Editörler : gubaz"eskiyara"
27 Mart 2023 17:41

Eşim atandı iş başı yapmadı tayin meselesi

Merhaba, eşim mayısta atanacak fakat Eylül iş başı ben tayin yazmak için eşimin illa iş başı mi yapması gerekiyor bilen var mı

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
27 Mart 2023 18:44

Mayıs gelmedi, henüz atanamamış. Ama siz atanmış gibi başlık açmışsınız.

Kral3739
Aday Memur
27 Mart 2023 19:06

Sıralaması ilk 100

resmiplaka
Memur
27 Mart 2023 19:52

Aciliyetinizi ve sabirsizliginizi anlıyorum ama dogmamis cocuga sunnet toreni yapmak gibi birsey olmuş sizinki..
Kral3739, 6 ay önce

Sıralaması ilk 100

majesteleri7
Şube Müdürü
27 Mart 2023 20:30

Yoo gerek yok emekli bile olursunuz

ah-memurluk
Memur
27 Mart 2023 20:32

Malesef bu durumda tayin olamazsınız. Ataması kesinleşse bile tayin için işbaşı yapıp sigortasının yatması gerekiyor

yldzhmt
Şef
27 Mart 2023 21:52

Belki de esiniz atanmayabilir. Insallah boyle kotu bir durum olmaz.

Atama kararnamesi yayimlanip isbasi yapmadigi muddetce birsey yapamazsiniz.

Siralamasi cok iyiymis insallah atanir.

mrvkbcdmr
Aday Memur
28 Mart 2023 11:28

Merhaba . Ben de nasipse mayısta atanacağım . 8 mayıs atamadan sonra güvenlik soruşturması olacak . Güvenlik soruşturması bittiği zaman okulumuza evrakları teslim edeceğiz. O yüzden görev başı Eylül olarak gözükür ve o tarih baz alınır diye düşünüyorum.

Muhterem5501
Aday Memur
28 Mart 2023 14:20

merhaba, öğretmen göreve başladıktan sonra süreç başlıyor malesef

Muhterem5501
Aday Memur
28 Mart 2023 14:22

göreve başlama tarihi mayıs haziran gibi olursa (ki bununla ilgili çalışmalar da var) o zaman ağustos eş durumu tayini isteyebilirsiniz

Pelinin
Yasaklı
28 Mart 2023 14:28

Keşke kaç yıllık öğretmensiniz veya öğretmen misiniz onu belirtseniz ona göre yorum yapsak bu şekilde yardımcı olmamız zor

ByCenk
Memur
29 Mart 2023 20:28

Öğretmen değilseniz eşinizin atanma yazısı(benim eşime sms ile bilgi gelmişti) çıktıktan sonra personel biriminizi arayıp durumunuzu anlatın. Ben o şekilde hızlı bir şekilde yer değişikliği yapmıştım.

29 Mart 2023 20:49

1cisi Eylül de göreve başlasın 2ncisi Ekim'de normları güncellensin norm fazlası olursa ilde başka bir okulda görev verilir ilde başka norm yoksa sözleşmesi yanar

resmiplaka
Memur
29 Mart 2023 23:19

Hangi kurum bu? Sms i mazeret evrakı kabil eden kurumda norm.kadro yönetmeliği yoktur tahminim. O da sanırsam tarım ya da bayındırlık müdürlüklerinde oluyor.
ByCenk, 6 ay önce

Öğretmen değilseniz eşinizin atanma yazısı(benim eşime sms ile bilgi gelmişti) çıktıktan sonra personel biriminizi arayıp durumunuzu anlatın. Ben o şekilde hızlı bir şekilde yer değişikliği yapmıştım.

ByCenk
Memur
30 Mart 2023 08:47

Hocam sonrasında belgemizi tabi istediler. Yalnızca kolaylık sağlamışlardı. Tabi personel biriminin elinde değil bu, ben bu konu için bir üst birim amirim ile görüşmüştüm.

resmiplaka, 6 ay önce
Hangi kurum bu? Sms i mazeret evrakı kabil eden kurumda norm.kadro yönetmeliği yoktur tahminim. O da sanırsam tarım ya da bayındırlık müdürlüklerinde oluyor.

mhmtfatih
Şef
30 Mart 2023 13:47

Bende aynı durumdayım onun için biraz araştırdım bu konuyu, 8 mayısta kazandığımız okul belli olacak ve soruşturma süreci başlayacak eğer olumlu sonuçlanırsa atama kararnamesi tebliğ edilecek, eşiniz bu atama kararnamesi ile yanınıza tayin isteyebilmiş olacak, ben bunları öğrenebildim hakkınızda hayırlısı olsun

mhmtfatih
Şef
30 Mart 2023 14:01

Pardon siz eşinizin atama kararnamesi ile onun yanına tayin olabileceksiniz yazacaktım yanlış oldu
30 Mart 2023 18:59

"1cisi Eylül de göreve başlasın 2ncisi Ekim'de normları güncellensin norm fazlası olursa ilde başka bir okulda görev verilir ilde başka norm yoksa sözleşmesi yanar"

Böyle bir ihtimal varmı. Kimsenin başına geldi mi?

Bana mantıksız geldi.

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi