasaklı
27 Mart 2023 14:01

aynen öyle aga ne çocuk ne evlilik 10 seneye suriler elede geçirir ülkeyi ohhh ozaman bu makarnacıları görücem

hebelebelup, 2 ay önce

tek bııldıgım bu maasa evlenılmez bekarlıga devam mk

hebelebelup
Kapalı
27 Mart 2023 17:04

memur bırını bulsam evlenırdım bulamadık yasta gectı aramayı bıraktım tek maasa ev gecınmez cocuk dogsa ayakkabı alsan maas bıter okul servısıne versen kıtap alsan 3 ay borca gırersın evın ıhtıyacı vsvs ot gıbı yasıyorum bazen zıncırle asayım dıyorum sonra bakıyorum depremde herkez öldü taşsız gomduler dıyorum gerı donusu yok yasa ıste bekarsan bekarsın

oguncirak, 2 ay önce

aynen öyle aga ne çocuk ne evlilik 10 seneye suriler elede geçirir ülkeyi ohhh ozaman bu makarnacıları görücem

28 Mart 2023 14:48

Uydurmayın kardeşim milletide galyana getirmeyin. Bakan askeri ücrete ara zam beklemiyoruz enflasyon 20lerdeyken dedi. Nerenizden uyduruyorsunuz bu şeyleri akıl alır değil.

cemil1905
Şube Müdürü
28 Mart 2023 15:02

Enflasyonun yüzde 20 olduğuna inandın da ara zamma mi inanmadın? Bakan kim ki asgari ücret zammı açıklayacak? CB bekliyor herkes. Seçimden 1 2 hafta önce açıklanır merak etme

EndoplazmikGaripBirK, 2 ay önce

Uydurmayın kardeşim milletide galyana getirmeyin. Bakan askeri ücrete ara zam beklemiyoruz enflasyon 20lerdeyken dedi. Nerenizden uyduruyorsunuz bu şeyleri akıl alır değil.

28 Mart 2023 15:10

1.Askeri ücretle alakalı ilk görüşmeleri bakan yapar.

2. Sende maaş zammını açıklanan enflasyon oranı ile alıyorsun senin aklındaki ile değil.

Sağdan soldan duyup milleti şiddetlendirmekten başka meziyetiniz yok. Askeri ücret ara zam almıyacak bunu aklınıza kazıyın saçma saçma tiplere girmeyin. Askeri ücret 11500 olsun yiyecek ekmek bulamazsınız az mantıklı olun

Murathan Deniz
Aday Memur
28 Mart 2023 18:16

Memurlar asgari ücretli değil, bir tek adalet bakanlığı personeli asgari ücretli malum biz den ses çıkmayınca Bekir Bozdağ da söz verip diğer siyasileri bildirmiyor. Arkadaşlar gerçekten sadece mali durumu kötü olan biz ve SGK çalışanlarıyiz sanki bizim üzerimizden tasarruf yapıyorlar. Lütfen her platformda tavrınızi ortaya koyun . Hakkımızı alalım daha ne kadar bizi kandırmalarina izin vereceğiz .
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi