Editörler : **sude**

asnyvz
Aday Memur
31 Ağustos 2023 14:11

o kadar karmaşık yazmışsın ki hiçbir şey anlayamadım

suedaaa123, 3 hafta önce
Ben de kadrolu lise hemşireyim. Lisans Okul öncesi öğretmenliği bölümüne geçmek istiyorum. Kurumlar arası geçiş olur mu lise lisans farkı da var yoksa kpss gerekli mi

suedaaa123
Aday Memur
31 Ağustos 2023 16:03

Evet biraz karışık olmuş. Kadrolu lise mezunu hemşireyim 4 yıllık öğretmenlik bölümü bitirdim. Geçiş yapmak istiyorum kurumlar arası geçiş oluyor mu yoksa kpssye mi girmem gerekir
asnyvz, 3 hafta önce

o kadar karmaşık yazmışsın ki hiçbir şey anlayamadım

MDuffy
Aday Memur
31 Ağustos 2023 16:16

direkt öğretmen olarak geçemezsiniz.önce orada memur vb. kadroda olmanız gerek ki ünvan sınavına giresiniz.amahemşire olarak nasıl geçersiniz hiç bir bilgim yok

suedaaa123, 3 hafta önce
Evet biraz karışık olmuş. Kadrolu lise mezunu hemşireyim 4 yıllık öğretmenlik bölümü bitirdim. Geçiş yapmak istiyorum kurumlar arası geçiş oluyor mu yoksa kpssye mi girmem gerekir

asnyvz
Aday Memur
31 Ağustos 2023 17:01

evet ya kurumlar arası geçişle gidebilirsiniz ya da yeniden kpss ile ... kurumlar arası geçiş çok zor gibi duruyor kpss yede yeniden hazırlanmak kolay değil gibi ... Hakkımızda hayırlısı artık

suedaaa123, 3 hafta önce

mketek
Aday Memur
18 Eylül 2023 22:24

.

asnyvz
Aday Memur
19 Eylül 2023 16:00

Güncel

mketek, 6 gün önce

.

asnyvz
Aday Memur