Editörler : Kubil ay

White3425
Memur
01 Nisan 2023 08:17

Geçirenler sağolsun..

crabnet355
Müsteşar Yardımcısı
20 Nisan 2023 13:00

Bir vatandaş olarak konuşursam ( zabıta değilim polis değilim ) polisin kesinlikle zabıtadan fazla alması lazım.Çok saçma..Adam yatarak polisi geçiyor, Diğer yanda polis çalışmaktan evi göremiyor... zabıta denilen teşkilatın ya Avrupada Amerikada olduğu gibi yerel polise dönüştürülüp polisin yükünün hafifletilmesi lazım, ya da komple lağvedilmesi lazım..Torpilli birilerinin arpalığı,yatış yeri olmuş durumda..Yoldan vatandaşları çevirip sorun zabıta ne işe yarar diye yüzde 90 ı seyyar satıcı dövmeye yarar diyecektir.Tek işlevi bu.Yazık günah bunlara ödenen paraya..

Ahmet009009
Memur
20 Nisan 2023 20:04

Zam verildiginde listede Polis maaşı yüksek gözüküyor ,asker maaşı hiç yok zaten, öğretmen ve saglikcinin ek ödemelerini yazmiyorlar bizden düşük alan sadece düz memur vardır bide maaşınızı çalışma saatine bôlerseniz asgari ücret alanlar da bizi geçmiştir.

Muerem
Şube Müdürü
20 Nisan 2023 21:30

Köşe başında ki dürümcü nün moto kuryesi geçmiş zabıta bizi geçti mi diye soruyo :)

wizyy
Şef
20 Nisan 2023 22:06

kaliteli bir yorum olmuş. hak vermekle birlikte teşekkür ederim.

85200258, 6 ay önce
Şu bile lafını çok eğrelti buluyorum. Kasiyer bile... Bilenin altında kendini üstün görme var. Aynı şeyi iki üç ay önce öğretmen formunda yazdılar polis bile şu kadar maaş alıyor diye. Bizim içimizde bazıları nasıl hiçbir iş teminati olmayan , emekciye bile diyorsa , öğretmen de polisi kendi eğitim düzeyinde görmeyip ( kendi eğitim düzeyinde olsa bile kpss de yeterlilik gösteremediği için ) polis bile deme kustahli diyebiliyor. Zabıta bile , Kasiyer bile diyene kadar ben neden böyleyim demek lazım. Siyasetin kuklası olmuşuz , merkezin bildirdiği aracı durdurduğu için açıkta olup ihracla yargılanan meslektaşlarımız var. Sana bir hak verilme ihtimali var mı? Tabi ki yok. Onun için çok da kendinizi öğretmenle filan kıyaslamayın. Adamlar haklarını söke söke alıyorlar. Depremde pandemide ek dersine kadar aldı adamlar. Üste gömlek altında boxer ile evinde ders verdi senden çok maaş aldı. Pandemide zabıtanın işini polis yaptı polisten çok maaş aldı. Ondan çok fazla rollenmeyelim. Ayrıca emekciyi de kendinden altta görmeyelim.

hamlea26
Daire Başkanı
20 Nisan 2023 23:01

Hayırlısı olsun Ülkemiz için.

Poliss155
Memur
20 Nisan 2023 23:08

Arkadaşlar memlekette bankada güvenlik mi olsam diye düşünüyorum gecesi yok hafta sonu tatili var resmi bayramlar tatil vs 4 5 lira eksik maaşı var ama artık onun da pek alım gücü kalmadı su aralar bunu düşünmeye basladim

Otlukbeli55
Memur
20 Nisan 2023 23:31

Polisi doyuracaksin kardeşim toplumun huzuru buradan geçer bunu anlamak ne kadar zor olabilir

reis73
Şube Müdürü
20 Nisan 2023 23:41

Artı verirken yanlışlıkla eksi vermişim sözlerine tamamen katılıyorum

secret.lifee
Daire Başkanı
21 Nisan 2023 00:53

Valla bişey söyleyim mi. Teşkilatta gözlemlediğim Herkes akşamın olduğu karnının doyduğuna bakıyor artık. Bi bıkkınlık bi bitmişlik bi mutsuzluk var. Herkesin derdi mesaiyi bi an önce doldurup bi an önce ortamdan uzaklaşmak olmuş. Şahsen ben öyleyim. Mesai biter telefonu bile kapatıyorum. Kim naparsa yapsın.ben neredeyse 20 yıl oldu Eskiden böyle değildi. Mesleğe İzmir?de başladım Çapkın müdür o zmnlar yine çok çalışıyoruz ama eski abilerle bi birliktelik vardı. Abartmıyorum biz grup olarak dışarda en az bi gece toplanıp mangal o bu hiç bişi olmazsa sohbete otururduk. Şimdi bakıyorum da valla mesai bitse de telefonu kapatıp kaçsam kafasındayım. Dışarda oturduğum 1 tane polis ark yok. Belki de bana mahsus ama ben çoğu kişinin böyle olduğunu düşünüyorum. Hatta şunu söyleyim aynı yerde hergün beraber çalıştığım çoğu adamın yemin ederim numarası bile kayıtlı değil. Bişi olursa bi grup kurmuşlar oraya yazıp çıkıyorum kimseyle muhatap olmak istemiyorum

Muerem
Şube Müdürü
21 Nisan 2023 05:15

Hiç sanmıyorum 4 5 lira eksik olduğuna bence bi sor emin ol artı aldığı osuyla busuyla bizi geçiyodur

Poliss155, 6 ay önce
Arkadaşlar memlekette bankada güvenlik mi olsam diye düşünüyorum gecesi yok hafta sonu tatili var resmi bayramlar tatil vs 4 5 lira eksik maaşı var ama artık onun da pek alım gücü kalmadı su aralar bunu düşünmeye basladim

antepli-pol
Daire Başkanı
21 Nisan 2023 09:14

Otlukbeli55 kardeşim polisi doyurmasına gerek yokki.icimizde polyannaacı ucuz kahraman çok. Kendilerini yırtan çok bu teşkilatta. Ben daha öncede söyledim hep söylüyorum. Polis en alt maaş düzeyinden bir iki tık yukarıda o bir iki tıkta müstahdem ve katiplerin bir kısmı. Öğretmenler polisi zaten solladilar. Baş dediler uzman dediler 5-6 bin fark oluşturdular. Poliste de baş kıdemli baş dediler içi fısss çıktı tek kuruş vermediler veremediler. Ama başpolis olupta kendini kaybedenlerde cabası.

21 Nisan 2023 13:05

Aynen adana zabıta ilçe vermeyeceğim 22.000 sosyal denge ile

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
27 Nisan 2023 20:20

Ana sayfada zabıtalar fhz almalı diye haber yapmış memurlar net bir gün olsun polisin sorunlarıyla ilgili haber yapmadı varsa yoksa polis alımı haberi yapar

siyahbeyaz88
Daire Başkanı
15 Temmuz 2023 20:51

Maaş sayfasında 13-3 bekar yeni başlamış muhtemelen lise mezunu zabıta 30 bin maaş yazmış ben 3-1iyim aldığım maaş 31.5 yani diyecek bişey bulamıyorum biz devleti temsil ediyoruz ama bir ilçenin beelediye sınırlarında esnafa idari işlem yazan araç trafiğine kapalı alanlarda duba indirip kaldıran inşaatçılara gürültüden dolayı ceza yazanla nerdeyse aynı maaşı alıyorum ki yeni başlayan polis daha az alıyor
15 Temmuz 2023 21:00

Yeni Türkiye'de maaş farkı yok. Artık herkes sevdiği işi yapacak. Daha fazla para için sevmediğiniz işlerde çalışmaya son. Biraz büyük düşünün.

siyahbeyaz88, 3 ay önce
Maaş sayfasında 13-3 bekar yeni başlamış muhtemelen lise mezunu zabıta 30 bin maaş yazmış ben 3-1iyim aldığım maaş 31.5 yani diyecek bişey bulamıyorum biz devleti temsil ediyoruz ama bir ilçenin beelediye sınırlarında esnafa idari işlem yazan araç trafiğine kapalı alanlarda duba indirip kaldıran inşaatçılara gürültüden dolayı ceza yazanla nerdeyse aynı maaşı alıyorum ki yeni başlayan polis daha az alıyor

TurkuazBlue
Aday Memur
15 Temmuz 2023 21:12

Biz ben yanlış hesaplamadıysam, saat olarak asgari ücretin üç de ikisini alıyoruz... Yani saat hesabında asgari ücretliye az alıyoruz...
Ahmet009009, 6 ay önce

Zam verildiginde listede Polis maaşı yüksek gözüküyor ,asker maaşı hiç yok zaten, öğretmen ve saglikcinin ek ödemelerini yazmiyorlar bizden düşük alan sadece düz memur vardır bide maaşınızı çalışma saatine bôlerseniz asgari ücret alanlar da bizi geçmiştir.

Muerem
Şube Müdürü
15 Temmuz 2023 23:47

Bu arkadaşa helal olsun aynen bnde buna tutuluyorum bu arada İstanbul İzmir gibi yerlerde zabıta maaşı 50 bini geçti inanmayan sorar

Ahmet009009, 6 ay önce

Dead.588
Memur
16 Temmuz 2023 01:22

Herkes polis oluyor kardeş ne bekliyon hiçbir şey olamazsan polisliği dene diyor insanlar

Fishers
Aday Memur
16 Temmuz 2023 01:29

İBB de sözleşmeliden kadroya geçen birine 31.000 TL yatıyor
Toplam 75 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi