Editörler : E.Kayı Han
27 Mart 2023 11:31

4B den 4B'ye Geçiş

Arkadaşlar merhaba hali hazırda adalet bakanlığında 4b'li sözleşmeli personel olarak görev yapmaktayım. Dsi'nin büro personeli olarak atamam yapıldı geçişte bir problem yaşar mıyım? 4b olarak görev yapıyorum ancak 7 Nisan gibi kadro geleceği konuşuluyor.Kadrodan sözleşmeliye geçişte bir problem olacağını düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

34poseidon
Memur
27 Mart 2023 11:42

bakanlık denk işlere onay vermiyor

Kimecezaevi
Aday Memur
27 Mart 2023 12:02

Bildiğim kadarıyla yeniden kpss ile atandıysanız bulunduğunuz yerden istifa edip yeni kurumda başlayabilirsiniz. Bizim kurumdan TBMM'ye geçen oldu bu şekilde

unknown21
Aday Memur
27 Mart 2023 13:21

KPSS ile atandım hocam kadroludan sözleşmeliye geçiş var diyorlar genel olarak ama emin olamadım

Kimecezaevi, 2 ay önce
Bildiğim kadarıyla yeniden kpss ile atandıysanız bulunduğunuz yerden istifa edip yeni kurumda başlayabilirsiniz. Bizim kurumdan TBMM'ye geçen oldu bu şekilde

Kimecezaevi
Aday Memur
27 Mart 2023 13:27

Hayır aksine kadrolu iken süreç çok daha uzun olur ama sözleşmeli iken aynı hafta içinde başlayabilirsiniz
unknown21, 2 ay önce

KPSS ile atandım hocam kadroludan sözleşmeliye geçiş var diyorlar genel olarak ama emin olamadım

Kimecezaevi
Aday Memur
27 Mart 2023 13:28

Elinizi çabuk tutup sağlam bilgiler alın, kadro gelmeden işinizi halledin derim
unknown21, 2 ay önce

unknown21
Aday Memur
27 Mart 2023 13:54

Sözleşmeliden sözleşmeliye geçişlerde 1 yıl bekleme şartı aranıyor

Kimecezaevi, 2 ay önce
Elinizi çabuk tutup sağlam bilgiler alın, kadro gelmeden işinizi halledin derim
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi